Nije mi nikako jasno zašto eksperimentirate i radite svinjarije koje ne razumijete. U postu
Sve o modanju v360v piše što radi i što je sigurno. Isto tako piše i način kako to napraviti da bude sigurno.
Shvatite da su svi p2k programi napisani i testirani na v525 (Triplets zapravo) jer smo većinom odatle krenuli. A ovi noviji telefoni nisu isti. V360 npr. ima sasvim drukčiju strukturu zapisa menija, ima featurese koji nisu ranije postojali, a nešto što smo ranije mogli, sada ne možemo. Nadalje, zašto mislite da program koji koristite radi ispravno? Ja još takav p2k program nisam vidio!
Nemojte nasumce stiskati opcije u programima jer ćete sigurno zasrati telefon. I onda ćete tražiti pomoć i gubiti tuđe vrijeme jer ste radili nešto što niste znali, što niste trebali i što vam nitko tko zna nije rekao da radite. Osobno nikad ništa ne uključujem iz menija p2k programa jer mi je to mnogo puta donijelo probleme. Prvo proučite sve tutoriale, isprobavajte ovo što je dokumentirano za vaš model, pa opet proučite sve tutoriale, pa pročitajte mnogo postova o modovima, pa opet tutoriale pa tek kad sve to shvatite i naučite, možete polako krenuti u vlastite eksperimente.
Ja sam otkrio sam (čini mi se) 6 ili 7 novih modova tijekom vremena, otkrio sam kako isključiti blokirane funkcijske tipke (čim se pojavio v525), vidite i da imam uklonjene Vodafone kratice i imam 8 MB slobodnih u v360v. Dakle, mnogo sam eksperimentirao, a da nikada nisam niti izbliza ubananio telefon kao mnogi ovdje i mnogi koji mi se javljaju preko privatnih poruka (i ovdje i na HoFo gdje privlačim još više pažnje radi vrlo visokog "čina" koji su mi dodijelili ispod nicka).
I SVI u banani imaju isti nazivnik: radili su nešto što nisu trebali i početnici su. A stiskali su opcije koje su vidjeli na ekranu. S malo iskustva, telefon je nemoguće zasrati. Bez imalo iskustva, ako se radi što ne treba, sigurno ćete ga zasrati.
Evo, ovo gore sa MMS-om: ja sam iz telefona obrisao SVE imalo vezano na MMS, a MMS mi savršeno radi.
Jedno je nekome pomoći a drugo je gubiti vrijeme jer je netko radio gluposti koje nije trebao. Strpite se malo i učite. Probajte sami što je sigurno i razmišljajte.