Gaosp beta 3 je vani. Nije losa stvarno. Obzirom da je mob kakica,sa ovim rom-om puno je bolji. Zna li neko di bi se mogao skinut galaxy updater crackani? Ubio sam se trazec pa nista
Printable View
Gaosp beta 3 je vani. Nije losa stvarno. Obzirom da je mob kakica,sa ovim rom-om puno je bolji. Zna li neko di bi se mogao skinut galaxy updater crackani? Ubio sam se trazec pa nista
riješio stvar jednostavno, povezao se na net google acount ucitao tj logirao se i sve normalno ... mislim da je zbog sinkronizacije treba imati logiran acount ... kopirao si imenik i sve u redu .....
mob sam dekodirao uz pomoc koda iz europatradea, jednostavno imei dao frendu on mi rekao kad je kupljen i gdje mob i dao mi kod koji sam upisao kad sam ubacio tele 2 karticu .....
mene zanima jel mi moze netko sliku ili nesto tako pokazat galaxo kak izgleda i malo objasnit sto ja sa njim dobijam? imam android 1.5 i normalno kao kod svih ponekad se resetira sad rjeđe, baterija mi malo drzala dok si nisam skinuo task menager (sad izdrzi 1,5- 2 dana) pa bih mozda stavio nest drugo, galaxo ili 2.2 ..... ?? :D
nadogradio sam android na 1.6 preko NPS-a i sad cim nesto pokrenem process unexpectly has to be stopped ...... sta god ....
imao sam problem, mob mi pao u vodu prije kojih mjesec dana i danas tek dosao s popravka. radi zasad sve ok, osim sto se kamera pali sama od sebe. isto tako, ne radi ni gumb za kameru, on sad ima istu funkciju kao i onaj gumb koji dugim drzanjem daje listu zadnje otvorenih aplikacija.
al nije to nista strasno, imam ikonu za kameru na desktopu.
najvise me muci sto se mobitel kad ga zakljucam zna sam od sebe upalit i onda screen radi sve dok ga ja ponovno ne zakljucam..i ako mi se to npr. dogodi usred noci ode baterija bojim se..
jel ima kakva aplikacija il neki dodatak da se kamera skroz iskljuci pa se po zelji ukljucuje?
mislim da bi mi to rijesilo ovaj problem.
inace mobitel uredno ide u sleep mode, normalno ako skuzim da se screen sam od sebe odkljucao i upalio
imam android 1.6
imam PROBLEM, otkako sam preko nps-a stavio 1.6 aplikacije mi se stalno ruse i sad mi se desilo ovak kad pustim pjesmu preko zvucnika NE cuje se, kad me netko zove normalno se cuje, ja NE cujem nikog na zvucnik, alarm mi se cuje, kad mi dodje obavijest ne cuje se ......
i sad sam mislio napravit factory RESET al moram instalirat backup pro da si napravim backup, a obrisao sam app installer pa sad kak drukcije mogu instalirat aplikaciju preko postavki ili nekako .????
plizz HITNOOO
imam PROBLEM ...... nadogradio sam preko nps-a na 1.6 i sad mi se sve aplikacije ruse ali mi se desilo jos nesto ......
sad kad pustim pjesmu preko zvucnika NE cuje se , kad mene netko zove sve se uredu cuje-zvoni , ja njih ne cujem kao da mi zvucnik ne radi, alarm mi radi , zvuk za obavijest mi NE radi .....
sorry sto sam dvaput pisao al malo me net zaj ....
i nemogu si ucitat google account pa zbog toga nemogu ni na market da si skinem my backup pro .... izbaci mi this could be a temporary problem or your sim card may not be provisioned for data services...
primjecujem da mi gps lokacija na google maps radi samo kad su i gps i wireless location ukljuceni istodobno, samo sa gps-om ne radi.
i nije bas natocnija, javlja mi da sam na murteru, a ja u podravini :)
nakon par min je ok lokacija
al nije mi jasno zasto mora i wireless location biti ukljucena?
onda IGO nema smisla, jer ce mi raditi internet promet..
Jesi probao ovo?
iGO nema nikakve veze ni sa WIFI ni sa internetom, dakle po meni bez potpuno funkcionalnog GPS-a ti nece uopce raditi.
ja imam android 1.6, jel to vrijedi i za njega?
evo malo sam danas isprobavao.
radio IGO bez upaljenog interneta, radilo i trazenje lokacije na gmaps bez ukljucene use wireless networks, samo gps bio ukljucen.
no, nekad ne moze naci lokaciju ako nije ukljucen i gps i wireless networks. jel to normalno?
evo opet probao par puta i nece naci lokaciju ako je samo gps ukljucen..ako je i wireless networks zajedno s gps-om onda nadje..ne kuzim..
EDIT:
radi fenomenalono sad! i to samo gps, bez wireless networks.
pomogla aplikacija gps fix!
nadje fix, odaberem iz nje igo ili gmaps i odma nadje moju lokaciju i to tako precizno da sam se stvarno zacudio, tocno na rub parkiralista moje zgrade gdje sam pusio cigaretu :)
znaci gps fix, uz gps status i gps essentials je jako pomoglo..nasao jako brzo 7-8 satelita, iako je jako oblacno i pada snijeg
e da, jedino sto nakon koristenja gps-a, mob ne ide u sleep mode, pa ga moram gasit i palit da bi ponovno bio ok i nebi cuclao bateriju..
oprostite sto pisem post za postom, al ovo mi je dosta hitno pa da se vidi da je postavljen novi post i ako netko zna da odgovori :)
posto je moj 1.6 donut prilicno spor odnio bi mob u ponedjeljak serviseru da stavi 2.2 froyo.
kolko sam skuzio za ovaj mob postoji neka unofficial verzija androida 2.2 koja se zove GAOSP?
najvise me zanima dal ima kakve ocite bugove, tipa gps,kamera,no sleep bug itd?
kako ste opcenito zadovoljni vi koji ste ga stavili i dal se uopce isplati s tim zezat?
oprostite ako su neka pitanja malo glupa, nisam bas neki strucnjak.
Potpuno krivo si skuzio. GAOSP nije uopce "neka unofficial" verzija nego je to najsluzbenija verzija androida koja postoji, buduci da to znaci Google Android Open Source Project. Dakle to ni pod razno nije "unofficial", nego je jednostavno stock/genericka verzija androida. E sad, kako to i koliko dobro radi na nekom konkretnom mobitelu, to je sasvim druga prica.
jel zna itko zas nemogu normalno postaviti sliku na pozadinu, skinem tocno koliko mi treba 320 x 480 bas za galaxya i kad ju stavim ili ju razvuce ili tak nes bude bezveze tj nemogu ju noramalno stavit preko sve 3 strane ???
...Zato sto rezolucija wallpapera nikad nije jednaka rezoluciji ekrana. Nisu to windowsi. :jehon:
Pravilna rezolucija za wallpaper za tvoj mobitel je 640x480.
Dižem temu...
Priznajem, nisam pročitao dalje od 5 stranica no zanima me da li je moguć free unlock Galaxy-ja?
Hvala!
Može pomoc oko nadogradnje sa 1.5 na više???
Plizzzz
Vec sam postavljao ovo pitanje u temi Samsung GT-I5800, ali su mi rekli da postoji tema za moj mobilni, pa evo ovde cu.
Ja imam telefon Samsung GT-I5700
http://www.zeroinn.com/images/listin...3977-d_pic.jpg,
imam ga vec godinu dana, ali ono sto je problem je da je njegov fabricki sistem, po onome sto sam ja procitao Android 1.5, on ima Fireware version 2.1-update1 i dosta koci. Tj. recimo kad pokusam da upalim skype to je jako mucan proces ili kad otvorim na browser neku obimniju stranicu treba se dosta cekati da ocita, a i problem mi predstavlja kretanje po njoj. Poruke se malo teze otvaraju, tj. moram da sacekam dok ocita sve to. Ali nije to jedini problem u vezi sa njim. Bas pre par dana sam resio da trcim,a drug mi pokazao program koji pokazuje preko GPS koliko si pretrcao, brzinu, vreme. Kad sam probao da startujem telefon nikako ne moze da se konektuje na satelit, do sad nisam nikad pokusao da palim GPS, tj. pokusao sam da ubacim neku navigaciju, ali telefon je tako spor da nije hteo da startuje aplikaciju pa sam odustao. Ono sto je poceo od skoro da zeza jeste i da pesme na youtube nece da pusti, samo vrti bez ikakve namere da to pokrene, cak i kamera po nekad kad se ukljuci je skroz tamna, pa moram 2-3 puta da je palim i gasim dok se normalno ukljuci.
Ima tu jos raznoraznih sitnica koje mi smetaju po pitanju brzine, konekcije, ocitavanja.
Citao sam i kako sam shvatio to se desava zbog neadekvatnog sistema koji je podignut na telefon, ali isto tako fabricki Android 1.5 ne prihvata dosta programa sa android marketa jer te aplikacije traze 2.1 ili bolji sistem pa ne bih zeleo da na telefon vracam stari 1.5.
Zato molim nekog ko se razume u to, da mi predlozi Android 2.1 ili slicni koji bi odgovarao mom telefonu, a da mi pritom sve funkcije na njemu rade normalno i da se kocenje smanji.
Imajte u obzir da do sada nisam radio nesto slicno u pogledu zamene sistema telefonu, flesovanje niti ista slicno tome.
EDIT:
Danas sam dosta citao o tome na internetu i nasao dosta zanimljivih stvari kao na primer ovaj video:
http://www.youtube.com/watch?v=RnnX-5FU0O8
Zainteresovao me je ovaj sistem i kako sam shvatio proektovan je za Galaxy telefone, ali nisam siguran.
Na zalost neki liknovi ispod ovog videa ne rade pa nisam moga da probam
To me je dalje odvelo na ovaj forum:
http://forum.samdroid.net/f53/cyanog...pha8-1-a-3511/
i kako sam shvatio samo se ubaci ovo sto skines u telefon, onda se ugasi, upali po uputstvu i resen problem.
Ali ja bih hteo, ako je to moguce da obrisem stari system i ubacim potpuno novi. Tu sam naisao i na izraz root, pa me zanima sta to znaci i cemu sluzi.
Racunar mi nikako ne pronalazi mob. kad povezem preko USB-a.
Jel ima neko neku ideju kako srediti to?
Probao instalirat drivere?
jesam,ali ne pomaze nista. Mada, i dalje mi stoji onaj zuti trouglic kao da drajveri nisu lepo instalirani. Da nemas mozda neki link odakle da skinem nove??