ne, mi ne živimo u pravnoj državi, mi živimo u hrvatskoj, što je sve samo ne to . . .
ali nema veze, navikneš se s vremenom . . .
kao što sam rekao, nek se ubijaju sve dok nema nevinih žrtava . . . ;)
Printable View
ne, mi ne živimo u pravnoj državi, mi živimo u hrvatskoj, što je sve samo ne to . . .
ali nema veze, navikneš se s vremenom . . .
kao što sam rekao, nek se ubijaju sve dok nema nevinih žrtava . . . ;)
Jedino sto je preostalo Policijskoj Upravi Zagreb je ....
http://img523.imageshack.us/img523/7303/zagrebhy5.jpg
:lmao: :lmao: :lol: :lol:
mislim da im ni to ne bi pomoglo . . .
i on bi dao otkaz . . . :notooth:
noob, covjece!
ja ne mogu vjerovati da je tvojim prstima napisano da zivimo u pravnoj drzavi!!
molim te, daj mi broj svoga dilera, i ja bih to na cemu si ti, ocito je genijalno ;D
hrvastka nije nista. ime na papiru medju granicama na karti. ovo nije drzava. da bi nesto zvali drzavom ta ista mora imati infrastrukturu. mi nemamo nista. samo slova na papiru. igra demokracije. i to losa igra. em nas jebu ovi nasi politicari iznutra, em nas prca citav svijet kako se kome sprdne. samo da mi je otic. ja ovdje nemam nista. domovina je tamo gdje je dom i obitelj! ja ne zelim dom i obitelj u ovakvoj drzavi.
Tocno to OuttaControl... Hrvatska je na papiru pravna drzava, ali to ne primjenjuju...
To sam napisao zato sto ja vjerujem u pravnu drzavu (kao pojam), ali nazalost to se u "lijepoj nasoj" (ovo sam stavio pod navodnike zbog sarkazma sa nebi opet bilo :)) to se pravo ne provodi... Osim u nekim jako bitnim slucajevima, npr. jucer je bilo na RTL-u, bakica pala sa bicikla i jos joj naplatili 400 kn kazne zato sto je prebrzo vozila "pony"... Eto to je nacin na koji nasa drzava funkcionira... "Opljackajmo posteni narod, kriminal ostavimo neka cvjeta, mozda i mi dobiemo dio kolaca"...
dobro je, to smo razjasnili, svi se slazemo ;)
a sto se Franjica tice, nesto prejezivo su jucer pricali, na novoj mislim: covjek prezivio vukovar i to u onom autobusu zarobljenika, ranjenika, tako nesto. nedavno prezivio gadnu prometnu. rekao ako je jos ziv - zivjet ce vjecno.. i sad ovo.. jezivo.
a sto se tice bakice na poniju, luke ritza i ostalih "malih" ljudi, takve kazne ce se naplacivati i takvi slucajevi ce se rjesavati samo kako bi se odrzao privid te "pravne" drzave, dok smo u velikim stvarima daaaleko i od slova p u praksi pravne drzave.
i jos nesto, svi su se uzjogunili i uzjapurili na termin "izvandredno stanje" i graknuli kako nam ne treba cistka kavu su sproveli u srbij.. olfo, to je krsenje ljudskih prava.. ma sta nam ne treba!! itekako nam treba! onaj tko se usudi reci da organizirani kriminal ne upravlja drzavom (a dosad nam je valjda svima jasno da organizirani krimial postoji) je zapeo u nekom svom imaginarnom svijetu!
kakvo mrtvo krsenje ljudskih prava s generalnom cistkom!! ovo je krsenje ljudskih prava, dopustiti da glavnim gradom usred bijela dana ubijaju i postavljaju bombe! zbaoga, pa tamo su bila djeca u skoli i na fakultetu!!
e Nerede svaka cast,ali mislim da bi i on odustao.
novinari su mi fora pogotovo ovi iz nacionala , odmah iskorištavaju priliku da ocrne nekog ... pitali su jučer na onoj izvarednoj konferenciji karamarka da zašto je prekinuta zaštita pukiju , a on im je odgovorio da je prekinuta uz njegov pristanak al da to još mora provjerit, što je najbolje tad i nije bio ministar ...
Evo jedne sportske vijesti (pogotovo za one koji prate nogomet)
Redknapp novi trener Tottenhama!
Daklen,vako:
tu sve piše
svi pokupovati tankove i ajmo tankati . . . ;) :notooth:
Barel nafte= 50 dolara. Mi plaćamo 7 kn po litri- enough said.
Čak i kad bu barel nafte 10 dolara, mi ćemo lijepo plaćat 5 kn.
bolje 5 nego 10!:jump:
To što cijena benzina brže raste nego što pada je u potpunosti razumljivo. Uvijek je lakše da nešto poskupi nego da pojeftini. Lakše je nešto potrošiti, nego zaraditi, ili.....lakše je juhu ohladiti nego je zagrijati. Čista primjena drugog zakona termodinamike ;D
Barel nafte može u dogledno vrijeme pasti na razumnih 30-40 dolara i to je to. Tada će benzin kod nas biti oko 6 kuna. O povratku na 4 kune iz razine 2000-2002 možemo samo sanjati. I da......kruh i burek neće pojeftiniti, kao ni autobusne karte, to je barem jasno.
@Drug mile..j....s burek i kruh, smo da pojeftini Zlatorg i cevapi;D
Olobođen laptalo
Tko je orgirao?
Kako god okrenes covijek je slobodan... Drago mi je... :)
fala bogu da je pravda na kraju zadovoljena . . . ;)