@wb...:lol:
........još ćemo od nji dobit batina.....
Printable View
@wb...:lol:
........još ćemo od nji dobit batina.....
ja se ispricavam, nakon nekoliko dana tekar sam sad upalila komp...zivjela sam na relaciji posao spavanje....
ja bi vas jako voljela upoznat posebno prvu damu foruma (ipak curama treba dat prednost) samo moram trazit izlaz :)
kad ce bit meeting? mislim slijedeci?
pa tocno to wb tko zna zna.... hehe pa kaj mislite da dekoltee nosimo da bi same gledale u njih hehe= Citat =:
Poslao: whiteboy
ma one se boje da netko od nas NIJE sex-manijak - one žele da smo SVI sex-manijaci!
btw ja se ne bojim..ok mozda malo.... al ipak imam iskustva sa forumkim upoznavanjem....
moram vas upozoorit jako sam sramezljiva u pocetku.... al poslije...uuuuuuuu ;)))
pa sutra - evo oko 20:00 sati u nekoj pivnici. Kaj vam više paše, kaptol, medvedgrad...?
....medvedgrad(pivnica).....al ja bi ranije, neću se stić napit...:)
meni pase vrijeme (20h) i mjesto (medvedgrad) ali moram vidjet jel imam izlaz pa nista ne obecavam..jako dobro mjesto...btw :)
Ja cu potvrdit sutra ili odtvrdit.. jel bi mi neko mogao pmnut mob da vas lakse nadjem ak cu moci doc?
mozda necu doci
:( andrea jel ti dolazis?
daj coma ne zajebavaj,engo dođi......dobit češ po t amburi ak ne dođeš.....:)....hik...hik:)
@bubbles.......nema izgovora,dolazi.......:)
i kakav je dogovor na kraju :) tko dolazi...
ja definitivno nemogu doci
Ovako je na kraju fiksno - pivnica se zove budweiser i nalazi se na kvaternikovom trgu, nered je bio sad pogledat i veli da je ok, rezervirao je mjesta tak da morate doći - budite tamo u 20:00 sati. Cijene su kaže OK, i ima klope onak prave domaće ak netko ogladni. Poslije cemo vidjeti kamo cemo se zaputiti kad nas stjeraju van...
Ajde dodjite svi bar na kratko ako ne možete na duže.
Bubbles šaljem ti PM sa brojem...
jesus kak da ja to nadjem lol .....snalazim se tamo sve u 16 ....daklem ja nemam pojma gdje je to....
'bem ti temu u anketama... ja ko idijot tražim po chataonici i kafeu da javim ovo isto.... vidimo se tam, a ovo selim u kafe da se ne izgubim u bespućima foruma slijedeći puta ;D
uh jel mi moze netko objasnit gdje se ta pivnica nalazi i di je najblizi parking
pa valjda znate doci do kvatrića? Iliti Kvaternikov trg - od njega idu Šubićeva, Heinzlova, Maksimirska... E ta pivnica se nalazi u početku heinzlove, odmah do samog trga, bar je tako meni nered objasnio, ja isto nikad nisam tamo bio. Što se parkinga tiče - ima tamo mjesta, ali bolje je doći bez auta (ko ja) pa se dezinhibirat alkoholom! :) Bubbles nazovi me kad ces biti u blizin pa cu te ja 'voditi' dalje.
evo to je tu
http://web.vip.hr/marko.r.vip/budweisser.jpg
ima za parkat u okolnim ulicama npr. Livadićeva.
ce vidiamo !
to je moje susjedstvo, ja sam od toga udaljen par sto metara
...a zato vas sada nema na forumu,eeeee...pa neko mora imat prenosnika da se javi,da budemo u toku događanja...al ne,niko se toga nije sjetio...to vam je VEEEEEEEEELIKI MINUS...
ja sam se sa slovencima bavio cijeli dan, danas, jucer i prekjucer po cijele dane i navecer van, i stvarno nisam imao energije doci jos veceras u pivnicu... zao mi je!
ne idem niti na tulum mog faksa i farmacije u sokol veceras...
e da, slovenci su zakon ljudi, barem ovi sto su bili tu kod nas!
:)
...da sam bliže došo bi,al kad ne mogu...nadam se da ću doć negdje na stoti sastanak :) ...
nemojte ici nikada na sastanak, to su ludi ljudi, hoce te napiti, ludi su totalno, ja idem sa ovog foruma zauvjek
...ma "coma" vidi se to na onim slikama sa prvog sastanka,Žuje kolko god hoćeš...
lol totalno ludi... mislim zbilja ne znam :)
daklem natjerali su :angel: me da pijem (pivu) i jedem (kobasice) .... a ja ne pijem i ne jedem kobasice (istina imam neki cudan feeling u tibici hmmmm)
skoro su me tak napili da sam vec mislila na stolu zaplesat...
sad malo ozbac....decki svi ste dragi i simpaticni, zao mi je kaj andreu nisam upoznala :), hmmm da podijelimo i nagrade...
najsladji osmijeh ideeeeeeeeeee hmph coma definitive...
:)