Slažem se apsolutno. Ipak je isti procesor u pitanju. Može se dobit na brzini s RAM-om, ali ne previše.= Citat =:
Izvorno postao rage99
Treba sačekat ove nove s jačim procesorima. Ovi novi sa 16mil boja moraju imat novije procesore.
Printable View
Slažem se apsolutno. Ipak je isti procesor u pitanju. Može se dobit na brzini s RAM-om, ali ne previše.= Citat =:
Izvorno postao rage99
Treba sačekat ove nove s jačim procesorima. Ovi novi sa 16mil boja moraju imat novije procesore.
ima li ko da zivi blizu mobisa pa da otide i pita oce li bit sta sa ovon N80 jer stvarno mi je vise puna kapa cekanja!! ajde ako ima ko iz zagreba a da mu nije problem se zaletit
Stari ljudi bi rekli "Strpljen-spašen!". Ja sam inače jako nestrpljiv. LOL, jedva čekam da ljudi počnu koristiti teleportere...= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
N80 je najavljen da će se naći na policama do cca. 10. svibnja.
Inače, danas ti je Mobis radio do 13 sati.
Ja sam bio prije nekoliko tjedana... dolazi početkom 5. mjeseca (znači do 10. 5. treba doć) i cijena negdje između 5000 i 6000 kn... (znaći 5499 kn :rotfl: )= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
znaci ipak nece bit okruglo 6000 kn!! :klap:
posto cijena nafte divlja na svijetskom trzistu= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
cijena nove nokia n80 ce biti preko 6000 kn
Cijena nafte divlja već godinama i nije se nešto primjetno odrazilo na cijene tehničke robe, zato ne vidim razloga zašto bi sad se toliko digla cijena ovom modelu...
triba ti BAN podhitno= Citat =:
Izvorno postao nevidljivi
Na mobilnisvet.com-u je vrtoglavih 1100 €. Da izludiš.
http://www.best-buy-mobile-phones.co...eap-Deals.html
evo kaj se tiće njoke N 80 - još malo i u oglasniku a sada...:klap:
Po ovom linku cijena je 5100 kn... u oglasniku će bit 5000 prvih mjesec dana...a nakon toga će se vrtit dosta oko 3800-4000 kn... :flame:
ako verceri budu nabavljali odavde onda nevirujem da ce nabijat velike cijene i to ce bit dobro:klap:= Citat =:
Izvorno postao abd
ali oceli ovo bit brendani(kodirani) mobovi onda jer nevirujem da ce svercer kupovat slobodan aparat od 450€
evo test N80:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test/900/Nokia/N80
Evo saznamo sam cijenu na crno. Oko 600 - 630 €
evo ovaj iz banka ispod 600€ je daje reka mi je 4000kn-N80 2500kn-N70 2800kn-N90:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
skoro pa duplo skuplja od N70 ali ipak se isplati cekat N93
kad bi ona mogla bit kod nas u prodaji??
Za dva-tri mjeseca. IMO= Citat =:
Izvorno postao vedran/st
E, N80 nikako za sada ne uzimati na crno! Softver je vjerojatno malo bolji od beta-softa kakvim se služe u tvornici, što znači da je prepun bugova. Neka se sutra stane blesirati, misliš da će ti ga lokalac zamijeniti?
Iskreno, ne znam bih li i u Mobisa kupovao at this moment.
pa iskreno to mi je jos jedan plus da pricekam N93 sve jedno triban cekat kako god okrenes N80 mi je strava ali ****** misa kad san vidija N93:licklips: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
Mislim, koje su to notorne gluposti da izadju uređaj sa bugovima, koji uz to košta 6 somova kuna?! Samo da se brže-bolje izbaci na tržište, makar im uređaji ionako debelo kasne od najava... Da platim tolike novce za neki zbagirani mobitel, završio bi direktoru Nokije u... take a wild guess where...
Don't be rued!:) :) :)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ja znam iz vlastitog iskustva, 6600 i 6630 su normalno radile tek nakon drugog odn. trećega softa...
Neke bugove nikada niti ne riješe... (imam i tu iskustvo, ali bi išao off.)
Da budem najiskreniji, osjećaji su mi fifty-fifty. Volio bih malo švrljati da vidim kako mob (N80) funkcionira, što je novoga, kako baterija šljaka itd.
S druge strane sam totalna flegma jer mi je više dosadilo čekati na izlazak tog moba koji, prema nekim stranim forumima i recenzijama, a dijelom i kritikama s ovoga foruma, jednostavno ne zaslužuje toliku pažnju i toliku lovu, a pričamo o velikih 6000 kuna.
slazem se ali cinjenica je da je to standard i ja se pomalo nosim s tim!:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
vise manje sve je skupo i sve je precijenjeno kako god okrenes:thumbup:
ovo ti je moj plan priko 3500kn nedam pa sad ako upadne koja dobra dusa pa ga za te pare ali sumnjam u tom prijodu ce izac N93 i onda cu opalit 6000kn i vise manje znat zasto san ih da:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
mobyy kad smo vec cekalo ovoliko mozemo jos!!
N80 je stvarno dobar mob ali toliko love izdvajat za mob, lol, mogu kupit 3-4 yugića za to:rotfl: :rotfl:
...ma previše novaca za takvu stvar ne želim dati... ja sam tek sad uzeo 6600, kad mu je pakla cijena... a ne razlikuje se previše od drugih symbian modela, kojima je najveća prednost UMTS...
n80= Citat =:
Izvorno postao Eminem
kupljen danas u mobisu
cijena 5990.00kn
Jesi je bocnuo? Ajde, kad se strasti malo smire, opali malu recenziju, što te oduševilo, što je ostalo po starome...= Citat =:
Izvorno postao nevidljivi