o čem ćemo sad tu pisat kad je prvenstvo gotovo?
ma ziher če wb sad to zatvoriti
Printable View
o čem ćemo sad tu pisat kad je prvenstvo gotovo?
ma ziher če wb sad to zatvoriti
ne,briejm da ce gog
ocemo bacit kladu?
1.3 je koeficient na goga 1, 7 na wba
tak da budemo bar djelom on topic
a možda i zapan...vrijeme če pokazati
...ja na "sileta"...
jooj da kak sam zaboravio zappana
bate na njega je 1,2 , on samo ceka ovakvu priliku
al sile ne, on niej destruktivac, on jos potice otvaranje tridova
na njega 2,2
meni ste dali najmanji koeficijent, a ja sam se baš danas nameračio zatvoriti thread, ali rekao pustit ćiu još malo...
ali ova provokacija je bila previše ;D nadam se da je barem netko nešto zaradio ;D
A ja ću otvoriti samo na kratko jer me zanima jedna stvar (koja ima veze s temom), pa kad mi netko odgovori opet se tema zatvara.
Dakle, jel zna netko, s obzirom da ja nisam baš čitao novine i slično, zašto se je onaj tip u finalnoj tekmi zaletio u teren i bacio u gol. Mislim kužim da ga je cijeli svijet valjda vidio i sva ta 'gledajte me' sranja, ali me zanima jeli imao kakve druge motive, ak ne netko to negjde pročitao/saznao?
htio je probit mrežu
a bio je bacio barceloninu zastavu na figa onda je možda
po tome španjolac!?!?!?!?!?!
ali on je trčao ko muha bez glave, na kraju je slučano naletio na figa kad su ga ovi ganjali, tak da sumnjam da je baš na njega išao...
ja sam mislio da cemo raspravljat o najboljim i najlosijim trenerima i igracima.
po meni su najlosiji bili beckham i henry jer nisu nista zivo pokazali. beckham je bio jos gori. ko ga je samo ucio pucat jedanaesterce
http://www.crohack.com/forum/images/smiles/stupid.gif
najbolji trener otto rehagel a najlosiji sentini.
@gog ti si to krivo svatio , ja sam dao najmanji koef
. an tebe (1.2) jerbo ti imsa najveci potencijal da zatvoris ovu temu
dao sam ti najboej izglede
ma kaj gog zna o koeficijentima, njemu je bitno da je brojka velika! ;D
ja mislim da je to onaj poznati lik,kaj svugdje uletava,čak je i na finale svj biljarskog prvenstva...to mu je cilj...sam kaj je svugdje gol uletava...
ovaj link kaj je gog dao sve objašnjava...
http://www.iskon.hr/sport/page/2004/07/13/0142006.html
niej da se hvalim , ali moram priznat da sam od poraza od Engleza bio za njega :)
ne, stvarno, mislim da ej on najbolji izbor.Tip zna znanje, pokazo je to i s Dinamom i sa Zagrebom.
Good luck , 8i8o
ma on je najbolji izbor...
ali imat ćemo vremena o njemu kad počnu kvalifikacije za wc2006
ma tak je sve jedno ko je. tesko mi je sad reci. vidjet cemo sve ka dode vrijeme
ja isto mislim, mislim tak je svejedno ko bi bio,samo da bolje bude
nije bas skroz svejedno ko bi bio pa nerem sad červar doć vodit nogometnu momčad.Ja bas mislim daje Krajnčar najbolji domaci trener kojeg smo mogli uzet, da ima viziju , da nece tolko utjecat na njega markovici i mamici i da ce opet napravit nas nogomet prepoznatljivim.a odna ce doc i rezultati.
to ti ej ko u skoli-sto vise ucis npr. fiziku imas vecu ocjenu :lol:
a ti si pravi primjer.. vidjet ćemo kak će na igrače utjecati
da mi je znat ko je danas glasovao na ovu temu???
mislim da je roby posto je maloprije dignuo onu dinamovu temu prastaru
= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
mora da je neka zena :notooth: