Thnx, pogledam :thumbup:
Printable View
Thnx, pogledam :thumbup:
http://www.made-in-china.com/image/2...-SONY-EX85.jpg
mislio sam na ove sony ex85.
nisi cuo za sennheiser? pa oni su najpoznatiji po sluskama, oni su u svijetu slusalica ko nokija kod mobitela.
cx300 su stvarno odlicne, nece pozalit novce.
potpis za cx300, ako imaš para definitivno ih pikni.
Ako si kratak s budžetom pogledaj Creative EP 630. Dizajnom iste kao cx300, ali nažalost nisam nikad direktno usporedio ta dva modela makar sam bio u prilici.
Di ih ima za kupiti? Kolko para?
@halek nezanimaju me Sony slušalice ako su proizvedene u Kini. Izravno japansko.:hrv:
o dijete drago..pa di je senn od sonija..ne bi ti skodilo malo guglati...
+takoder po 5x preporucam cx300 do 300kn,malo su previse bassy,ali vecina danas to voli :D
to nisu kineske, nego se samo tako stranica zove.
ex85 imas u vemilu za 320 kn dok su cx300 100 kn skuplje.
i ja trazim neke sluje za N96 pa me zanima koje izmedu ovih tri ... sve sam nasao na E-bayu pa odatle mislim narucit
Sony ex85
sennheiser cx300
Sony MDR-EX700
Ja bi trazio neke dobre sluske za E71, one njihove od Nokije su katastrofa..
odlucio sam se za Sennheiser cx500 i sad me malo muci cijena na ebay-u .... ima ih od 10$ pa do 60$ ....ovo od 10$su fake garant , nemoram ni pitat ,a zanima ju me ove od 60$(tip je iz amerike za razliku od ovih kineza sto prodaju po 10$) ....dali su to sigurno original i kako mogu znait??
problem je sa ebaya narucivati,stvarno ima puno fejka od senna,otovo sve...procitaj malo po stranim forumim,nitko ne kupuje senn na ebayu
a di da kupim onda kod nas?
odgovorio mi je jedan tip s ebay i napisao "We are authorized Sennheiser dealers. Check out our feedback - nearly 2,000 positives. We have a contact phone number and physical store in New York. They have the full Sennheiser USA warranty"
Po ovome sto je napisao bi trebale biti 100% original
Imaš ih u bojama zvuka- samo što koštaju 600 kuna, i to na akciji...
pff 600kn :S ..... a na ebayu 300 s dostavom sad jel original to je pitanje
moze netko pomoc , dali je ovo fake ili original :(
http://cgi.ebay.de/Original-Sennheis...ayphotohosting
ovak po opisu i cijeni ja bi rekao da je original . + imam osjecaj da se kinezi najvise oglasavaju na ovim global.ebay portalu a manje na ovim regionalnim ..
pravo je pitanje , jesi li imao takve slusalice u usima?ja sam ih probao , mislim sta probao imam ih , to je katastrofa kad se malo brze gibam , u glavi mi zvonio kao da imam cepice za usi , ono kad imas upalu uha pa moras nositi one zute cepice..
da ne pricam kak me strah da mi ona kapica ne ostane u uhu ;D
ako zelis biti skroz siguran , odi na ovo "frage an der Verkaufer" i pitaj nes lika na njemackom..ak ti lijepo tecno odgovori , sigurno je oriđiđi :)
Imam trilemu =) oko slusalica (mora biti iz hg-spota)
Gledam da uzmem Philips she9600 , Skullcandy Smokinbud ili RAZER, Pro|Tone m100
Sto vi mislite ?
Skullcandy Smokinbud sigurno! Ja ih koristim već 3 mjeseca i zaista su najbolje.
Mislim sutra do HG-spota skociti pa ako moze jos koji savjet =)
thnx unaprijed
kroz tj. dana uzimam senn ie8
http://reviews.cnet.co.uk/accessorie...9299960,00.htm
+http://www.anythingbutipod.com/archi...000-review.php
jedva cekam :)
imao zadnje westone 3,ali kako sam navikao na senn,jed. mi fali bassa...tu kao da mi je netko iskljucio wufer...sa ie8 bu valjda bolje :D
da malo napisem dojmove..
ukratko senn ie8,najbolje kaj sam do sad stavio u usi,dr. svijet recimo za cx550(njih imam doma,pa mogu direktno usporediti) tj. cx95 koje su skoro soma kn..
probao ja cx95 nakon sto sam se naviko na doticne,nemres vjerovat da sam nekada mislio da je to vrh..:D
nakon burn-ina od kojih 70h,stvarno kao da imam headphones na glavi,ogroman soundstage..nevjerovatno...sa daljnim burnom ce biti sve bolje..
cijena od 2k kuna malo odbija,ali tko hoce najbolje,nek ne trazi dalje...stvarno nesta izuzetno..mora se probat,da se netko uvjeri...
a sony x1000 player...:D odlican izrada,ekran jos bolji(oled),osjetljivost i sam UI bolje nego na ajpod tacu,a o reprodukciji da ne pricam,takoder do sada najbolje,imam doma i a828,zvuk je jednostavno bolji,bas kontroliraniji,vokali cisci,soundstage veci...ima u sebi digitalno pojacalo,valjda i to nekaj pomaze..
dobra stvar su mi jos i fizicke tipke za reprodukciju na vrhu,browser je koma(tač ga tu ubija),youtube prog. odlican...
to je ovako sturo napisano,za moj glazbeni ukus,vjerujem da nema bolje komb. za upariti,jest da je oko 4500kn sve to skupa,ali svj. vrijedi..
svaka preporuka
Vau smogovac, akusticki si nabrijan totalka. Svaka cast. Kad bi ja imo pare, ubo bih one shurice, uh.
meni osobno su ove bolje/vise odg. nego shurice:) vise i nemam doma,pa nemrem direktno usporediti,ali koliko se sjecam,bass je dosta bolji i osjetniji(tipican senov zvuk),onako sluske su vise za gustanje...
dok shurice su stvarno mrak, ali manji soundstage,niti jedan dio spektruma nije naglasen(sto znaci da je bass isto onak ravan,ako se tako mogu izraziti),pogodnije su za jazz,rekao bih i za zenske vokale itd...dok su sennice za rock i slicno tome...pa sve to ovisi o osobnim preferencijama..
+shurice ne zahtjevaju burn in,pa je to stvarno veliki +,makar ima i gusta u tome,kad cujes da su sluske sve bolje i bolje s vremenom..:D
Eto, opet mi otišla jedna slušalica na vjernim Koss Spark Plug...
Nekako sumnjam da će mi priznati garanciju- pošto je kabel kod jacka malo savinut (makar, možda i nije do toga), a i ako mi priznaju, Koss Plug nema više u Linksu- tako da ne bih ni dobio zamjenske.
Tako da vjerojatno ništa od toga... :(
Zanima me koje su slušalice sličnih specifikacija do nekih 200 kuna (i da ih ima za kupiti u Zagrebu)?
Naravno, volio bih da su in ear- nekako mi ne pašu niti jedne "obične"- ispadaju mi ;D
Najviše slušam rock, hip hop i takve stvari, tako da bi neki prosječan bass bio poželjan (tj. ne bih neke sa slabim bassom). :)
Ako je bitno, to bi bile za iPhone...
(još bi bilo super da nije L priključak, ali neću biti previše izbirljiv :notooth:)