i ja sam apdejto sa 3.5.0 na 3.5.4 i to samo pomoču appleneta. . nisam ništa mijenjao. sve super šljaka. karte su 1Q 2010. to mi je potegao putem wlana.
Printable View
i ja sam apdejto sa 3.5.0 na 3.5.4 i to samo pomoču appleneta. . nisam ništa mijenjao. sve super šljaka. karte su 1Q 2010. to mi je potegao putem wlana.
jos da ima hr glasovne upute,bila bi best...
zar se ne moze ubacit hr upute iz uredjaja navigon na android navigon? jel probo neko? ili sa iphone na android?
kao u sygicu,odes u stariju verziju,uzmes file voice.hr i kopiras u mapu novije verzije i radi hr glas..
Registrirao uređaj , sve kao u uputama... ( HTC DESIRE HD)... prijavljuje mi uređaj kao MN7_ANDROID_SELECT i kada idem na karte da ih skinem piše :
Za navedeni uređaj nisu nabavljene nikakve karte niti usluge ili priključeni NAVIGON još nije registriran...
( a registriran je) :(
Što sad?
Najprije instaliraj Fresh, otviri ga i tam se registriraj. Nakon registracije, spoji mob na komp i skidaj karte i ostale stvari. Ako si sve tak ucinio, napravi drugi account i probaj onda spojiti mobitel. I da, kad ga spajas na komp, odaberi Disk drive.
SVe to sam napravio... i izbaci mi ovo što sam prije napisao...
Jedino nisam napravio drugi account...
Probaj s drugim accountom. Prati post 119 tocno po redu. Dac je sve lijepo objasnio i ne mores fulati. Samo polako.
Ako te i dalje bude zahebavao izbriši sve što si instalirao od navigona na mobitelu, ponovo napravi cijeli postupak samo nemoj ići na fresh nego skini karte sa neta i samo ih kopiraj u folder maps...
Našao sam na netu mape za verziju 2.6.1... Mislim da će mi dovoljno biti da po uputama večeras instaliram tu verziju, bez updatea na 3.5.0 i stavim ove mape...
Imam Galaxy S sa stock 2.3.3 i ne zeli mi uopce pokrenuti 2.6.1 Navigon... Instalira se ali ne moze se pokrenuti, dodje mi fc
Lol! čisti c/p mojeg posta. a ja sam radio c/p i prijevod sa ip-marta :D
ali sam barem naveo izvor, kao što je red :lipsrsealed:
ovdje: http://cafe.mobil.hr/threads/67014-N...l=1#post964899
To je bio prvi tutorial koji sam našao. Nisam rekao da je moj, samo sam dao link, a to što drugi ne pišu izvore nije moj problem.
to naravno ide na račun red-gsmovaca, ne na tvoj
Pozdrav ljudi! trebam pomoc.
Imam instaliran Navigon 2.6.1 na svom mobu. mobitel je Samsung galaxy 3 (GT-I5800), Android 2.2 je na njemu.
Inače navigacija se uredno pokrene na mobitelu, kad upišem adresu nađe mi lokaciju i prikaže zastavicom al kad stisnem "Start Navigation" on prikaže poruku:
"GPS reception is currently not sufficient. Navigation starts automatically as soon as GPS reception is OK again." Otvori mi prozor sa opcijama "Demo" i "Cancel"
U postavkama "Lokacija i sigurnost" mi je uključeno "Koristi GPS satelite" i isključeno "Koristi bežične mreže".
znao sam cekati i po 15min pa nista. i dalje in ne vidi
pozdrav svima! Pomagajte drugovi ;-) upalilo ono s freshom ali očito mi je problem kod preimenovanja xlm. fajla... jer mi u startu nije ponudio product id broj a piše da bi trebao biti nakon one AS promjene... <productid>AS**</productid>. što da radim? kad god startam aplikaciju ide mi na force close, a na freshu funkcionira i registracija. čak mi je ponuđen download, doduše q1 2010...
GDJE SE NALAZI TAJ PRODUCTID? isto tako kad promijenim 2.6.1 u 3.5.0, čim isključim mob s usb-a vrati se stara 2.6.1 verzija... imam htc desire hd
hvala puno!
A jesi li pokrenuo 2.6.1 nakon skidanja mape sa Fresha?
Mislim da jesam ali mi je odma izbacio force close! na desireu mi je 2.3 ginger pa je u tome možda caka a i našao sam negdje baš uputstva u tom slučaju. Sad sam stavio i 3.5.4 verziju pa mi izbacuje : Navigon select is intend only for customers of participating mobile network operators and device manufacturers.
this softvare can not be started on your device.
Hoever you can purcafe the softvare NAVIGON MOBILE NAVIGATOR in android market.
Dakle više ne ide u force close!
Mislim da je generalni problem što nemam product id, meni piše samo A7
<?xml version="1.0" encoding="ISO-8859-1" ?>
<config>
<software>
<version>3.5.0</version>
<build></build>
<brand>NAVIGON_EU</brand>
<platform>MN7_ANDROID_SELECT</platform>
<productprefix>AS</productprefix>
<copyright>Navigon AG, Copyright (C) 2010</copyright>
<imei>***************</imei>
<id>***************</id> <- Change this to contain your IMEI (same no. like the line above)
<productid>AS*****************</productid>
</software>
</config>
Da, na Gingeru ne možeš pokrenuti 2.6.1 i samim time ne možeš kreirati xml file. Jedna od opcija je kreiranje virtualnog Android uređaja putem konzole. Sad nemam cajta pisati upute, ali traži u tom smjeru.
Može li netko dati upute kako i koje karte staviti. Instalirao sam verziju 2.6.1. Pokrenuo pa do 1%.Zatim sam ju deinstalirao i obrisao sve osim version.xml i promijenio sam sadržaj toga kako je potrebno. Instalirao 3.5.0. Sada sam tu zapeo, želim staviti karte ali ne preko fresha jer da ne poremeti memorijsku...
Otišao sam na:
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=865&t=166053
tu vidim post #1 i post #4, a imaju neke karte i u postu #8... Što iz posta #4 staviti gdje? Ako hoću samo hrvatsku, što je potrebno staviti?
U postu #1 ima samo Denmark, nema više zemalja. Jel potrebno stavljati Navigon7 Q1-2011 NFS files iz posta jedan ili to već ima u postu #4?
Ukratko: što trebam staviti gdje da osposobim navigon? Također, vidim da ima verzija 3.6.0 - da prvo onda nadogradim na tu verziju, ili prvo staviti karte pa onda kasnije nadograditi...? Jel baš nužno spajanje na komp i na fresh da bi to proradilo sve?
Meni se Navigon ruši na Galaxy S Darky ROM 10... Ima li lijeka?
Ne radi ni meni, valjda zbog Gingerbreada...
To svi izgleda znaju podesiti Navigon osim mene!?? Ima puno raznih datoteka koje treba staviti na razno razna mjesta - a kad tome pridodamo da vidim da treba staviti sve glasove ili sve mape, da ako se maknu drugi jezici da neradi i ostale međuovisne komplicirane stvari - ja ostanem zbunjen! Jel može netko napisati 2-3 rečenice s linkom što da skinem i gdje da stavim da bih imao Hrvatsku navigaciju...?