20 prvi put u zivotu. Sve mi miriše na Flat jer se je brat navadio na fejs i youtube pa mi zdere promet a ja sve plaćam... ;D
Printable View
20 prvi put u zivotu. Sve mi miriše na Flat jer se je brat navadio na fejs i youtube pa mi zdere promet a ja sve plaćam... ;D
Pa uzmi ono na 12. mjeseci di je cijena flata ko i cijena 15GB koju sad plaćaš.
T-com podigao pakete prometa.
ima se,moze se;) 30gb
Prosla 2 mjeseca cca 200 GB :)
Ukupni promet za 11/2010: 652.66 GB
Trenutno:
Ukupni promet za 12/2010: 532.88 GB
Tak se to radi. :D
Ja sam sad na FLAT-u i ovaj mjesec je ošlo nekih 40GB. Skromno,al bar sada znam da nema granica... :D
120gb +- :jump:
Ja jos cekam taj flat grrrrrrr, trenutna potrosnja za surfanje samo, je nekih cirka 10GB mjesecno, sta je tu je.
Ukupni promet za 12/2010: 602.46 GB
Ostalo mi još 3 dana da srušim prošlomjesečni rekord. :D
Kolko TB harda imaš? Svaka čast ;D
u zadnja 4 dana,400gb:)
(blu ray 3d filmeki teski po 60gb)
pa sa kojom brzinom skidate kad imate toliko prometa? meni ide 480 kb/s a skinem cca 100 gb mjesecno vise manje(ne skidam non stop)
Neznam koliko je dopusteno pisati u offtopic pa eto ako je nedozvoljeno molio bi da mi se Smogovac javi na pm.
Zelio bi te pitati preko cega to gledas? jel plasma ili lcd i koja marka. Ja sam inace zagrizeni Panny fan doduse nisam onaj glupi fanboy koji samo reklamira svoje proizvode. Ali dosad sto sam vidio panny je najbolji po pitanju mnogo toga. Ipak plasma je naprednija sto se slike tice (za hd materijal to su male razlike no na tv signalu to se vidi ;) )
Meni se promet vrti od 50 do 100 gigabajta mjesecno. Kako kad..Dok sam prije redovno skidao onda su se vrtile mnogo vece brojke no jednostavno mi je dosadilo visiti po torrentima.Zato imam frenda koji je ludjak i sve skida pa se od njega grebem ;)
10 gb u zadnje vrijeme, a limit mi je 8...
Smogovac, koju brzinu neta imaš?
400gb i 4 dana je jako jako velika brojka pa zato pitam.
Inače, ja teklim 25giga filmova u 720p rezi već skoro tjedan dana dana. OK, ograničena im je brzina jer ono, koristim net i za druge stvari :D
svaki mjesecoko 100gb