@night
pogledat ću doma, na poslu imamo "sankcije" na youtube :D
btw, zna li se zvanično da li će biti ICS za defy+? na nekim portalima piše da je u nekoj beta fazi testiranja, a na nekim piše da je definitivno otkazan. šta je od svega isitna?
Printable View
@night
pogledat ću doma, na poslu imamo "sankcije" na youtube :D
btw, zna li se zvanično da li će biti ICS za defy+? na nekim portalima piše da je u nekoj beta fazi testiranja, a na nekim piše da je definitivno otkazan. šta je od svega isitna?
Motorola je pustila u javnost taj svoj popis na kojem pise koji mobitel ce dobit upgrade.. Defy i defy+ ce ostat na android verzijama 2.2 i 2.3.
Kratko pitanje :)
Da li su custom romovi sa defy jednaki na defy+? Tj najbitnije pitanje, da li ide MIUI gore?
Usput pitanje, kako vi čitate naziv? Defi ili Defaj? Jer čuo sam obje verzije od ljudi...
mislim da nisu isti jer svuda piše ako je plus ili obična..
a ja imam problem CM7 uredno radila i sve, a danas proba stavit CM9 o palilo se pol sata a nikako da upali,
opet fleša stok froyo i pokuša cm8 neće upalit, fleša opet frojeta e sada ni on neće se htjet upalit, pa šta mu bi?
edit hard reset čini čuda
1) 300 MHz at VSel1 = 18, 0,8250 V
2) 600 MHz at VSel2 = 33, 1,0125 V
3) 1000 MHz at VSel3 = 54, 1,2750 V
Sve više-manje radi kako treba. Na svakom ROM-u i s bilo kakvim postavkama se u app draweru i launcheru povremeno pojavi lag koji traje par sekundi. Ne znam do čega je to...
Molim pomoc, stavio bi curi na Defy+ neki drugi custom ROM, pa ako netko zna nesto dobro koji je najstabilniji i baterija da traje. Imam desire i na njemu sam izmjenio dosta romova. Ako mi netko moze samo dati tutoriale za flashanje roma na defy i na sto bi trebao paziti kad budem stavljao custom ? Hvala
imas na xda do zadnjeg detalja objasnjeno
Jel zna itko gdje bi u Zagrebu mogao nabavit ORGINAL bateriju za Defy+ ?
Ako znate pouzdano gdje se ta baterija može naći na netu tipa amazon/ eBay slobodno stavite link.
Možeš u Agramservisu za 250 kn. Na eBayu ionako ništa nije original, ali ova je u redu...
http://www.ebay.co.uk/sch/m.html?_od...fy%2B&_sacat=0
Hvala, u agramu kazu da je 208 kn :)
imam problem sa Defy-em.na njemu je bio CM 10.1 i TWRP recovery...imao sam FC kamere i odem u recovery odradit full vipe i factory reset.kad sam to napravio mob se ugasio i nakon toga više ne mogu u recovery,pojavljuje se samo logo Motorole i mogu ući jedino u bootloader.
šta napraviti?
Odi u fastboot i flashaj recovery?
hm,kako?nemam baš iskustva sa Defy-em.kako se ulazi u fastboot?
Ovo bi to trebalo biti
http://theunlockr.com/2012/11/18/how...motorola-defy/
Al prozuji i ovdje, Motorole su često zeznute pa i sami postupak koji je na drugim mobovima banalan kod njih često ima neku caku. Da se ne zezneš slučajno
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=853
Šta je Google stvarno toliki problem? :rolleyes:
http://theunlockr.com/2013/07/24/how...fy-mini-xt320/, korak III.
naravno da nije problem.na xda sam zadnjih sat vremena i tražim,ali bezuspješno....kad sam ušao u bootloader javlja da je baterija prazna pa je prvo moram napunit iako mi je nejasno kako je prazna kad se sjećam da je bila puna kad je krepao...
Često paljenje i gašenje moba te ulažanje u bootloader brzo troši bateriju.
Sad je pitanje kako napunit bateriju. Dok si u bootloaderu se ne puni rekao bi, barem je na HTCu tako pa logično gledam kako je i tu možda?
e onda sam tek u problemu jer prazna je...na punjaču je i svijetli bijela lampica..
Trebalo bi se puniti bez problema dok je mobitel ugašen.
Ne bi se trebala puniti bez problema ako je smrdano nesto.
Ugl bilo koji stari punjac od moba odcvikaj zice i direkt na plus i minus polove na bateriju na kakvih 30 minuta i onda flashaj fastboot preko RSD Lite pa root i onda neki custom rom.
Jesi wipeao u stock ili custom recoveryu?
u customu...defy je u customu od kad sam ga kupio...
A nist onda prvo napuni bateriju pa flashaj fastboot.
Izvadi bateriju, drzi skupa vol+ i vol- i power button i ubaci bateriju.
Ak se dobro sjecam trebalo bi te bacit u nesto slicno kao bootloader ali s menu-om.
Koristeci SAMO vol- tipku se kreces izbornikom, s vol+ odabires, odaberi AP Fastboot i onda spoi na komp mobitel ( koristi USB port direkt s maticne nikakve HUB-ove ili front panel USB).
Upali RSD Lite 6.0 verziju i flashaj fastboot.
Ps: nisam siguran jel se kreces izbornikom ovom metodom ili moze gore-dolje s vol+ / vol- a odabires s power buttonom, probaj prvo kako sam gore napisao, ak ne sljaka onda probaj ovak.
probao ga punit,spojio na plus i minus nekih 45min.kad sam ga pokušao upalit power-volume+ dakle u bootloader,oper battery low i ugasi se...sad ću do jednog kolege koji ima bateriju za defy pa ću onda isprobat...
Da malko oživim temu. Imao sam, u stvari još uvjek imam, isti problem sa svojom baterijom na Defy-u. Otišao do frenda i stavio njegovu bateriju i mob radi normalno. Nova baterija naručena na (j)ebay(j)u pa kad dođe bumo vidjeli. Predpostavljam da je je i Vepar isto to zaključio i valjda isto tako riješio problem.