to i ja kažem...stavio sam ku990 u đep i nije ni bio ni minutu več je imao ogrebotinu..(nije bilo ničega u đepu?)
Printable View
to i ja kažem...stavio sam ku990 u đep i nije ni bio ni minutu več je imao ogrebotinu..(nije bilo ničega u đepu?)
imam mob 3-4 mjeseca, redovito je po džepu i ne grebe se...
...ja sma mjenjao ekran na servisu i sad ču prodati mobitel potpuno nov i sa zadovoljstvom..
200 kn......
ja sam imao popust jer znam ljude sa servisa...xd inače ti je 450kn...(ja mislim..)
svejedno ga prodajem odoh ja na lg ks20..
ili sam ja lud
ili ja ne vidim
mob mi ima zaštitu onu i to je to...nigdje niti jedne crtice...u džepu stoji cijelo vrijeme...ja stvarno ne znam koji je vrag :crazy:
imaš sreče..
Evo jedna zanimljiva informacija sa GSMArene
Do sada ih je prodano čak 5 miliona
http://www.gsmarena.com/lg_celebrate...d-news-719.php
to nije nikaj cudno. viewty je po meni prvi ozbiljniji lgijev mobitel koji je u svoje vrijeme bio top model, vremenom se cijena dosta spustila, a funkcije su i dalje vrlo dobre u odnosu na ove novije modele.
zato i nema novog firmwarea niti će ga biti oni su lovu zavrtili bez obzira što je mobitel ne funkcionalan iliti spor
Telefon je izašao na tržište prije skoro godinu i pol, tako da nije ništa čudno što više nema novijih FW-ova.
što se tiče update firmwareoav..ja JE**M lg mamicu..smrdljiva govna...samo Bog zna koliko bi ih još prodali da su izbacili updateove za firmwareove...da se riješe oni silni bugovi....
i ZATO više nikad lg...koliko god sam prije 3-5 godfina ismijavao Nokiu tek mi je sad došlo iz guzice u glavu da ljudi tamo naprave ružan mobitel izvana ali iznutra toliki lijep da ti samo bomboni ispadaju iz usta koliko ih se hvali...
i zato Nokia ili HTC ..ostalo su samo poluproizvodi
ne znam, puno se pljuje o toj sporosti.. imam ga tek kratko, no bas posliko 20tak slika u 5mpx rezi i spremiona karticu i otvara slike u sekundi, i prelistava u sekundi, ceka se krace nego kod s.e. modela gdje mi prebaci sliku mutnu pa cekam,pa tek izbistri... ovdje sve ide extra brzo.. sto je tolko sporo, valjda kad se napuni kartica od 2gb,ja imam tek cca 200-300mb potroseno,100 na muziku ostalo na slike i video?
-vidim da ostaju crtice po ekranu, tu ne bih znao kolko se lako grebe jer sam vec dobio s crticama, no i drugi mobiteli,s.e. nokie s manjim ekranima cim stavim u đep izvadim puni su crtica odmah, jedino kod svih ppc-a i slicnih, recimo qtec je imo odlicne elasticne ekrane, kojeg gotovo ne mozes zagrebat, a pogotovo normalnom upotrebom ne ostane ni tockica na ekranu, steta sto nema vise takvih ekrana, kod svih obicnih mobitela bez nekih specijalnih stakla brzo vidim crtice..
-baterija cist solidna, ocekivao sam dosta kracu, izgled menija i raspored mi odlican,glasnoca u slusalici dosta dobra sto mi je jako bitno, pun q mobitela se slabo cuju u razgovoru dok sam vani il u prometu..
-sad par pitanja: di se gasi 3g, vidim da je ukljucen, gasenje bi trebalo pridonjet duzem radu baterije, i u vezi kamere, kod snimanja uvijek je na max rezi 30fps ili 120 jel? i jel se moze ukljucit vrijeme i datum na slici, to nisam pronasao a nedostaje mi.. thnx
invisible shield, narucis za 100kn, moš ga kosilicom ic grebat njemu nista :)
dubrava-za ugasit 3g->meni zadnja kartica->postavke telefona->povezivanje->postavke mreže->mrežni način rada->stavi na GSM 900/1800
-kod snimanja ti je 25 fps-a(ja mislim),a 120 ce ti biti jednio kad si u kameri pa stisneš gore-desno na 120...
-ako misliš na postavljanje vremena i datuma na uslikanu sliku onda se ne može ...ako nisi primjetio svaka slika ti je u formatu dd/mm/gg i vrijeme slikanja
thnx,iskljucio 3g mozda ce baterija duze trajat.. steta sto ne moze ko s.e. u cosku slike da pise datum...
koliko je vas stavilo "novi" NYX...što se time dobije?
Misliš na onaj clean???
Stavio sam ga ja, touch je umnogo olji, optimizirane sve animacije, ma sve naj.
da mislim na taj clean...da molim te uploadaj zadnju verziju toga i gdje u LGAPP ga trebam stavit(nadomjestit umjesto starog)?
Imas tamo na forumu sve objašnjeno.
Nemoš falit.