upadaju mi u oči druže...mislim da nije potrebno da takvo nešta svako malo pišeš
Printable View
upadaju mi u oči druže...mislim da nije potrebno da takvo nešta svako malo pišeš
Žao mi je ako te to pogađa, ali ja ću Smogi, pisat točno ono što mislim i točno onoliko puta koliko mi padne na pamet. Ako admin ocijeni da sam dosadan, ili da se ponavljam, ili da spamam forum, onda neka mi slobodno okine ban. A ti dotle zažmiri na jedno oko i probaj ne shvatit osobno.
BTW, da samo znaš koji rat vodim sa svojim starcima oko te tematike. Kad se vidimo, odma oni po meni i ja po njima, pa se nitko ne ljuti.
ja neću pisat što mislim---dobio bi takav ban:)))))žmirim;)
Ajde dobro, ipak si fer, :beer: neću puno srat, časna pionirska ;D
Ne znam baš mora li to govoriti, vidjeli smo kako Šešelj razgovara sa sucima :) A i offtopic si...= Citat =:
Izvorno postao smogovac
a i Milosevic..ali ipak Gotovina je za njih Gospodin!!!!= Citat =:
Izvorno postao gog
Šešelj i Slobo znaju da su krivi i da ih ni bog ne može spasit, pa se zato zajebavaju i sprdaju. Nemaju šta za izgubit.
= Citat =:
Izvorno postao gog
Kako ide ona,svako je nevin dok se ne dokaze suprotno... ili tako nekako.Politika me uopste ne zanima,ali posto je ovo bila boom tema,morao sam zaviriti ovde.Zakljucak iz svega je,nemojte se bezveze nervirati ili likovati,jer mi smo obicni piuni,i nas niko ne pita za misljenje.Cinjenica je takodje da je danas jako zajebano biti politicar ili u vladi.... nema tu perspektive....
A kad ste kod Seselja vec,evo jedan mali remix ;)
http://www.geocities.com/radnicka_klasa2/Shesh.swf
Zato i jesu u kurcu ovi svi narodi...ex yu jel...= Citat =:
nemojte se bezveze nervirati ili likovati,jer mi smo obicni piuni,i nas niko ne pita za misljenje
Dok šutiš, svi te gaze. Ako im daš da te gaze, onda ni ne zaslužuješ bolje.
Ko se nezna borit za svoje, ne zaslužuje da živi.
Dabog da susjedu krava crkne! Kako bi mi to rekli jel...eto ti naroda.
Evo jedna prigodna...malo je tema zamrla, pa da osvjezimo...
Jest da je 3MB ali vjerujte mi isplati se skinuti (barem po mome sudu)!
Link: http://rapidshare.de/files/9506822/Z...de_mi.wmv.html
Jao, vidio sam to jučer, strgao sam se od smijeha... ;D