Satio još nije u prodaji koliko je meni poznato.
Printable View
Satio još nije u prodaji koliko je meni poznato.
Nevjerujem baš da će biti oko 3600 kn...djeluje malo:( A i to da će u 9. mj. doći... prije oko Božića tamo!
Ima li tko kakvu informaciji o pocetku prodaje ovoga uredaja?
Kad ce biti informacija, vec ce se znati, budi siguran u to. :rolleyes:
Negdje pročitah do sredine 10.mj. da izlazi u prodaju...sad neznam jel svugdje baš ili u nas sa zakašnjenjem malko.
EDIT:
Evo ga u njemačkom t-mobileu u najavi u novembru! Znaći, tad će negdje i kod nas u t-mobilea otprilike:
http://www.t-mobile.de/shop/allehand...-0-10-,00.html
A ovdje navedena i cijena u slobodnoj prodaji??
http://www.se-store.co.uk/index.cfm?...ype=sim%20free
super cijena oko 550€ 479 funti to ce kod nas kostat 6500kn!
moraju zaradit nasi uvoznici!
kao i obicno, prerano najave mobitel, a prekasno ga izbace :(
Makar je mobitel odličan, sumnjam da će doživjeti preveliki uspijeh.
Mogao bi imati neki uspjeh solidan a i kod nas ako ga svi operateri ponude jeftinije! Teško očekivati uspjeh k800 jer takvoga su brzo i u paketima nudili pa je dostupan svima. Moje mišljenje je da bi satio u t-mobilea mogao biti oko 4500 kn bez pretplate a uz produženje na 2. god + bodovi (oni koji redovito ih skupljaju:) i ovisno o tarifi mogli ponuditi do 2000 kn što bi već bilo nekako prihvatljivo...
nokia malo bolja?:)))
Ekran im je po svemu isti, osim sto je na Satiu 0.3 inca veci. Kameru pretpostavljam da si isprobao na Satiu pa znas da je bolja? 12 MP ne mora nista znaciti ako nije dobar senzor, lako moguce da slike budu pune suma zbog previse megapixela na malom senzoru. Jedino je xenon prednost.
Prednosti
Satio: 0.3 inca veci ekran, fotic (mozda), xenon, procesor
5800: 3.5 mm jack, handwriting recognition, stereo zvucnici, music player
Cak i ako Satio je bolji, nije tolko bolji da bude vise nego duplo skuplji
sto se tice kamere jos:Touch focus, geo-tagging, face and smile detection+ovo ce biti naj kamera na trzisu kad izade,nemam sumnje u to..
a fotic kaj ti je u zaradi kao mozda,pa se od 790kn,recimo w890 ima bolju kameru od 5800;)
normalno da ne vrijedi 2x love..ali imat ce svoje kupce
Nisam vidio kameru na satio ali moj c510/g700/k800 duplo bolje fotke od 5800 radi (a to sam vidio) pa nemože satio biti sigurno toliko gori...a to je 100% jer nebi SE sebi dopustio da reklamira 12 mpx a bude teško razočaranje!
c905 je mozda razocaranje po kvaliteti izrade tj. tipke i slider ali sta se slika tice definitivno nije.........
I mislim da si malo falia usporedjivat xm sa satiom...
Slike na 5800 su teska katastrofa(imao na kratko) po danu a po noci da ne govorim....
Definitivno je sati klasa vise
Mda, a i K850 nije bas ispao kakav je trebao biti...
No dobro, dosta off-topica, ovo je tema o Idou/Satio, pa molim da se drzite toga.
Napokon u prodaji:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsso...-news-1163.php
previsoka cijena za takav mobitel. :(
Ja sam ocekivao takvu cijenu... ipak je to Sony Ericsson, koji unatoc tome sta im mobiteli ne valjaju i zbog toga imaju velke gubitke (manje prodaju), i dalje imaju vrlo visoko misljenje o sebi
malo visoka cijena. za te novce(mrvicu više možda) se bolje isplati HTC hd2