misliš 6280?:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao predator
Printable View
misliš 6280?:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao predator
pa da mi je jeftinije i jednako kvalitetno ja bi kupio i u bangladesu :D
Zasto ne u Italiji?
PS, nadam se da znas kako je 6280 prakticki nemoguce otkljucati td. samo pazi da nije zakljucan na neku mrezu. Sretno :)
I da, meni se ova ponuda u vipu cini odlicna i najpovoljnija(pogotovo ako mislis koristiti vip,a rade i na t-mobile)
mobitel necu ja kupiti,nego frend..tako da cu mu napomenuti. cini mi se da je spominjao mrezu tree ili tako nesto. jel oni zakljucavaju mobove?
ponese karticu pa provjeri :)
ako je skuplji od 300E mislim da se ne isplati uopce zafrkavati.
sto je s garancijom, software kakav je, trebas uzeti u obzir da ti onda tu nece besplatno napraviti update u mobisu..
hmm...cim vise citam vase komentare,sve vise se priblizavam n70...cini se da cu ipak nju uzeti:smurf:
malo sam se razocarao kad sam ovo vidio
http://www.gsmarena.com/2mp_test_628...-review-70.php
k750 ima dosta bolju kameru od n70 i 6280 (pogotovo onaj tekst na blizu)
6280 je po meni ljepsa i laksa, dok n70 ima cvrsci dizajn
no, mislim da ne mozes ni s jednim od ta dva pogrijesiti, primijetih da ima skoro 6000 pogleda na ovaj topic to ti sve govori koliko mobitel valja :)
ja se isto dvoumim, ali mislim da cu 6280 jer je jeftinija
nije k750 nego D750= Citat =:
Izvorno postao mmiillee
Što se kamere tiće, slikano na dnevnom svijetlu slike od 6280 nisu ništa lošije od k750. Razlika postaje očita kada se slika pri slabom svijetlu i u mraku i kad se slika iz blizine. Imam oba moba pa sam detaljno usporedivao slike.
pa n70 ti kosta u ducanu 380 eura...i jos ako mozes udariti na granici taxfree...to ti je jos 20% jeftinije...= Citat =:
Izvorno postao kiki1989
ali to nije tema...
moram provjeriti cijenu 6280
U dilemi sam bio dosta dugo oko N70 i 6280. Na kraju sam dosao do zakljucka da cu najvjerovatnije sacekati koji mjesec da padne cijena N80 : ))
da li je netko probao ubaciti memorijsku karticu od 1 GB i jel sve radi kako spada?
citao sam o mobitelu na raznim stranicama i nigdje ne pise koliko je moguce prosirivanje memorije.
hvala unaprijed!
u 6280 možeš staviti karticu i od 2GB... Prema tome, karica od 1GB bi trebala najnormalnije raditi...
Od 1 GB radi bez greške, veće nisam probao.
Koliko si platio miniSD od 1 GB, i čija je?
TakeMS 1 GB, 250 kn.
Stvarno je povoljna!
Kako bih se ja dočepao iste?
Ne znam hoću li skoro u HR.
U kojoj si radnji to nabavio?
imas u linksu
ima li razlike s obzirom na brzinu memorije sd, jel uopce postoji ili je to sve otprilike isto? :) nisam bas upucen previse pa me obrazujte :creep:
čekat češ do jeseni (10. mj sigurno) mobis ne spušta tako lako ni brzo.= Citat =:
Izvorno postao adi
Inače ja na svojoj 6280 imam karticu od 1 GB original Nokia i radi super. Kako se mem povečava tako se i malo usporava ali mislim da je tako sa svim karticama.
Da, to je jednostavno tako.
jel ima u vip-u samo jedna boja 6280 , ako da jel se može mijenjati kučište u drugu boju?
MOLIM JEL NEKO ZNA?
U Becu sam, nadat se da ce brzo pasti cijena :)= Citat =:
Izvorno postao HCSC
u Vipu je 1500 kuna na vip klub.Šta to uopce znaci na vip klub.Sta moras potpisati ugovor na godinu dana a prije toga imati određen broj bodova skupljen ili šta?Ili moraš unutar godine skupiti određeni broj bodova.može netko pojasniti.
Moraš samo biti na pretplati i učlaniti se u vip klub, ništa drugo, a ovisno o računu dobivaš bodove.
Moraš biti pretplatnik i učlaniti se u vip klub... Sve je besplatno i bez potpisivanja ugovora o obveznom trajanju pretplate... Od učlanjenja skupljaš bodove za redovito plaćen račun po principu 1 bod = 1 Kn, a ako plaćaš trajnim nalogom onda dobiješ još i bonus od 25% bodova...= Citat =:
Izvorno postao konan1
Da bi koristio povlaštenu cijenu mobitela putem vip cluba trebaš imati 10 000 bodova... Bodovi stariji od tri godine automatski se brišu...
Nadam se da sam pomogao...:comp: