http://www.psp-hacks.com/ ,bookmarkaj link,
1. ne postoji
2. romove za koji emulator?
Printable View
http://www.psp-hacks.com/ ,bookmarkaj link,
1. ne postoji
2. romove za koji emulator?
Romove za snes emulator. Ja imam super marija, ali je na japanskom.
Jeli ti imas marija i neku slicnu igru gdje imam mario.
n64 je ipak malo prejak da bi se emulirao na psp-u...najjace sto ces vidit na psp-u ti je gba,koji se ionako vuce ko krepana kokos....
ovdje možeš pronač tisuče romova sa raznih konzola:
http://www.rom-world
@disco ,jest ali snesovi romovi rade sasvim pristojno
Imam i od gba emulator, ali igre su smece mala je slika. Draze su mi igre od snesa.
JELI IMA TKO MARIJA?????????????
Imam dosta igara na toj stranici ali nema SUPER MARIJA??
evo još jedne www.romreactor.net
ajde mi recite koje igrice su dobre??
sad ću ovih dana iznajmiti psp, pa moram reći koje ću uzeti.
ima i GTA Liberty city..
Jeli ima netko igru:SUPER MARIO WORLD, SUPER MARIO KART, SUPER MARIO RGP.
@car nemoras 4 puta jedno te isto pitat, ako ga neko ima onda ce ti ga dat.....
care na ovim linkovima ti ima sve te igre,potrudi se malo i skini!!
alo, tip me zvao i rekao da je slobodan PSP, pa mi recite koje su igrice dobre..= Citat =:
Izvorno postao Bronth
Ne pratim baš scenu....znači li da je Sony zasad dobio? Ništa od piratluka? Vidim da se ljudi žale kako nemogu razbiti 2.0,govore o bušenju PSP-a i stavljanju nekih čipova i sl.
evo probijen je i fw 2.5....vjerojatno ce za dan dva izac downgrader....cini mi se da su gusari nezaustavljivi...:)
svatko ima svoj gušt,njima je to jednostavno izazov,vjerujem veči nego igranje igara na pspu,svaka čast na tome.
Oce li se na tome fw 2.5 moci igrati iso file igre.
Kupija sam novu igru na UMD NBA street showdown i sada mogu poceti skupljati pare za MS 1gb.
odlična je igra,dobar izbor (a zamisli kad to kaže čovjek koji nevoli "sportske" igrice:-)
ja jedino od sportskih priznajem tony hawks i virtua tennis.....i nis drugo...
@car: neznam dal ce se na 2.5 moc igre igrat,al ce definitivno moc dovngrejdat na 1.5 i na njemu mozes igrat 90% igara!
tony,naravno ali ako nisi probo NBA street showdown,svakako preporučam
tip mi rekao da su na popravku PSP-i pa kad ih dobije natrag će mi ga iznajmiti..
na popravku??!! aj ga molim te pitaj sto mu je tocno bilo s psp-om pa javi!
Ja sam bas citao u casopisu gameplay da kada stavis psp na fw 2.5 da ce ga biti nemoguce ponovno vratiti na fw 2.0 ili 1.5.= Citat =:
Izvorno postao disco
Sve nove igre koje ce izlaziti za psp jedino ce se moci pokrenuti na 2.5.
Hakeri moraju poduzeti nesto ili je dosao kraj iso igrama
fw 2.5 je več probijen,a disco je to u ovom threadu bio i spomenuo
inače čito sam tekstove u gameplayu i božesačuvaj....nije da podcjenjujem ičiji trud ali nemožeš se orjentirat prema onome što tamo pročitaš.
Znaci ja mogu staviti fw 2.5 pa ga isprovati, a zatim se opet vratiti na 1.5.
Jel znas sto je sa novima igrama kazu da se mogu igrati samo na 2.0 ili visemu fw. Oceli i dalje postojati nove iso igre
bio je tekst na psp-hacku,potraži malo pa pročitaj
zasada se neke nemogu pokrenut fastloaderom, vjerujem da če se riješenje sa vremenom pojavit= Citat =:
Izvorno postao Car