Eto ja nemam taj klik preko 4,5,6 nego samo kad ga otvorim...
Printable View
Eto ja nemam taj klik preko 4,5,6 nego samo kad ga otvorim...
oukeeej... znači do mog je moba šmrc :cry:
Da se javim i prenesem svoj dojam kao "friški" vlasnik N95 8GB.
Nakon puno troumljenja između N95, k850i te Iphonea, pa čak i LG viewity-a uzeo sam N95. Nisam požalio ni sekunde. Mobitel me oduševio. Istina da je velik i izrada je mogla biti bolja,možda pokoji piksel više, ali kao cjelina.. jako dobro.
Mogućnosti koje pruža, spajanje preko wlana, gps, radio, video player...
Meni baterija traje cca 2 - 2,5 dana uz intenzivno korištenje.
Jedini problem na kojeg sam naišao je nemogućnost smještanja nokie u odgovarajuću torbicu, to bi sutra trebalo biti riješeno.
Postoji li kakva mogućnost proširenja memorije? Nisam primjetio utor za karticu..
Proširenja memorije???
Pa mobitel ima 8gb memorije šta će ti više na mobitelu :D
I ne nije moguće proširiti memoriju. A što se tiče torbice postoji original nokia torbica i košta 80-ak kn u koju n95 savršeno paše
našao sam torbicu, platio je 100kn, nije nokia :(
nije da mi treba još memorije, ali bilo bi lijepo imati karticu od 2GB pa da na nju stavljam svakakve podatke koje mogu bez bojazni brisati, format..
Onda si izabrao krivi mobitel :)
Trebao si uzeti klasični n95 koji ima utor za karticu
Ovaj je ljepši. Veći display, bolaj baterija, 8gb memorija. Osim toga bio je na tele2 pretplati pa nije ni tako skup.
Sve su svemu, krasan stroj.
e u kojem si ga dućanu kupio na pretplati idem sutra ujutro ga kupit odmah aj pliz javi
ae jel se nekom desava da kad spusti slajd na dole(da se otvori multimedialna tastatura) ekran se ne okrece?meni je to nesto zezalo sa fw-om v10 ,sa v15 firmwareom ekran se okretao tek posle JEDNOG MINUTA,a sa v20 mi se ekran uopste ne okrece kad spustim slajd na drugu stranu?
Na v15 mi se okretao uredno, na v20 se ne okreće. Ne koristim to nikad pa mi ni ne smeta :)
ne smeta ni meni toliko,al aj da pitam jel i ostalima tako :) thanks na odgovoru
Ti jako puno propuštaš :D
Update-aj firmware na v20
Promjeni product code i budeš mogao. Gdje si ga kupio?
Kupio sam ga u Vip-u.
Da,ja imam isti problem kao i ti,moj je takodjer iz vipa,ja vec imam V15 software ali ni ja ne mogu updatat na V20...ali pazi sad ovo,nasi mobiteli nisu kodirani,sto je ok,ALI zato jesu brendirani makar oni neimali nikakve vodafonove(vipove) oznake u samome softwareu,s vremenom ce izaci V20 za nase PCove ali kljucna rijec je s vremenom,dok to Vodafone sve isproba i potvrdi...:cry: :wall: :thumbdown
A, onda valja cekat.
imam jedno pitanje u vezi sa GPS-om....
meni to neradi najbolje... vani sam fino na otvorenom, mobitel je takoder otvoren, znaci tipkovnica je vidljiva i nista, a u zg-u sam probavo, spojio mi se par puta li vise ne, posto sam ga kupio na crno imo je samo karte austrije i švicarske, no sa map loaderom sam si stavio i krvatsku, i to mi poprilicno lose radi, a frend ima isti mob i sljaka svo najnormalnije, cak i kad je u kuci, na faksu i sl. znaci pod krovom, a meni nikako....pojma nemam u cem je problem...a posto jos nisam dobio cert. nisam si slago garmina, neznam dal bi se s njim problem rijesio...
svakak sam to napiso nadam se da ste shvatili... :D
Za garmin ti ne treba certifikat, a ako ti ne radi gps sa nokijinom aplikacijom neće raditi ni sa garminom. Očito je problem u mobitelu
ma nisam bas previse poceo stavljat na mob dok ne dobijem cert. pa tako ni garmina....
pojma nemam sto je to tako, jutros oko 9 kad sam se vozio u tramvaju po vukovarskoj radilo je normalno, a poslje podne kad je bilo oblacno i lose vrijeme nije bas radilo najbolje, jel ima to kakve veze sa fw, imam v15...
neznam jel postoji kakvo rijesenje da se provijeri dali je sve ok sa mobom tj. GPS-om, jel kak to moguce??
Pa moguće je. Ako ti garmin ne hvata kako treba, a on ima sve fino grafički prikazano onda definitivno ne valja nešto s mobitelom. Probaj ubaciti garmina
Evo,na žalost problemi.
Ovo je 3 telefon (2 nokia) koju uzimam preko Tele2 i overall 3 neispravan mobitel, dakle drže respektabilnih 100% neispravnih mobitela. Valjda uzimaju smeće i neispravne uređaje sa dampinškom cijenom.
Uglavnom, mobitel mi u prosjeku svaki drugi razgovor prekine. Jednostavno, pričam, pričam..i odjednom tuli..dakle onaj "zvučni signal" kao kada nema mreže.. I na ekranu piše "razgovor prekinut" Taj natpis "razg. prekinut" ne niti ne može ukloniti stiskanjem bilo koje tipke već samo "kliznim zatvaranjem mobitela". Danas ga nosim u tele2 na reklamaciju, ali nemam ni najmanje iluzije da će ga popraviti. Zadnju nokiu sam davao 4 puta na servis, sveukupno je bila 2X15 dana 1X30 dana i 1Xviše od 30 dana. Pravilnike ako ne poprave u 15 dana daju novi zaboravite. Smijali su mi se u facu. Nakon što su mi ga 4 put vratili a da uopće više nije radio otišao sam u državni inspektorat i onda sam dobio "novi uređaj". Taj novi uređaj je bio u gorem stanju od staroga. Neispravan opet. Uglavnom, zadnja nokia je svaki put dolazila sve pokvarenija, uopće ne vidim načina da "mobis majstori" poprave n95.
Konkretno, da li da brišem Garmin iz mobitela prije nego ga šaljem? Da se ne bi izvlačili na "ilegalan software.."?
POMOĆ!! Preporuke?
Ma nije ASR u pitanju,nego rotiranje ekrana samo uz pomoc slajda,nije radilo ni sa v15 kako treba?