Ništa nije izgubljeno, ovakav update ne briše podatke. Jedino treba ponovno podesiti zvuk poruke :D
Printable View
Ništa nije izgubljeno, ovakav update ne briše podatke. Jedino treba ponovno podesiti zvuk poruke :D
nije ni ovo lose....
http://www.pohrani.com/f/2s/Vd/2vt4a...1206261527.jpg
Kako ti screen tako malo trosi,na koliko si brightness stavio?
Evo bas gledam,screen mi oduzima trenutno 86% :D
screen sam stavio na auto, otprilike tri dana gps ukljucen po cca 10-12 sati... (osmand+ topo...) tek kad bi trebao provjeriti gps poziciju ukljucio bi se screen, 90% suncan dan... bilo je tu dosta i pregledavanja karte...otprilike pola vremena je mob. bio na offline... odusevljen sam navigacijom po nevjerojatno gustoj sumi, treba mu par sec. za lokaciju.... da ne zaboravim, u pitanju je ics kingcobra..
Da,na kingcobri je baterija stvarno nevjerojatno dugo drzala.
Samo da javim,na ICS-u me previse zahebava signal,imam dosta "neprimljenih" poziva tako da sam odlucio vratiti Gingerbread.Na ICS-u mob dosta bolje radi,ali dok ovo ne rijese ostajem na 2.3.4.Stvarno sam sve probao,ali me previse ovo pocelo zivcirat...
Sluzbeni ICS ili custom?
Na custom nikad takvih problema
iCS kingcobra, bas ni jedan bug, po mom skromnom android iskustvu... cak sam prije u jednom postu napisao zasto ics...., zapravo mogu reci, da i nakon mjesec dana raznih instalacija-deinstalacija, ni jedan force close.
umts i gsm mreza rade besprijekorno. wi-fi takodjer...
prijem gps signala me najvise odusevljava, kao i brzina samog prijema, cak i u vrlo losim uvjetima....(max. 10 sec!)
nakon vise custom rom-ova koje sam isprobao (gingerbread), ics kingcobra mi je gotovo savrsen...., cak i po pitanju baterije....
vidi,
zaboravio sam te pitati, da li prilikom instalacije novog rom-a brises bas sve osim mem. kartice? (ja jesam!)
da li koristis preporuceni radio, i naravno kernel?
primjetio sam da tek promjenom radia, mobitel leti u svakom smislu rijeci...tako da je mozda i tu problem....
inace ja koristim
-ics kingcobra3d, v.1,5.
-htc sense 3.6
-kernel htc (3.0.16....
-baseband (11.77.3504.00U_11.25.3504.06_M)
-build number 3.28.401.1.....
meni savrseno funkcionira gore navedeno, tako da ti "savjetujem" da isprobas "moju" kombinaciju, prije povratka na gingerbread.
Pa radio je onaj img86 od prvog dana i koliko vidim zadnji koji postoji pa ne znam da li je to trebalo mijenjati.
Da,inace radim full wipe,dalvik itd...
Flashao sam patch test,tj.call drop fix.
Samo da kazem,jucer posto sam postao ocajan(:D) skinuo sam network speed booster i stavio sam na gsm only mrezu i to je rijesilo moje muke.Wifi se ne gubi vise i signal mi je na svih 5 crtica!
Hvala na pomoci,nema povratka na GingerBread :D
zar nije izbaceno vise verzija radia-baseband...?
-baseband-RADIO koji ja koristim je 11.77.3504.00U_11.25.3504.06_M, prije je bilo par verzija, koje sam ubacivao kod gingerbreada a i ics-a...?
ne mogu se sjetiti, ali cini mi se bar 3 verzije....to je ono kad drsces dok flash-as, je li tako...?
koja je verzija u tebe?
Da, i ja pamtim 3 verzije.
Baseband je 10.53.9020,to nikad nisam mijenjao,a kernel je oduvijek stock htc...
Hm, pa kod svakog ICS roma na XDA piše da se prvo mora flašati određeni baseband(radio) da bi rom normalno ili uopće funkcionirao. Što ni jedom kada si instaliravao ICS rom nisi flašao to?
P.S.
Primjerice za posljednu KingCobru3D ICS piše:
Recommended Radio: 11.77.3504.00U_11.25.3504.06_M
A ne vjerujem da je u tome problem,svaki rom najnormalnije radi,samo flasham i to je to.Nigdje nisam procitao nesto puno drugacije...(?)
Normalno radi, ali to su ti "sitni" problemi ako nije najnoviji firmware gore.
ja sam vise puta pisao da sam imao problema kad bi ukljucivao mobile network. nekad bi cekao izmedju 30-60 sec....(sada trenutno), zatim wi-fi veza bi nekada bezrazlozno pukla...,(sada nikako) gps signal bi nekada lovio i po 5 min., (sada 5 sec!!!) na mjestima gdje je prijem losiji.... ni jedan force close..., mobitel dosta "lakse dise" a o bateriji da ne govorim...
zapravo,
tek kad sam ubacio novi radio, rom je profunkcionirao....tako da ti svakako "savjetujem" da napravis kompletno brisanje, ubacis novi radio, zatim rom i na konju si....skrooooz drugi mobitel...!
Dobro,ako mislite da ce pomoci,napravit cu to,ostao bi na mwakiousu v9.
Kak ubacim novi radio,samo stavim u root i flasham i koji da stavim(moze link)?
Hvala
U root, udjes u bootloader i onda flashas.
I verziju koja pise u mwakious temi.
Mozda ubuduce da proucis prvih par postova u temama o ROMu kojeg planiras stavit?
Pa nije da ne procitam,uvijek vidim zadnja verzija za skinut,a to bude pg86img.zip i mislio sam da je ista kao i moja te nisam nikad nikakve probleme dozivio tako da sam mislio da sve radim dobro...
EDIT: izgleda da sam shebo,stavio sam zadnju verziju radia 11.77.3504 i samo se jednom upalio,jednom rijeci sto da radim,nece se vise upalit.Samo crni ekran i svijetle tipke?
To ime mora bit da mozes flashat iz bootloadera uopce.
I uvijek je navedena tocna verzija.
Uspio sam sve popraviti,flashao sam mwakious v10 i cekam v11 da izadje,signal zasad dobar.