JA MISLIO DA SAM JA BOLESNIK SA 300 BROJEVA!!!= Citat =:
Izvorno postao Lukas
Printable View
JA MISLIO DA SAM JA BOLESNIK SA 300 BROJEVA!!!= Citat =:
Izvorno postao Lukas
Danas sam zaboravio ponjeti sluše za svoj D600, pa sam slušao glazbu preko zvučnika. Slušao sam oko 60 minuta, a zvuk pojačan do kraja, poslje sam primjetio da se baterija nenormalno ugrijala. Jel se to kome ikad dešavalo, inače baterija mi traje 5 dana bez ikakvih problema.
Da... Baterija se zagrije kad se sluša mjuza preko slušalica...
A kad se sluša preko zvučnika zagrije se dosta više... Ne vjerujem ipak da bi to moglo uzrokovati problem, makar je temperatura dosta visoka...:comp:
I meni baterija traje dosta dugo... S puno razgovora i slušanja mp3-ca oko tri dana...:thumbup:
Bravo, meni maximum 5h izdrži baterija :evil:= Citat =:
Izvorno postao Tito Puentes
Za boga miloga, krasnoga, što ti pak radiš sa njim?= Citat =:
Izvorno postao X-Plosiv
Evo kako sam ja sredio bateriju:
1. utipkas ovo:*#8999*8378# , zatim ides na H/W test i onda Battery info i pritisnes reflash.
2. kada ti se potpuno isprazni baterija (mobitel se ugasi) stavi ga puniti dok on sam ne javi da je baterija puna
3. Skini ga s punjača i baterija bi trebala biti kao nova, najmanje 4 dana će trajati.
Tako sam ja ucinio, i sada mi traje cca 4-5 dana.
Koliko je to sigurno raditi?
Evo još jednog problema, naime kada s kompa prebacim neki mp4 video na mob, u najvećoj rezoluciji, često mi se desi da mi prilikom reprodukcije videa, slika "bloka", zamrzne, a zvuk nastavi svirati.
Ako video prebacim na najmanju rezu, onda je sve OK. Jel kod vas tako?
btw Ima li tko od vas 1GB transflash karticu na D600? Jel radi to dvoje zajedno?
Ja ne mogu i ne želim ništa garantirati, samo želim pomoći.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Upamti ovo: Tko ne riskira, taj ne profitira:thumbup:
Na mojem dura po cca 4 dana... Sumnjam da ću se ići baviti takvim čim, a da ne mogu biti siguran da neće nakon toga morat via servis...
Otprilike bude 5h full MP3 pojačano..naravno, kada nije..onda traje duže= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
radi zajedno 100%= Citat =:
Izvorno postao Knight
= Citat =:
Izvorno postao Knight
radi
5 dana ti traje baterija????
moram napraviti ovo formatiranje baterije onda
Ja ću si kupit novu bateriju od 1000 mAh pa ću je formatirat, jer mi je ova baterija
900 mAh.
Možda će mi trajat malo duže.
Da li netko može objasnit kakva je opcija pregleda word i pdf dokumenatana na displeju od mobitela bez priključivanja na tv. Odnosno da li je čitljivo??
Thx.
Čitljivo je, možeš totalno sve pročitati bez ikakvog problema.= Citat =:
Izvorno postao Igor24
Slažem se s gornjim - samo imaš puno skrolanja pri tome...:guitar:
Jeli tko primjetio da u liftu ili nekim podrumima mobitel skroz izgubi signal, odnosno čak sam primjetio da u sred grada zna past signal 1-2 crtice što mi se prije nije dešavalo s mobitelima. E sad da li netko ima isti problem ili da reklamiram mobitel??
Thnx.
Ja nemam problema s tim :kiss:= Citat =:
Izvorno postao Igor24
nemam ni ja.....
Ja mislim da ne moraš reklamirat, ja također imam podrum i u njemu mi ima samo jedna crtica signala, a ponekad ga nestane potpuno. Mislim ako ti se reklamira onda idi, ali meni to nije bad.
Imam problem, kupio prije četiri dana d600, baterija se ispraznila, punio cijelu noc,pa se izpraznila (brzo, ali sam se puno igrao snjim) ponovo punio do kraja, i od jednom se mob zagasio i daje informaciju da nema baterije a imamo je dvije crtice.
restartao bateriju s onim kod sto je dat na forumu, ispraznio bateriju do kraja sad se puni oko sat i pokazuje da je skoro puna.
Neznam da li je u redu da se tako brzo puni ali sigurno nije da se prazni. MOzda se treba razraditi.
Sto mislite o tome?
Javim kad se napuni koliko ce trajati.
Hvala unaprijed
Puni ga i prazni bar još tjedan dana dok ti baterija postigne puni kapacitet, pa ćeš onda vidjeti koliko će ti trajati baterija.
Postoje mobiteli koji se jako brzo pune, D600 treba nešto više od 2 sata za napuniti 900mAh bateriju.
Koja je razlika izmedu 900 I 1200 mAh...mislim..koliko bi duže trajalo..