Jel zna netko jel nokia 302 zaključana?
Printable View
Jel zna netko jel nokia 302 zaključana?
Nokia 101 DS otključana
Lg optimus L7 kupljen prije cca 2 mjeseca otključan.
Pošto je mobitel pokvaren i ne može se popraviti dobit ću drugi.
Živo me zanima (i nadam se) da li će biti otključan...
EDIT: kao što sam i pretpostavljao; LG L7 je otključan :smile:
Sony Xperia P jucer stigao otkljucan. Zasad probao samo bonbon.
--
Kad je zadnji put na ovakvoj akciji bila Xperia Mini, ja sam ju kupio i došla je otključana na sve mreže. Vjerojatno će određene količine Miro-a biti otključani na sve mreže, ako ne i svi.
Ako netko kupi neka napise da li je dosla otkljucana.. Ja sam poslao mail za xperia mini i iz tele2 su odgovorili da je zakljucan no svi su dobivali otkljucane uredaje, i moj je stigao otkljucan..
Pa oni će uvijek reći da je zaključan. Politika firme (ne samo njihove, nego svakog providera) je da su svi zaključani. Iako se ne provodi strogo, neće ti sigurno to reći.
Xperia Miro iz ove akcije kupljena - otključana :)
Jel probao netko SIII?
otkljucan ;)
Da li je netko skoro uzimao LG E405 Optimus L3 Dual i probao da li su oba sima slobodna za sve mreže ili je jedan lockan na tele2?
Ima li netko Samsung E1230, naručio bi ga preko weba ali mi treba otključan mob?
Zna li netko kako otkljucati s tele2 na ostale mreze panasonic kxt 301. To je onaj telefon za starije osobe. Sa turbo sim za divno cudo nece :-(
Molim informaciju, jel LG P880 Optimus 4X HD otključan u tele2?
Ako nekoga zanima, Tele2fon V2 je zaključan.
--
Molim info ako je netko kupovao Xperia Miro unazad dan-dva otkad su dobili novu posiljku, jesu li jos otkljucani?
Hvala
Bijeli Miro i dalje otključan, kupljen preko webshopa.
Neka mod spoji postove tako da ovaj timestamp ostane aktualan pa i da drugi vide info :beer:
Ima li itko informaciju je li otključan Miro koji se kupi u Tele 2 po cijeni od 995kn za postojeće korisnike?:D
koliko ja znam otkljućan je miro na tele2 mreži .Provaj ubaciti karticu od druge mreže u telefon i uvjeri se.
Već je rečeno ovdje na forumu ali još jedna potvrda. Njoka 101 DS, kupljena prije 2 dana, oba slota otključana...
Dali znate ako je HTC X ONE zaključan na tele2 ??? , malo mi je hitno , pitao sam telefonski u par tele 2 centara i pola njih kaže da je zaključan a pola da nije :-(