nisam zato pitala...gog pa ti stalno na seks misliš:cool: :)
Printable View
nisam zato pitala...gog pa ti stalno na seks misliš:cool: :)
= Citat =:
Poslao: andrea
daj ne kenjaj? kaj ima sina već? pa koliko tomo ima godina?:D
...to mi je kompić,nas dva se najbolje kužimo...:)
.......godina.....uh.....kak se osjećam.....21.....:).....zgledam....46...:)..... .......imam........30.......:lol:
jao andrea, pa di ti vidis tu seksualne konotacije u mojoj recenici? ne znam ja tko stalno na seks misli sada... mada sam i ja vec malo lud, imao sam gripu i lezao u krevetu par dana s temperaturom... nego, kako se ti sada snalazis kada te zasrvrbi? :)
...gadno je kad svrbi ,počnu suze ič na oći ak se nemreš posvrbit,al vjerujem da je Andreica našla načina:)........gog kaj balljezgaš tvoje rečenice su uvijek pune erot. naboja.........hebote pa čak i kad muškom djelu foruma odgovaraš...:)
tomo- dala bi ti 30 godina i uopće ne izgledaš kao da imaš 46....
gog- znam ja na kaj si ti mislio....kod mene nema već 2 i pol mj ništa....******.....ne mislim na to i bok...
sad sam bolesna, nos mi je začepljen, buba me glava, kičma, ma sve kosti...i imam temperaturu...pluća me bole kad udahnem...i još k tome me buba pupak od piercinga...ali samo kad se sagnem...pošto se ne saginjem često u zadnje vrijeme:D nekak ću izdržat svoju prehladu...i šećer na kraju uredno dolazim na posao pola sata ranije (najmanje) i bubana radim kao mali crnac :cool: :afro:
@tomo, ja sam ti jedan obican seksualni ovisnik :)
@andrea, ajde dobro ako mozes samo ne misliti i bok :) nego, daj da vidimo sliku pupka, da procijenimo uradak :)
@andrea- znaš kaj je najbolji ljek :) ?
= Citat =:
tomo tko ti je taj bebač? :rolleyes:
...to je mali NeReD........:)...
gog- čuj, isprva nije baš palilo to da ne mislim...ali s vremenom se čovjek navikne i paučina se začas skupi:D
kakav nered- imam osjećaj da ćeš mi ti reći...?
kaj je to sin od Nereda? a jooooooooj.....daj ga dofuraj na sastanak
ma kaj si luda, nece mali htjeti doci, malo je jos u fazi pijenja ribara u parku sa ekipom, nije mu fora u bircu= Citat =:
kaj je to sin od Nereda? a jooooooooj.....daj ga dofuraj na sastanak
pa da se ugusi od dima i otruje od alkoholnih isparavanja :)
ma mali je izdržljiv kao i tatek:)
kako ti znas dali je tatek izdrzljiv???? :confused:
pa zakj ti sve moraš znat ???
coma kako imas suuuuuuuuuuuuuuper psa!!!!:thumbup: :thumbup:
zaaaaakoooon!
kako je covjece ogroman!kako ti vladas s njim??:D
je, super ti je cucak, baš ga je i moja cura gledala i veli kako oće takvog.. :)
a ja imam maloooog cucka....jako maloooog!
ovom od come bi moj bio predjelo!:D
velikog? :)
mene pitas?= Citat =:
Poslao: gog
velikog? :)
pa jel velim da je moj mali cucak!:D
...pa imam i ja malog ćukcu...kad se budem sliko s njim,postavit ću sliku...
si siguran da kad je govorila "ocu takvog" pokazivala na cucka, a ne na mene?= Citat =:
Poslao: whiteboy
je, super ti je cucak, baš ga je i moja cura gledala i veli kako oće takvog.. :)
za tebe je rekla da imaš sreće kaj te bar tvoj cucak voli i miluje capom... ;)
znam, i to u svim pogledima.....;)= Citat =:
Poslao: coma_zgb
kako ti znas dali je tatek izdrzljiv???? :confused:
i dobro nered kaže, moraš baš sve znati? :D
kad roditelji nece= Citat =:
Poslao: whiteboy
za tebe je rekla da imaš sreće kaj te bar tvoj cucak voli i miluje capom... ;)
Jezuš i Meri čejn - Andrea što su ti oni cucki na struju pa svjetle im okice... :D
...i usput da ne PM-am - VIP mulja... ;)