Ja sam poslao kad sam ti i rekao da sam poslao, zvučnu i drivere u paketu.= Citat =:
Izvorno postao imatic
Printable View
Ja sam poslao kad sam ti i rekao da sam poslao, zvučnu i drivere u paketu.= Citat =:
Izvorno postao imatic
a moj mob si isto poslo...ne *eri, aj stavi potvrde tu da se uvjerimo....nemogu te vise slusat kolko lazes i muljas...= Citat =:
Izvorno postao Tommek
taj mob mi dugujes vec godinu dana...stalno se nesto izvlacis..itd...
Gle, javio sam ti se na ICQ i nikako da me autoriziraš da mi izračunaš lovu za opremu, da mi daš adresu i da ti odjednom pošaljem kao što smo se dogovorili.= Citat =:
Izvorno postao vkosalec
Na icq te čekam već mj. dana. :evil:
necu psovat, ali znas sto te ICQ, jesi cuo kad za mobitel ?!? hvala bogu imas ga u mom potpisu i ni sms nisi poslo= Citat =:
Izvorno postao Tommek
---danyx---
...uredan, pouzdan...
E da. Ja tih obečanih 60 kn nisam nikad dobio. Nije mi stalo do njih. To mi sam dokaz da mi je podvalio.= Citat =:
Izvorno postao darius
hehe...vidim da i vi imate poteškoća sa tommekom...ma ja sam za onaj trade iz ruke u ruku...ovako uvijek problemi...a to najviše mrzim: nešto ofrlje ili greške u komunikaciji...
preporucam trgovinu sa skyward-om! sve proslo savrseno
Također sve prošlo savršeno. Preporučam trgovinu sa Atnom isto= Citat =:
Izvorno postao Atno
Evo da pohvalim JBT-a,
poslovao sa njim i sve proslo vise nego korektno,
covjek poslao mobitel, ja mu sutra uplatio na račun
i oba zadovoljni.
.:thumbup:
Tako treba, sve 5 :thumbup:
Kupio S65 od EmiNema. Ima malih sitnica,al su vezane uz software,pa vjerujem da ce update FW-a rijesiti to. Baterija traje jako kratko,al to je ionako zamjenski dio,pa ne ide u minus. Jedina sitna zamjerka je to sto mi nije rekao da je na njemu zamjensko kućište,al ko mi je kriv sto nisam znao da ne postoji originalno plavo kućište za S65...:-/
Sve u svemu,zadovoljan sam,jer sam dobio OK fon za malu lovu.
Pohvale za Eminema,tj. CroCharlie-a! :thumbup:
Tito Puentes
Kupio sam od njega motorolu E 1000
cjena odlicna od 850 kn .
u oglasu sve tocno kao u paketu ,
platio je i postarinu i to HP expresom (sljedeci dan do 17)
profesionalnost u trgovini , persiranje mladje osobe (pohvalno)
I sto je najvaznije redovno javljanje o novonastaloj situaciji :)
ako bude jos prilike suradujemo definitivno , a i vama ostalima preporucujem :)
ocijena 10/10 :thumbup:
Više puta poslovao sa Smogovcem.Sve proslo za pet.Preporuka svima!Takoder poslovao sa SkyWard-om takoder sve pet(čovjek mi snimio uz sve pun dvd softwera za mob!Thnx....)
Poslovao sa vkosalecom.
Posten covjek.
Imas moje postovanje care.
s moje strane takoder, i vise nego odusevljen :beer: :beer: :beer:= Citat =:
Izvorno postao Stric Dobby
wow... sad se sramim...;D= Citat =:
Izvorno postao Aureus
I ja imam sve najbolje pohvale za kupca... Rekao je da će kupiti mobitel, odmah zatim je to i potvrdio... Ljubazan i kulturan... Svakako trgovati s njim...
Ocjena 10/10:thumbup:
onaj HRVOJE MIŠKEC iz mojih prošlih postova je najveći smrad od čovijeka koji sam vidio. više ne koristi karticu, promijenio je broj, a jednome momku kojega je prevario je rekao da ima leukemiju da mu nemože vratiti novac.
jeli ima tko ovdije iz dubrave da mi samo obijasni gdje je jedna ulica, bio bih mu/njoj zahvalan. ako se možete javiti na PM
http://navigator.vip.hr/webmga/ :) pa trazi... ima sve...= Citat =:
Izvorno postao aksicni
Poslovao s RS Burnout, sve ispalo OK. Poslao mi je u subotu novce na racun, a ja sam njemu odmah N6680. Danas me nazvao i rekao da je stigla. Sve OK
poslovao s inovatorom(kupnja mobitela) i proslo sve ok.
dogovarao s tommekom (darivanje komponenata), ali je covjek odustal i uredno mi je javil kak smo se dogovorili da mogu dat drugom. sve sam odmah dogovoril s turandom i sve proslo super.
pohvala za svu trojicu.
..."mala garava" - ne bi preporučio trgovinu s njom...
...naime - dogovarali smo se oko zamjene moje (tj. bratove) V3 + njezinih 300kn za 6600, na što je pristala... nakon dana pitao sam ju da li to vrijedi, međutim nije odgovarala... naravno objasnio sam da radim preko pošte i da mi javi da li joj to odgovara, ali ona ništa... nakon 2-3 dana sam joj ponovno poslao PM s pitanjem da li vrijedi, međutim nije odgovarala...
Ljudi, ovi smradovi koji vas pale za pare, postavite im neku patku i nadite se s njima te im cupajte i ruke i noge...:evil:= Citat =:
onaj HRVOJE MIŠKEC iz mojih prošlih postova je najveći smrad od čovijeka koji sam vidio. više ne koristi karticu, promijenio je broj, a jednome momku kojega je prevario je rekao da ima leukemiju da mu nemože vratiti novac.
Nemam što više za dodat osim da sam jako zadovoljan sa transakcijom , od prvog dana nisam imao nikakve sumnje u imatica ,a onda kad sam rekao frendovima kako kupujem mobitel rekli su mi da sam lud i da takvo što nisu od mene očekivali ;D pa mi počelo jučer predvečer bed biti . Sve u svemu jako sam zadovoljan i preporučujem imatica za trgovanje.= Citat =:
Izvorno postao imatic
Pozdrav!!!!
= Citat =:
Izvorno postao wildbabe
a tako će i biti, čim uhvatim vremena, netreba mi patka, znam adresu, tel., registraciju auta, cili dosje, ime oca, majke, izgled, ... uglavnom posjetit će ga momci iz nove vese(mislim na črnomerac).
p.s.
hrvoje ako ovo čitaš pozdravi ih u moje ime....