Sada je 3aTmr na redu da proradi i kod njega. Nesto je stvarno cudno, jer kod nas dvojice radi OK. Mora proraditi i kod njega.= Citat =:
Poslao: sezam-picika
Evo, instalirao sam Sonic i radi super... Hvala!
Printable View
Sada je 3aTmr na redu da proradi i kod njega. Nesto je stvarno cudno, jer kod nas dvojice radi OK. Mora proraditi i kod njega.= Citat =:
Poslao: sezam-picika
Evo, instalirao sam Sonic i radi super... Hvala!
evo idem probati staviti sonica i kliknuti na # pa javim rezultate ;)
dakle igricu sam pokrenia, ali sam je igra bez zvuka jer mi nesto zvuk zapinje i cini mi se da mi ni joystick ne reagira najbolje u toj igrici...
No dobro, Rayman mi je i tako bolji iz nekog razloga, pa...
prcko sam danas malo po sx-u, stvarno je kompaktan
je... ali njoka je u ovom slucaju po svemu ostalom bolja... ;)
vraže,vraže definiraj: "po svemu ostalom bolja"= Citat =:
Poslao: vrag
je... ali njoka je u ovom slucaju po svemu ostalom bolja... ;)
ajde za usporedbe imate drugi thread
Preporuka za jedan dobar program:
- PhotoRite v3.0 (http://www.photorite.net/photorite-3650.html) - za automatsku obradu i dotjerivanje losih slika, dobra nadopuna za vec postojeci Image editor u SXu
i jednu igricu:
- RailRider by Gameloft (ali ne java vec u .sis formatu).
Kakav je taj RailRider?
Fora je igrica. Kao Hugo :D= Citat =:
Poslao: takozvani
Preporuka za jedan dobar program:
- PhotoRite v3.0 (http://www.photorite.net/photorite-3650.html) - za automatsku obradu i dotjerivanje losih slika, dobra nadopuna za vec postojeci Image editor u SXu
i jednu igricu:
- RailRider by Gameloft (ali ne java vec u .sis formatu).
Ma da. Nekakav mix Huge i Dooma (ili tako nesto). A igra se za vrijeme voznje u rudarskom vagonu kroz tunele.
evo najzad i ja imam sx1 u rukama...........
please kada pokusam sa cd-a instalirati SDS javlja mi nesto u stilu da nemoze na moj operativni sistem (imam W98) mozda je do diska jer u readme fajlu pise da podrzava i 98-icu ako ima negdje za download javite mi i posaljite mi na PM naj programe.............. THANX
provjeri koju verziju softvera imaš jer je kod v5 bilo problema oko usb konekcije i prepoznavanja.
ne moze. samo win xp i win2000
imam v5, papci u siemens shopu u ZG su mi dali taj mob sa prastarom verzijom a ZG nije blizu Zenice tako da nemogu brzo otici gore i zaliti se..............
postoji li neki slican program SDS-u za konekciju........
nema veze sto je v5. SX1 ne mozes sinkronizirati nego sa win 2000 i win xp. Probaj prebacivati stvari za sada sa irda i bt
opet, koji program, nemogu instalirati sds na racunar.........
mislim da ces morati instalirati sds. neznam da trenutno postoji neki zamjenski program...
Evo jedne stranice na kojoj je hrpa pitanja i odgovora za SX1. Malo se duze ucitava jer stvarno ima dosta pitanja i odgovora. Valjda ce nekom nesto biti od koristi:
http://216.239.37.104/translate_c?hl...8%26oe%3Dutf-8
Jedno pitanje za vlasnike SX1 koji imaju instaliran fw7:
Da li nakon instaliranja java igrice (ili programa) imate ikonicu te igre u meniju ili imate opcenitu java ikonicu (istu za sve igre).
Naime, dok sam imao fw6 za svaku java igricu koju bih instalirao u meniju bi se vidjela i orginal ikonica od te igre. Medjutim, sa fw7 sada skoro sve java igre rade, ali mi se vise ne zeli pojaviti (instalirati) orginalna ikonica u glavnom meniju. U popisu instaliranih java aplikacija u JavaAppsCtrl te ikonice izgledaju normalno.
pa zar ti je to toliko bitno? osobno baš i ne volim java igre jer su mi nekako siromašne grafikom pa ih i ne stavljam na phone,a i kod mene se pojavljuje ista ikona za sve igre!
pa sajt ti je skroz na njemačkom koji mi i nije baš poznati jezik ali hvala ima i nekih korisnih stvari koje se daju skužit:)
Ma nije mi bitno jer se uopce ne igram. Ali me nervira ako je nesto radilo dobro u starijim verzijama fw-a, a u novoj ne radi. Nesto naprave dobro, a onda istovremeno nesto zaj..... Citao sam da je u novijoj fw8 i taj bug ispravljen, ali pitam to zato da vidim da li se to samo kod mene dogadja. Ocito je to sitan bug.
Tocno je da su java igrice uglavnom siromasne grafikom, ali ima i izuzetaka. Evo nekih od java igrica koje dobro izgledaju i imaju odlicnu grafiku:
- Space Taxi Pinball (sigurno najbolji fliper na telefonima, bez obzira sto je java)
- Prince of Persia - Sands of Time (odlicna grafika)
- Splinter Cell Extended Ops (odlicna igra i grafika)
- Splinter Cell Pandora Tomorrow (sve odlicno)
- Rayman 3 (vec je ranije receno nesto o toj java igri)
- XIII (Ok igra i grafika)
- MotoGP2 (grafika je cak i bolja nego u .sis verziji) itd.
Ima ih jos dobrih, ali meni se osobno ove najvise svidjaju.:cool:
nemoj zaboraviti i Skate Slam, meni osobno jedna od najdrazih Java igrica. A naravno i Rayman 3 je dobar, ali kad se naviknes na symbian...
Sto se tice ikonica, neke mi se prikazuju, neke ne. Uglavnom, isto kao i na v6