imaš pravo,thnx
još ne znam tipkat s ušima kak treba, pa bolje da se ostavim ćorava posla
Printable View
imaš pravo,thnx
još ne znam tipkat s ušima kak treba, pa bolje da se ostavim ćorava posla
Ja sam stavi 7.2 i sve je normalno radilo dok ga nisam spojio na PC. Bio je u Debugging modu, i kada sam kliknuo da isključim Debugging mode pojavio se crni ekran. sada kada ga palim imam samo pingvina u gornjem lijevom kutu. Zna netko u čemu je problem, odnosno kako ga rješiti?
EDIT:
Riješio sam problem.
A da možda kažeš kako si riješio, za buduće generacije?
BTW ubuduće koristi gumb Uredi post.
Mislim da je riješio flashanjem drugog roma (starijeg) ili je wipao cache iz cwm, ali u tom slučaju će se penguin stuck ponoviti.
Već sam o tome problemu pisao stranicu ranije. (i da je Partwish čitao temu nebi ni postavljao to pitanje) :smile:
zna netko zašto mi gingerbreak ne želi rootati mobitel. uključim gingerbreak i stisnem root. kaže da mu treba 5 min a ja već ćekam 45 min. i ako mi netko može malo pojasniti kako da rootam svoj lg p350
evo ovako imam taj mob 1 god
i nedavno sam ćuo za rootanje i te svari
a sad me u zanje vrjeme zeza malo mob
pokušao sam sa GB rootat i nemogu nikako preko noći sam ostavio aplikaciu upaljenu i ništa
a sad bi te molio ak ti nije problem da mi objasniš kako bi mogao rootat
evo mućim se skoro 2 mj i nemogu nikako
čitam sad i vidim da se ti razumiješ pa molim te pomozi
verziju imam v10i i kolko sam ćuo nemože se sa GB-om rootat
a neznam više kak bi
Nećeš rootom ništa dobiti, ako ne znaš ni sam što želiš. Što te zeza? Znaš li uopće čemu služi root? Pitam zato da ne napraviš bezveze sranje, a ništa ne postigneš time.
xlr znam šta hocu
hocu skiniti 2 aplikacije za mob za koje mi je potreban rootan mob
i zelim nadograditi android
ajd pliz ako znas kak bi mogo da mi kazez jer ja stvarno nez vise kak
Hm, ako se dobro sjecam sve sam radio kao po ovim uputama na forumu i to na dva P350 moba. Pogledaj po temi moje postove, mozda sam i pisao o tome.
Ne sjecam se koju verziju sam imao kad sam rootao (mozda sam pisao o tome), ali uvijek mozes flesati stock rom kojeg je provjereno moguce rootati.
a kako da ga flesam stock rom
ako mozes objasniti
A gle, sve to ti je već odgovoreno u ovoj temi, ne govorim ti bezveze da je prolistaš jer i ja i drugi smo pisali točno o ovome što tebe zanima:
http://cafe.mobil.hr/threads/72774-L...ck#post1005644
jel zna ko zasto nemogu overclokat do 800 mhz nego samo do 750 mg
i zanuma me jel znate kake dobre igre za ovaj mob
Pozdrav djevojke i momci. Dugo me nije bilo. Samo da pitam dali ste probali Cyanogenmod 9 ??? Ja jučer bezveze nabasao na njege, i instalirao. Neznam što reći, nekeko mi je mob sporiji nego na 7-ci. Ostavit ću ga neko vrijeme pa ćemo vidjeti.
Pozz.
ej ja sam neki dan Cyanogenmod 10 stavio i mogu rec da sam zadovoljan jedino što nemogu napravut 0.facebook a i je malo sporiji al mi se dosta sviđa
a jel znaš neke dobre igrice za ovaj mob?
facebook ne koristim jer mi se gadi, a igrice ne igram, barem ne na mobitelu tako da ti ne mogu pomoći. nije mi to zanimljivo, ekran je premali.