A-GPS nema veze sa bezicnom mrezom, vec podatkovnim prometom tvoga operatera, ukoliko ti je data promet iskljucen onda ne bi trebao raditi niti A-GPS
Printable View
A-GPS nema veze sa bezicnom mrezom, vec podatkovnim prometom tvoga operatera, ukoliko ti je data promet iskljucen onda ne bi trebao raditi niti A-GPS
radi se o feamod recovery (koji je baziran na clockworkmod) i feacore kernelu. da me sad pitas rekao bih ti da pricekas dok skywalker (lik sa xda) ne objavi sluzbeno svoj kernel (a ako si bas nestrpljiv onda imas u nekom thread-u v1.3 , skyhigh se zove kernel).sto se tice adrenaline shot-a (spomenut u citatu gore) nisam bas bio odusevljen, to je samo za pumpanje benchmark-a, mislim da je thunderbolt bolji za tweak-anje ;) (p.s. ja sam isto i dalje na 2.3.5 ;) )
Poz i izvinjavam ako sam na pogresnu stranicu?
Ja zelim da mi neko pomogne da pronadjem Navigator za ova model samsunga, Hvala vam svima.
uzmi igo, lako se dodaju mape i nije ti potreban internet za mobitel da nabaviš mapu kao kod ostalih programa koji su na marketu ili na netu.
Hvala na odgovor , i hteo pitati gdje ima link za Igo, jer ja ne znam gdje uzeti..
Pozdrav svima =)
Napokon dobio Galaxy S+ nakon 3 mjeseca čekanja <.< Imam pitanje u vezi ekrana. Da li je normalno da nakon što je otprilike minutu ili duže ugašen da mu treba cca 2 sekunde da se upali nakon što stisnem home tipku? Kad je na punjaču onda se pali instant. Da li se to može nekako podesiti da se tako instantno pali i kad je samo na bateriji?
da, to je zbog "deep sleep-a" , to je inace kak bi manje mob trosio bateriju pri standby-u , al mozes probat softlocker s marketa, on ti drzi mob budnim i ne da mu da ide u deep sleep.
E hvala puno. Malo sam proguglao taj deep sleep, pa sam uz softlocker instalirao i SetCPU (rootan mob), postavio screen lock min frekvenciju i za sada sve šljaka savršeno. Još moram testirati nakon što je mob u idle-u sat vremena i duže, i moram vidjeti kako će ovo utjecati na bateriju.
ja sam koristio softlocker mozda 2 dana, iskreno nisam osjetio neku veliku razliku u potrosnji baterije zbog nedostatka deep sleep-a , najveca gnjavaza je bila sto taj app radi u pozadini i on sam trosi bateriju. a inace samsung-ov software je sranje, pogledaj statistiku koliko ti je mob bio u deep sleep-u tjekom noci npr. dok ga nisi koristio, vidjet ces da ga svako malo "bude" partial wakelock-ovi, i da je mob zapravo u tim razdobljima bio "awake" a cijelo vrijeme je screen bio off , eto, kak sam vec rekao, sranje od software-a :)
Btw jel još netko ima problema s namještanjem Lock Screen Wallpapera? Meni koristi Home Screen Wallpaper za oba bez obzira šta napravio/postavio, pretpostavljam software bug?
Stock što je došlo s mobitelom. Mislim nije da me previše briga, čisto me zanimalo jel se još nekom to dogodilo.
sinoc mi je samo najednom krepala "home" tipka...
bez ikakvih prethodnih problema. znaci odjednom. od 20 puta mozda 1 prihvati i to u nekom delayu.
dali je moguce neka softwerska greska?
u pon. cu ga odnijet u tcentar jer jos imam garanciju naravno... :D
ali mobitel je star tek 2 mjeseca i cudno bi mi bilo da je crkla tipka samo tako...
danas su me zvali da je popravljen.
otisao sam tamo uzeo ga. vratio sam se u auto i tipka i dalje ne radi...
jos mi je bilo malo cudno kako su ga uspjeli popraviti za 4 dana... a rekli su mi da je minimalno 10 dana..
sad opet cekat...
Pozdrav imam nekoliko problema sa s plusom iz tmobila mob je star par tjedana a problem je slab wi fi doslovno se nalazim uz ruter a samsung pokazuje jednu crtu na signalu razgovor viderom je besmislen jer signal je uvijek poor i prekine se nakon par sekundi qloud gledanje filmova je besmisleno jer steka za popizditi. Molimsavjet dali da ga nosim na reklamaciju ili je to njihova boljka jer i na motoroli droid i na ip4 signal je full a ovo cudo ima jednu crtu i povremeno dvije sto raditi
meni je wifi signal sasvim uredan.
npr. u sobi 15 m imam 1-2 crtice.
s tim da je izmedu 2 zida. i od toga 1 dosta debel
stigao mobitel sa servisa. promjenjen mu cijeli touch screen... :D
sad je ko novi :P
Ne znam da li ću upit postavit na pravom mjestu i da li već netko drugi pitao...
Dogodile su mi se iznenadne promjene na desktopu Samsunga S+. Naime kad sam jedno jutro upalio mobitel na onoj donjoj vodoravnoj trtaci gdje po default stoje ikone za Telefon, Poruke, Imenik, Aplikacije - ikona Imenika je nestala. našao sam je na ovome gornjem pokretnom desktopu među ikonama za aplikacije ali sad ne znam kako da je vratim nazad. također su mi se ikona od aplikacija izmješale i promjenile svoj položaj.
Unaprijed zahvaljujem na pomoći
Drži ikonu gdje je i dovuci ju u taj bar(traku) na dnu.
Ako neće tak onda kad si među aplikacijama(app drawer) stisni menu-edit i tu bi trebalo bit.
Nemam Galaxy već govorim napamet, ali mislim da je jedno od toga rješenje.
Pozdrav
ima li netko mozda originalni t mobileov android ili ako netko zna stranicu odakle se moze skinut bio bi zahvalan veoma
Hvala unaprijed na odgovorima i isprika ako sam postavio glupo pitanje
jeli probao neko staviti ovaj ics port? jos ne rade neke stvari ali ako to ubrzo bude gotovo probat cu malo naucit to i probat neke stvari jer sam trenutno totalni noob za modificiranje mobitela, a vjerujem da se s tim portom moze dosta toga dobiti
Evo ja sam rijesio problem lock-anja pozicije od par minuta :big smile2:
Postupak je slijedeci:
1. Utipkati *#3214789650# i otvori se AngryGPS
2. Pod stavkom Settings/General Settings nalazi se padajuci izbornik i u njemu pod stavkom Operation Mode postaviti na STANDALONE
3. Pod stavkom SUPL Settings nalazi se padajuci izbornik i u njemu pod stavkom Server upisati www.spirent-lcs.com a pod Server Port 7275
4. Izici iz aplikacije,reboot ne treba
I to je to :big smile2:
Sa par minuta lock-anja na 3-4 sekunde
Izvor:
http://www.samsunggalaxysforum.com/s...6887/#msg16887