Izvorno postao
miha013
Kakav broj iz druge mreze treba biti, jel mogu kupiti nekakav broj i odmah ga prenijeti ili i tada postoji ogranicenje od 3 mjeseca? Pretpostavljam da ne mora biti na pretplati. Ili se varam?
Odes u TELE2 i uzmes pretplatu na Plan0 tarifi, isti dan kada ti aktiviraju broj mozes ga prenjeti u t-mobile koji ti donosi 50% popusta na mj. pretplatu, a za taj broj ces sljedeci mjesec dobiti racun od 10kn za RF
Sve od ovoga mi je jasno, osim sljedeceg:
-kakvi su uvjeti umanjenja potrosnje ucinjene izvan tarife, tj. da li npr. 200kn popusta od 6000 bodova vrijedi samo za jedan mjesec ili vise njih?
800 bodovaDodatni novčani iznos 25 kn
1600 bodovaDodatni novčani iznos 50 kn
2400 bodovaDodatni novčani iznos 75 kn
3200 bodovaDodatni novčani iznos 100 kn
6400 bodovaDodatni novčani iznos 200 kn
16000 bodovaDodatni novčani iznos 500 kn
45000 bodovaDodatni novčani iznos 1500 kn
pred kraj svakog mjeseca mozes provjeriti koji ces iznos pokriti sa zamjenom bodova, i vrijedi ti samo za jedan mjesec koji mijenjas, nema prijenosa u drugi, a provjeru mozes napraviti preko Moj Telekom Portala
-znaci kada jednom od ova dva broja koji su pod ugovorom do kraja kolovoza istekne ugovor, i nakon sto ga stavim na XXL, sljedeci mjesec on moze postati nositelj obitelji? Znaci broj koji je pod ugovorom od travnja ne mora do kraja ugovora ostati nositelj?
Broj sa kojim ides na total xxl u kolovozu i uzimas novi smartphone, nakon obracunskog razdoblja tj. sljedeci mjesec rujan ides sa njim u obitelj kao nositelj, a posto je prvom nositelju proslo 6mj. ugovorne obveze, on moze postati clan, nakon sljedecih 6mj. mozes saltati nositelja kako ti volja.
-nije mi jasno ovo za ozujak i travanj 2013, zar ugovor ne traje do 2014?
za ovo je ispravljach mislio reci, kako kojem clanu istice ugovorna obveza, samo nesmije biti onaj tele2 broj koji ti je donio 50%, jer onda gubis popust na 24mj., mozes prelaziti na total xxl tarife kupovati jeftinije uredjaje i vracati ih kao nositelja u obitelj, naravno u ovom slucaju je proslo od rujna do ozujka/travnja 2013 vise od 6 mj.