schumi me malo iznenadio, a montoya još više zbog toga što je on ipak odrastao uz tu stazu...
Printable View
schumi me malo iznenadio, a montoya još više zbog toga što je on ipak odrastao uz tu stazu...
schumi sutra postavlja rekord ili neće utrku završiti...
ja mislim da ce bit 1
podere ih 2 na startu i 2 prek boksa i prvi je :D
jeste vidli kako je montoya roknuo šumaherov bolid...
Neko je izgleda prorok :)= Citat =:
Poslao: smogovac
schumi sutra postavlja rekord ili neće utrku završiti...
da je bilo jos par krugova onda bi bilo do jaja, bas bi se przili!
ma bilo je ok, ali bas me zanima kako se pod safetijem uspio skrsit
ovo je bila najuzbudljivia utrka do sada
Bas je sranje u ono, tunelu imaju samo dvije kamere i nnismo uspjeli vidit dva udesa
nemaju para za jos kamera
super utrka ali na žalost nisam sve mogao gledati. kaj je bilo s alonsom kad se zaletio u zd tunela, zakaj je pizdio (osim zato kaj se skucao, naravno ;) ), neš je pokazivao ovom kojeg je pretekao. To sam vidio na kraju kad su puštali reprizu tog udesa, pa ne znam detalje.
Ma preticao Ralfa za čitav krug u onom tunelu i uzid udario i to ti je to bilo je mračno pa se nista nije ni vidilo
Dobra je scena bila....dok je se jos okretao u bolidu prjetio je Ralfu
nije prvi put da sam znao....
fakat??? daj mi prgnoziraj s kojim ću uspjehom proć ove godine :mega:= Citat =:
Poslao: smogovac
nije prvi put da sam znao....
Talijan Jarno Trulli (Renault) pobjednik je utrke za Veliku nagradu Monaca, dok je M. Schumacher odustao nakon sudara u tunelu.
Drugo mjesto je osvojio Britanac Jenson Button (BAR Honda), dok je treći bio Brazilac Rubens Barrichello (Ferrari). Vodeći u ukupnom poretku svjetskog prvenstva Nijemac Michael Schumacher (Ferrari) je odustao. Schumacher u ukupnom poretku vodi sa 50 bodova, drugi je Barrichello (38), a treći Button (32). U poretku konstruktora vodi Ferrari sa 88 bodova.
Trulli je utrku završio s prednošću od samo 0,7 sekundi u odnosu na Buttona, a čast Ferrarija obranio je Barrichello na trećoj poziciji. Michael Schumacher i Fernando Alonso doživjeli su bizarne nezgode, prvo se u tunelu razlupao Alonso, da bi zatim Schumacher krivo procijenio svoje kočenje iza Safety cara, pogodio Montoyjin automobil i iz tunela izašao s oštećenjima koja su ga izbacila iz nastavka utrke.
rezultati utrke
1. Jarno Trulli 0:00.000
2. Jenson Button +0.7
3. Rubens Barrichello +71.8
4. Juan Pablo Montoya 1 krug
5. Cristiano Da Matta 1 krug
6. Felipe Massa 1 krug
7. Nick Heidfeld 2 kruga
8. Olivier Panis 2 kruga
9. Zsolt Baumgartner 2 kruga
Šteta što je Schumacher odustao. Bilo bi još zanimljivije da nije.
...koja šteta za Alonsa...malo mu je falilo da se izvuče,samo da je prije skrenuo i uspio bi...koji peh...al makar je Trulli prvi,konačno nije Šumaher...a ni Button se nije dao,svaka čast...
s 4= Citat =:
Poslao: kinfa
fakat??? daj mi prgnoziraj s kojim ću uspjehom proć ove godine :mega:
ako želiš točnije,pošalji mi pm,ali če te to i koštat
a ja tebi mogu prognozirat s kim ces ic van sljedecu subotu.
A ja vama mogu prognozirati hlađenje od foruma.
šteta što je Schumacher odustao,baš su ga i mogli pustit da obori taj rekord!
...pa stalno ga puštaju, nisu morali baš i danas. Danas su pustili trulog, uostalom i schumi je truli, bar se tak smije...;)
:lol: stalno ga puštaju :lol:
Moje je mišljenje di bi bilo zanimljivije da nije odustao, pa čak i ako ne bi bio prvi.
Ma dobro tjesi se bice bolje.......:)
Ne tješim se ja, nego govorim kako je moglo biti zanimljivije. Tu bi još bilo dvoboja Trulli vs. Schumaher ;)
Ovo mi je definitivno bila najzanimljivija utrka sezone!
Renault mi je bio najbolji, a Schumi... nema veze događa se i najboljima. ;)