@sky> je baš je tako, slažem se
@sky> je baš je tako, slažem se
Sorry krivo sam se izrazio dodao sam u zagradi da ne sudim ljude po onome kaj slušaju nego po tome kakve su osobe. Sorry na krivom izražavanju:). OK si jer imaš normala pogled na svijet, ok si kao osoba, jer nisi osoba koja ne želi prihvatiti nove stvari, proširiti horizonte= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
No hard feelings I hope:)
pa normalno, ni ja ne sudim ljude po glazbi koju slusaju, iako se kod nekih ta glazba jako odrazava na njihov zivot... na moj ne. kao sto sam rekao, ja slusam svasta,oblacim se normlano,i ne ubrajam se u neku odredjenu grupu ljudi i sl.
Tako jeeeeeeeeee= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
:) ma lol!:rolleyes:
btw... ne slušam narodnjake, folk, turbofolk i sl., ne izlazim na takva mjesta pa čak i ne poznajem baš puno ljudi koji slušaju tu vrstu glazbe. ali ne osuđujem ljude koji to vole. poštujem njihov izbor... neka svatko sluša što želi, izlazi tamo gdje njemu paše, oblači što mu je ugodno... ne pada mi napamet osuđivati nekoga pa čak ni komentirati njegov izbor da se radi o bilo čemu.
:thumbup:
ne izlazim ni ja na takva mjesta bas, ja uglavnom slusam doma
bas zbog tih kurcionicara napiju se divljaju i sramote narodnu muziku
dobro ajde priznajem.... ponekad kad se napijemo zavrti se koji mp3 :drink: :spin:
e pa ovdje ludnica, nije me bilo 4 sata, vratim se, i gle ovo, sve puno svađe......... ljudi, poštujte druge, svako ima svoj ukus..... ali gledajte, kad sam pogledao amarkord i komšije, a samo da napomenem da sam imao vrlo sličan slučaj kao faber s ocem, dakle, ja više psihički to ne mogu podnijet. možda je to neka kvalitetna glazba, ja nisam kritičar da procjenjujem, zato su plačeni određeni ljudi, al jednostavno nije mi svejedno kad meni jedna ceca krešti, a svima nam je jasno tko je ona, čija je ona (bila), i tko je "ON" bio... dakle prva stvar da mi se glazba kao glazba ne sviđa, taj tonalitet, a druga stvar, djeluje na moju psihu vrlo negativno, al mogu poslušat balaševića, a opet ne mogu slušat ni Boru Čorbu, koji je izvrstan rocker, al svi (bar mislim), da znamo da se on javno izjasnio da je četnik, i šta treba napravit s Hrvatskom... ne želim sad o tome, al eto, ja imam 2 razloga zašto NE, a to su, takozvana zavijanja, i drugi, psihološko stanje, s obzirom na sve viđeno, protrpljeno, i ono kao što faber kaže, što mi je sad s ocem, dakle, nemojte mu zamjerit, ako niste to proživili, poštujte njegovo mišljenje, samo on je po meni malo predirektan , malo se spusti na zemlju, fly_nan ti nije ništa loše mislila s tim reći.... jednostavno, pošto to ne podnosiš kao ni ja, lagano se ogradi od istih, ali poštuj ih kao ljude.. nemoj nikog vrijeđat.........
a ono crnačka glazba, i to sve što uz nju ide..... i stim se slažem u potpunosti, ne znam sad ko je to napisao gore, ne da mi se tražit, al za mene, najzrelije razmišljanje do sad.....
vec si se izjasnio, zasto sada ponovo pa tako mozemo u krug...
btw ooodlican potpis imas ;) onaj plavi.
zamisli da ja u potpisu imam 'ne slusaj punk, umri prirodnom smrcu' pa kakvo bi misljenje o meni ljudi imali. tim potpisam si htio dodatno dati do znanja sto mislis o narodnjacima, ali ja ne vidim zasto je to potrebno...
ne, to sam skidao s neke stranice "mudre izreke", nisam to ja napisao.
pa da al nema veze, opet ti to stoji u potpisu...
ma mislim mene ne smeta,lol :) meni je totalno svejedno..mrzite, volite,sta god hoce.nisam ja tu da branim cajke lol
ajdeee ća slušat cajke!
glazba nema ama bas nikakve veze sa ratom ,nikakve, vecini se ne svida jer to su srbi i kao seljacine (tak meni tata kaze,tako lijepa cura a tako ruznu muziku slusu)
mislim da se svaciji ukus treba postivat i tu se nema sta reci,slobodna drzava ,slobodno radis i slusas sta naravno nije protiv nekog zakona ;)
meni se iskreno ne sviđa ta muzika , ne podnosim je , užasna mi je i živcira me.... ali još me više živcira to što danas mladi slušaju te narodnjake jel znamo čija je to muzika i mene to asocira na dvoličnost ,izdajništvo, to da se oni bolje osiječeju kao istočnjaci nego hrvati...a ja sam iskreno žalostan i tužan ako je to tako , ako se netko krvavo borio za ovu zemlju i kad on to vidi ajde se stvite u njegovu kožu , kako bi ste se vi osječali..pa stoga nije ni čudno što dans lete bombe po takvim lokalima di se to pušta , ljudi su ožalošćeni , puni gnjeva , polude , pukne im film i onda se ovo dododi što se dodađa.... svaka čast onome tko to sluša za svoju dušu i to mu baš onako paše.... kao meni metal. ... mogu razumijet isto i jednog hrvata i srbina koji to baš voli to mu je super i uživaju u tom i slušaju na normaln način bez nabijanja do daske samo da ih drugi čuju... protiv takvih nemam nista protiv ali imam protiv onih koji se hvale okolo tom muzikom busju u prsa , navijaju je do daske u autu samo da drugi čuju da oni to slušaju...nabijaju to drugima pod nos... nose nekakve kobasice oko vrata dok to slušaju... penju se na stolove samo da ih drugi vide kako oni to slušaju.. tj jednom riječju preseratorima
ali isto tako me nervira i to kad čujem nekoga kako navija do daske thompsona a za toga znam da je kad je počeo rat odjebao ovu zemlju i pobijegao u drugu .. i sad se vratio i busa se u prsa kako je on veliki hrvat
TO JE ZA MENE GOLI K**AC od čovijeka
al isto tako mogu shvatit one koji thompsona slušaju za svoj gušt i uživaju u tome....protiv takvih isto nemam ništa protiv....
zaključak bilo tko sluša tko šta hoće ali neka to sluša svojom dušom a ne samo zato da bi se ku**io okolo i izazivao..i radi probleme...
i neka se nitko ne uvrijedi , sve sam pisao najboljom namjorom..
potpis. (osim prve recenice, naravno) sve ostalo se slazem
mobman ajde fala ašovu ima normalnih na forumu..podržavam te!
e sad....pomenuti su srpski narodnjaci??? pa to ni pravi srbi iz grada neće da slušaju!(imam prijatelja par tamo pa znam) u Crnoj Gori čovijeka nisam upoznao koji to sluša(iako znam da ima sigurno i tamo!) ok......a sad...tursku niko nije spomenio pa neću ni ja! to je užas!(osim bosanskih sevdalinki! koji usput nisu cajke po meni......iako ne volim ni to ali shvaćam tu bit i shvaćam sevdalinke.....i to je to ostalo ne priznajem...
a što je sa narodnom glazbom iz HRV????? eto..ajmo malo o njima! mene recimo jako iritiraju ove naše dalmatinske(imam krvi dalmatinske tako da se razumijemo odmah)ali me iritiraju tipa dalmatinu Mišo kovač Oliver i te slične điđe! joooooj i DRAŽEN ZEČIĆ!!! uuužaaas! jednom me u brdo neko odfurali na koncert i nikad više!!!
ali....kako stojite sa HRV narodnjacima??i što su HRV narodnjaci onda?????
tamburica??klapa???? gange??gusle????to je etno! to nisu narodnjaci!
ETNO je meni ok! čista etno muzika! nema ništa ljepše nego kad čujem Irish! ili pak ukrajinski etno! Mađarski.....itd..itd.......
a sad! ako ste ikad čuli Izralske narodnjake????meni se osobno gadu(ne zato što su židovi nego mi se gadu njiovi narodnjaci) a garantiram da bi 90% vas cajki kad bi čulo dobar izrealski narodnjak odma se poleo na stol! garantiram!
dakle..ljudi moji.....pomilkili vas turci peroguzi,ščiptari,srbi. po guzi lol!...pa ima tolkoo drugih narodnjaka ali nee mi moramo se svađat oko nrodnjačke glazbe........
Moji preci su možda tukli po guslama ! ali se bar mogu ponosit što je to čistooooo! bez ikojih istočnjačkih utjecaja od strane turaka i šta ti ja znam.
i da se mene pita rađe bi ja i dan danas slušao gusle (Dalmacija,Hercegovina,Dubrovnik,Crna Gora..)nego da slušam glupave rime koje nemaju smisla.....
i znate što?!
nije da pokušavam pomirit ljude...boli me k za vas cajke! ..ali samo pokušavam razumijet i što je više kulturno pričat u ovoj temi...da malo rasčistimo i drugu muziku(narodnu) ajmo!
pa to sta ne slusas tu vrstu glazbu ne znaci da je moras vrijedat i pljuvat okrenes se i bok ;)
nebi se htjela sad posvadat s nekim odavde zbog toga :)
ma ko se s tobom može posvađat............... :)
heheh :kiss:
a cuj,sve se moze ;)
= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Ja isto obozavan Milu Kitica! U ovu subotu ima koncert ode u Split..i of kors da iden ;)
da, a u petak (sutra) je u zagrebu, u bestu. uh kako je ljep ovaj pogled.. na ulaznicu.. :)
:wall: :freakout: :creep: :sheriff: :ban: :ban: :closed:
wtf is wrong with u?
hehe ili sa tobom??:wstupid: ;D