Imaš iPadov BB. Neće ti raditi niti jedna navigacija, jer ti ne radi GPS.
Printable View
Imaš iPadov BB. Neće ti raditi niti jedna navigacija, jer ti ne radi GPS.
Basebend ti je podesen na 6.15 da bi mobitel mogao biti UNLOCK-an sa tim softwareom 4.2.1...
Pitanje... Kad se izbrise software i napravi downgrade hoce li se i baseband vratiti u normalu? Ako nece zar je sada stvarno nemoguce popraviti tu situaciju sa GPS-om
[QUOTE={>tEmPle
Nope. iPad baseband se nemoze maknut (za sad), tak da moraš živjet bez GPS-a.. :-/
Hvala na odgovorima iako me nisu bas razveselili :)
A downgrade se radi normalno? I onda ak ga downgradam na 3.xx soft, mogu napravit jailbreak i unlock normalno kako se tada radio bez obzira na baseband?
Ne, nemožeš napraviti unlock jer baseband ostaje isti, a "on" se mora unlockat, sama verzija fw nema veze.
Napravio sam backup prije stavljanja novog FW, sad sam se vratil nazad na 4.2.1 i kad ocu restorat backup javlja mi error itunes could not restore the iphone because the iphone refused the request, jel moze neka pomoc?
EDIT: uspio sam nekak al mi se samo dio appova prebacio, kak da slike vratim i kontakte?prije toga sam synco s gmailom kontakte i windowsima
ty, uspio sam kontakte i neke aplikacije, a kak fotografije i ostatak aplikacija:D? imo sam 4.2.1, prebacio na 4.3.3 i nije mi valjo pa sam se vratil na 4.2.1, a backup mi je od starog 4.2.1
Ako je sto posto backup od 4.2.1, onda bi ti trebal vratit backup :wtf: a jesi probal opet napravit restore na 4.2.1, pa dignut iz backupa?
Ak ne uspiješ, slike možeš sa nekim programima vratit, samo treba guglat. A aplikacije (ak misliš npr sejvovi od igara, i tak neke stvari), mislim da nećeš moć.. :-/
ma nebitne su mi tolko aplikacije, vise slike
Za slike buš moral potražit ovdje, znam da sam ja jednom tako tražil, i ima jedan program. Sada nemrem tražit, pa evo, pozabavi se malo ;)
upsio sam sa iphone backup extractorom, tnx <3