loooooooool :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
ko ja ?:rolleyes:
Printable View
loooooooool :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
ko ja ?:rolleyes:
...nakupilo vas se...ajmo redom...
@WB...izgleda da te koma dobro pozna ;D , inace otvoren, uporan, covjek od mnogo znanja ;D, jedini "sef" na forumu kojega sam upoznao...zbog njega zam uvelike i ostao tu na forumu (molim suzdrzati se od nastranih komentara ;D)
@coma...o njemu ne znam nista, mislim da je ratoboran, bavi se svim od boksa do K1, u slobodno se vrijeme tuce i pije, nadam se da ne izgleda tuzno kao lik na njegovom avataru ;D
@tomo...wayne, krivonogi wild west nostalgicar, skuplja kaubojske sesire i kravate, pije wiskey i upravo po 100 ti put gleda Alamo u drustvu nekoga rodezijanca ;D
@erika...zadar (jedan od naneupecatljivijih gradova na Jadranu), dobro na fotkama ispada, ima tu forumasa (zna se na koju dvojcu ponajprije mislim) koji stvarno ne bi imali nista protiv da im stane pred objektiv ;D, rod fotke nije problem...portret, figura...akt ;D, brbljava otprilike kao lili ili grunt
@bimbranica...imenjakinja :rolleyes: :kiss:
@ grunt...metroseksualac ;D, brije na svakodnevno tusiranje i pranje ;D, zivi u losem kvartu ;D (susjedi smo), i ima komp za koji me uopce i ne cudi da ne zeli raditi ;D
Inzistiram na objašnjenju:= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
1. koja dvojica?
2. koji objektiv?
ON-TOPIC:
Evo, Bimbi je primjer osobe o kojoj ama baš ništa ne znam (osim da je moderator i da voli SE telefone - al' to piše i u profilu).
offtopic:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
1. radi se o dvojci gurua s foruma, jedan je izrazito plav u faci, dok je drudi takodjer plav i grize li ga grize ;D
2. ...to prepustam vama na volju...
2. Koliki ti je raspon zoom-a BD? Ti ziher imaš neki sa fiksnom fokalnom duljinom... (al nije širokokutni) ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
OK, sori na offu, nisam mogao odoljeti... ;D
ON-topic (tek toliko da se izvučem) - opis BD-a u kratko: BD vozi jako velik auto. Pitate se zašto? ;D
Uh...ovaj off se isplatio! ;D;D:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
vidite šta sam iskopao. ;D šta kažete da nastavimo?
ja sam za! baš simpa!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
samo ne kužim! sad bi ja tebe trebao opisat svojim riječima ili??:chatter:
pročitaj malo postove sa 1. i 2. stranice, pa ćeš skužit kak to funkcionira. ;)= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
nezna kako da opiše zerobravoa, posjeduje super mobač:thumbup:
Hm... što da napišem o ipavli19 , kad ga neznam...
Kako piše sa strane, mlad je, očito se fura na maricu (avatar), koristi VIP jer još u srednjoj pa mu je važno da se SMS-ovi jeftini... Stvarno neznam šta napisati o osbi iznad... (nadam se da te nisam ipavli19 uvrijedio...)
avatar je samo za zezanciju... probo sam par put, al ništ više... :thumbup:. a ovo si ostalo pogodil :) P.S. nisam se uvrijedil i neznam opće i zbog čega...= Citat =:
Izvorno postao Ico86
mrzi školu, ima plavu kratku kosu(vidio na jednoj slici), znakm da je dugo na forumu, i to je sad u ovim trenutcima sve što ja znam o njemu(nažalost)= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
Zeru znam najbolje s foruma, cak neki misle da mutimo nesto :) . Uglavnom, super decko, pomoc ce uvijek i svakome (skoro svakome)...
Neznam ja user_name :licklips: :licklips: ;D Ona je zakon koliko ja znam :licklips:
i to sa 3 "a" :p= Citat =:
Izvorno postao Compov
Compov - dušu bi prodao za dobru rundu Starcrafta :D
putuje samoborčekom, studira neku pizdariju na filozofiji, nikad neće sjest sama u birc(pa ni novine čitat), boji se mraka na Remizi, ima nekolicinu sestara, u zadnje vrijeme se malo udebljala, sad s krevetom ne teži 35, nego 36 kg, vrlo zgodna, pametna, kuži se u ADSL, sve u svemu :licklips:= Citat =:
Izvorno postao user_name
@zerobravo
Dobar dečko, miroljubiv i zezant.
Zagledao se u našu user_name ili ti peky (očigledno je koliko god on skrivao)
Pametan je i voli pametnije cure od sebe.
Daje si mnogo truda ovdje na forumu.
@vertigo> LOL
observer je hm... neznam... dobra duša nema šta, voli pomoć voli skuhat, voli se zajebavat... ma super sve u svemu ;D
Compov:
Samoprozvani nasljednik člana mačak_os, bivši spamer, online od jutra do sutra, kreativan, zna što želi, nevoli trollove, a voli sve što vole mladi :chatter:
V3rt!g(o) - živi u području sa 3 promila u zraku, pije pivo ;D, liči na sašu(onaj tin i keđo), zajebant kakvog nema ;)
observer - čovjek od riječi, nosi se sa svim što kaže, nikad nije izvalio neku globalnu glupost, čini mi se skroz ok, obožava billa i njegove widowse, daje sve od sebe da ih hackne ;D
Compov - u majke ti, odakle ovdje počet? potpuni forum zajebant, pate ga neki "veliki", protivi se politici močnih, zalaže se za svoja prava. ;D
XLR8R - ozbiljan dečko, bar se čini takav, puljanin u duši, uvijek od velike pomoći svima koji to trebaju.
Zerobravo, snalazljiv tip, jako se trudi na forumu, ima smisla za zafrkanciju i buntovnistvo :)
ja imam crnu dužu kosu... ona slika je stara ko biblija...= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
ne poznam ga baš puno, dosta je na forumu, također posjeduje super mobač :D= Citat =:
Izvorno postao rospaya
nisam ja sposoban za opisivanje, al eto :D
ipavli19 - kolega koji ima Dani California tekst u signatureu, mora valjat :D
blazzer: legenda ovog foruma nema šta ;D Imam osjećaj da imam posla sa nekim "starkeljom" ;D djeluje ozbiljno nekad ;D