friskii kaj se sekiras, pa mi se samo zezamo. mi smo jos najgluplji od svih njih jer ih gledamo... :notooth:
Printable View
friskii kaj se sekiras, pa mi se samo zezamo. mi smo jos najgluplji od svih njih jer ih gledamo... :notooth:
Evo danas prvi put pogledao,i stvarno ne znam čemu tolika strka. Nakon 10 min sam uzeo mob i išao nabiti hajskor na Bounceu...
Mala, nitko se ne sekira, samo iznosim svoj stav, kao i vi vaš. Nije da nam je baš tema, ali... :)
ma ja se zezam, nemoj mene gotovo nikad shvacat ozbiljno :notooth:
Frish-ki stvarno extremno ozbiljno shvaca sve.
A zakaj se zezamo? Zao kaj nije u redu. Kao što nije u redu da netko dođe, recimo, u Zagreb iz neke male sredine. I onda tu živi, ide u gimnaziju pa na faks pa postdiplomski, pa se zaposli i krene radit, bude tu 20 godina, i nakon tih 20 godina kad ga pitaju da kaže 2 rečenice na televiziji ne zna beknut književni hrvatski bez naglasaka. Ako spikeri na TV i radiju mogu, nakon godinu ili dvije, onda mi nitko ne može objasnit da netko nakon 20 godina ne zna na književnom hr izgovorit dvije rečenice. Ono, za TV je, znaš koje će ti pitanje postavit, k vragu, skoncentriraj se!
I ovaj je dovoljno dugo u HR da je mogao malo jezik naučit. Ako su meni nakon 2 godine života u Italiji govorili da sam iz Trsta ili Trevisa, bili uvjereni da sam roođeni talijan, onda netko nakon 20 godina jednostavno ne može imati opravdanje. Koji god mu jezik bio materinji i bez obzira koji jezik učio.
Il Diavolo Blu per il nostro re! ;D
Znači, zaključak je: tip je glup jer ne zna hrvatski kak spada. Ne znam ga ni ja. Onda sam glup. Ne? Ili?
O cemu se vi prepirete..
Ma gle, evo ja sam u Hrvtskoj vec 16 godina i relativno dobro znam knjizevni hrvatski jezik, iako ga ne upotrebljavam u svakodnevnom govoru sto vrijedi i za akcent, koji je sasvim sporedan u citavoj prici i nema apsolutno nikakve veze sa znanjem i obrazovanju jedne osobe. Cinjenica jest da se takve stvari kao sto je jezik ne zaboravljaju, ali je takodjer i cinjenica da ako ljudi ne zive u takvom okruzenju gdje nije potrebno tj. "must" znati govoriti tecni hrvatski jezik, jasno je da taj nece trebati i uciti tecno govoriti taj jezik.
Npr. ako ne vozis bicikl duze vremena neces zaboraviti kako se popeti na njega i poceti ga voziti ili ako se nisi seksao duze vremena, neces zaboraviti kako se pocinje...
Osim toga, osoba koja ne zna govoriti tj. ima neku govornu manu ili neki drugi problem sa izgovorom nikad nece nauciti i to ne mora biti fizikalni nego i mentalni nedostatak. A takve osobe nit su priglupe ili retardirane ili nesto trece nego su ljui sasvim normalni...
I ja sam jučer prvi put gledao duže od 5min. Dobra im je ona fora s drugom kućom ove godine.
kako ovaj Stipe se forsa s tim salutiranjem a pojma nema :tclosed:
..bas su mi smjesni njih dva:) a ovi tam samo cendraju:cry:
kruhteebo al bi onu malu uspaljenicu Senku zašamarala...joj koja 2ka..blah
http://img228.imageshack.us/img228/5...m891441vv6.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=T78dlyCKJa8
ok , mjenjam misljenje. :D
ojooooojjjoojj ....necem nis reci..
lijepo cu se izrazit pa cu reci da mi se ne svida
jkdfhjkdhfkjd
hihihi
meni je fizicki jako privlacna , totalno moj tip
al vidis ovak jedan video clip o nekim i ono...daj ajde
užas
WTF? TO ona Vita?? Loll..
ma ne to, video ajd ono zezancija onak opce me ne zanima al je maiketi mile zenska bas ruzna, ja ne zbnam sta u njoj ima privlacno??! bah
Neznam meni su takve najdraže , zgodne izvana a glupe iznutra
http://www.vocinelweb.it/faccine/cartelli/28.gif
no, sad se zezam malo.Al ono crna duga kosa , dobro tijelo , ok faca.
edit: jos da ima plave oči ...
al je sponzyyyyy...
isss lol, bas je u faci zgaba...ali de gustibus non est disputandum.
fakat ovaj Kreso nis nezna :creep: