a lol svasta...na koju foru ih je spremio tamo.. uglavnom puno hvala
Printable View
a lol svasta...na koju foru ih je spremio tamo.. uglavnom puno hvala
Pozdrav svima, evo da i ja kazem par rijeći o N96..... samo jedna je dovoljna, KATASTROFA....
Ovo bi trebao biti mobitel koji će koristiti ljudi za posao mailove i sl.? Nema šanse, taj mobitel ne može izdržati ni jedno prijepodne što se tiće baterije, a software mu je doslovce katastrofa.... Najljepše na njemu je što zablokira u sred razgovora, zamrzne se, a u mom slučaju je i završio u Mobisa nakon 3 mjeseca, riknuo mi je ekran, na što su oni narano odgovorili da je došlo do mehaničkog oštećenja, kako da ne...
Uredno su naplatili 800kn za popravak, nakon popravka mi sada blicka onaj znak za poruku konstantno iako nema naikakve poruke u mobitelu... pravi stručnjaci nema što.
Ima li itko ideju kako da ugasim ovaj znak od poruke???
Nemoj me krivo shvatit, ali nemas pojma.
1. Nokija N96 je N-Serija, dakle serija za zabavu (citaj: za video, slike, muziku-zato i ima 16GB memorije + mem. kartice, dual slider, multimedijsku tipku...)
2. A jesi up-dateo na v30??
3. Pa pazi boga ti malo na mobitel. N96 nije neki shitni mobitel koji mozes bacakat okolo i unistavat ga.. Mislim, mozes, ali opet je to bacenih 5.000 kn -.-".
4. Jos 1 dokaz da nemas pojma. Odi pod Alati-Postavke-Opcenito-Personalizacija-Stanje cekanja- Statusno svijetlo-Ukljuceno. Tu to promijeni na "Iskljuceno" i rijesen problem.
Tako da bi te zamolio da ne komentiras mobitel o kojem neznas u principu nista. Ni ja bas nisam prezadovoljan mobitelom, no on mi pruza usluge koje sam ja i htio (prvenstveno muzika, tu i tamo wlan, veliki ekran itd.).
Ako te jos nesto interesira/muci slobodno pitaj.
pozdrav..i ja imam problem sa tim znakom od poruke u gornjem desnom kutu,uvijek mi blinka...pokusao sam ovo sa statusnim svijetlom,ali i dalje isti problem...zna ko rjesenje???plizzzz....hvala
Ovo ce biti smjesan upit. :D
Uletila mi je N96ica u odlicnom stanju u ruke. I sad me zanima, da li je ikako moguce napravit update softvera. Na mobu je V10 firmware. Ota naravno ne radi. :D
...ajmo reć da ovo i mene interesira, pošto više službene podrške od strane Nokije nema. Mislim da bi moglo, treba naći i downloadirati pakete i preko Phoneix ili nekog alata ih ubaciti? Nešto sam malo gledao ali ništa uspiješno napravio, sada sam na čekanju... ili ako netko što napiše
Meni se cini da je flash jedina opcija, a zao mi ju je zbrikat ako nesto podje krivo.
Radije nemojte ništa dirati jer ćete zbrikati mob vrlo vjerojatno.
Ja sam u zadnje vrijeme nabavio dva Symbiana i, iako na jednome je verzija softa tek 1.nešto, piše da je to zadnja verzija.
Solucija vam je potražiti na Njuškalu servis. Oni bi trebali imati Nokia boxeve, ako ih nisu razdužili i ako imaju gotove softvere unutra.
Inače, Nokijina podrška je službeno bila gotova negdje prije 1 godinu, kada su zatvorili i OVI trgovinu.
Šteta jer vidim, dosta ljudi se vraća Nokiji i Symbianu u zadnje vrijeme. Već nekih 5 slučajeva, što nije baš mala brojka.
Symbian rules, ma što drugi govorili! :)
Preko Phoenixa se radi i nema brige. Tako radim sa svim Symbian uredajima a imam ih podosta. Istina sto sam od Firmware-a nakupio za Symbian to cuvam na dva diska (lose iskustvo iz proslosti).
Dosad sam skidao sve sa NaviFirmPlus-a ali u zadnjh dva mjeseca izgleda da ne radi server ,ne mogu vise nista skinuti.Istina ima i drugih izvora ali sve je to manje vise jadno ,zbrkano ili link postoji a dok hoces nekaj skinuti ,Amen.
Mogao bi i dati Firmware ali ne znam kako bi to bezbolno stavio na net a da se ne moram i opet negdje registrirati isl.
pogledaj pod:
Privitci
Upravljaj privicima:
pa upload-aj
p.s. ako imaš meni za N70
HCSC pod privicima nemam nikakvu daljnju opciju,imam za N70 Firmware veliko je 84 mb a ako se zapakira valjda i manje,eventualno da ti posaljem putem Email-a samo neznam dali bi toliki paket isao.
Provjerio zapakirano je cca 63 mb.
Uploadati na dropbox ili slicni servis i podjeliti link za download mi se cini najjednostavniji nacin
Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk
Ne koristim dropbox niti znam kako se koristi jer mi to nije potrebno. Nekada prije sam znao koristiti Rapidshare dok nisu vrisnuli.
Ako ima kakva opcija da se ne moram i opet navodim registrirati po internetu (jer toga mi dosta) ,objasni kako da se bezbolno napravi pa cu to napraviti.
Da dodam ako to ima kakve veze sa Google imam njihov racun.
onda imas Google Drive pa mozes tamo uploadat.. :)
from my x5oo
HCSC probao sam ti sinoc poslati paket ali nakon vise od pola sata prekinulo. Na Note 4 trenutno imam Marshmalow flesan i tu nemam Google apps a ni ne treba mi. Moram dakle to probati na laptopu napraviti a za to mi treba vremena. Dok i ako nekaj napravim javiti cu vam ovdje.
Posto i ocito nije bilo interesa za Firmwarei-ma (niti me tko pitao niti kakvih zahvala osim izuzetka od HCSC) od Nokia a kako sam u medjuvremenu jebeni Google iskljucio skroz iz svog zivota ne budem se trudio da sve isto opet nekamo na internet stavljam.
brzina uploada ovisi o tvom internet paketu.. nije Drive spor nego tvoj upload. :)
from my x5oo
Ako je tako onda je problem Tcom i adsl mreza koju imam a drugu mogucnost nemam.
I opet ako je tako zasto onda dok skidam neke stvari i to bas sa Google drive ide minimalno jednom brze?
No dobro, da ne zaboravim ako netko treba jos koji Firmware neka mi navede koji RM uz model Nokie tako si to onda mogu lakse najti na disku. Ako treba kome Phoenix mogu i to staviti na server.. Hvala.
pa download i upload nije isto, hah.. upload je uvijek barem deset puta sporiji.. :)
from my x5oo