Izvorno postao
wildbabe
Nokia je debelo pregazila SE u ovoj godini što se tiče high end telefona i to žešće čovječe, ni ovi niže klase ne zaostaju previše..
Ja ne znam da li uopće čitaju oni po stranim forumima reakcije korisnika njihiovih uređaja ili ne.. bili bi totalno glupi kada ne jer puše s time, kako je uopće moguće da kada je izašao p1 i očigledno je bilo da mu je kamera u banani te da ostavlja zeleni obris preko tako velike površine, ali ne oni istu stvar stave u w960 i sada to nije samo s desne već i dijelom na lijevoj strani....kreteni :lol:
Preći ću na nokiu i to još ove godine zicer....:(
Netko je spomenuo edge, 3.5 mm utor, kvalitetniju kameru i DSP audio chip pod nedostatke tako skupih SE uređaja, mislim da bi se mogli ugledati na nokiu i u ovom slučaju ih kopirati jer je sramiota da glazbeni uređaj nema 3.5 mm, audio chip dok neke nokie iz xpress music niže klase to imaju....:(
@vepar, kamera jest stavljena u njega samo eto tako da ne bude bez nje s obzirom da se radi o najvišoj klasi telefona, ali bar su mogli staviti malo kvalitetniju a ne ovo ruglo koju ona u k750/d750/w800 pojede.. krivu politiku vode definitivno..