zanimljivo kako nitko nista ne komentira u vezi utakmice prije pocetka... a poslje ce topic bit zasut raznim postovima i komentarima..
Hrvatska vs. Hrvatska dijaspora & klokani mix
Pomolimo se.
Printable View
zanimljivo kako nitko nista ne komentira u vezi utakmice prije pocetka... a poslje ce topic bit zasut raznim postovima i komentarima..
Hrvatska vs. Hrvatska dijaspora & klokani mix
Pomolimo se.
..AJMO HRVATSKA!!!!:thumbup:http://img249.imageshack.us/img249/980/untitled5tp.png
opala 1:0 :thumbup:
Ne želim glumit proroka, ali sam sam sebi rekao da ćemo povesti do šeste minute... Voila! ;D
..Bravo Friskica!!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Najbolji mi je jedan komentar na forum.hr odmah nakon gola: "Sudija, sviraj kraj" ;D
inače Japan vodi Brazil
34' K. Tamada [1 - 0]
..ma brasil je izjednacil,al nasi neigraju nikak ko da su zgubljeni..:-/
ko i svaki put, nakon postignutog gola, naši se totalno ulijene:-/
Božo Sušec me ubija u pojam s njegovim komentarima,
zar naš HTV nema nekoga pozitivnijega za komentar tekmi.
He-he-he.... ;D Ima šanse... ima...
Ili možda nema...
lol koji gol;D
fuckin kangaroos:spin:
Fuckin' kangaroos, indeed... ;D
WTF, mates... WTF? :)
KAtastROFA!!
..ma jos gore...:-/
:cry::cry::cry::cry::cry::cry:
:thumbdown:thumbdown:thumbdown
kaže moj frend ovome Tomasu, neka ti sin zeta dovede :p
e tako im i treba kad se zabunkiraju nakon gola neka neka sad će se naučit pameti
ali mi je drago zbog gane
Tudor je sve zahebo...
sta mislite za ovaj drugi gol australaca???
ja mislim da je bilo cisto zaledje.
Možemo mi sad mislit i govorit i pisati što god hoćemo kad je gotovo... I da je bilo zaleđe, bilo je puno gorih propusta na SP-ima...
:-/
A jebi ga... došli smo i na to prvenstvo, pokazali se, igra je bila odlična u prvih 20ak min oba poluvremena a zatim bunker :thumbdown:
Dobro smo i prošli kako su se neki pojedinci počeli kačiti sa Poolom, previše se bune, sudac je svirao faul i šta sad, nema više priče..
Ma neću komentirat utakmicu, ali jeste čuli onaj LOOL od komentatora, nešto u stilu ovoga je reka: ''ovo je sad EMENTALER situacija(ili obrana)'' , pa di je to izvuko!!!;D;D;D;
...IDEMO KUĆI, IIIIIIIIIIIDEMO KUUUUUUUUĆIIIIIIII, JEBOTE IIIIIIIIIDEMO KUUUUUUUĆIIIIIIIII... :thumbup: ...ma znao sam tak da me to nije iznenadilo... pozdrav...
...i ja sam znao...= Citat =:
Izvorno postao Eminem
http://web.vip.hr/mesar.vip/favoritresized.jpg
i koliko si dobio