heh, ak sam ja stavio taj na TRIPLETS, onda ne bi trebao ni ti imati problema!
Printable View
heh, ak sam ja stavio taj na TRIPLETS, onda ne bi trebao ni ti imati problema!
Probal, Flashal, sve 5+.........ALI......ne ide pa ne ide, di je greška neznam dakle: Napravim full backup sa FlashBackupom, napravim Repair, on sve pobriše, držim *# i kliknem OK, čekam......... pojavi se poruka da držim i dalje i upalim mob kako bi krenuo u Flash sa MultiFlashom, Flashnem ga s monsterom, OK, palim mob i .....mrtav. Vratim fullbackup i napravim PDS backup ( V620 PDS Backup (06-02-03_213823).fbp ) i to kopiram, otvorim PDS Edit i nemogu naći kopirani PDS Backup, vjerovatno jer nije :rifle: .bin??????
Kako dalje......upoooooomooooooć:wall:
Ajde polako idemo korak po korak.= Citat =:
Izvorno postao Doc77
1. Koji si monster stavio poslje repstudia?
2. Sa cim napravis PDS backup? Ocigledno ne sa Flashbackupom kad ekstenzija nije .bin.
3. Ako si vratio svoj stari Fullbackup nemozes napraviti PDS backup jer da bi to napravio moras imati Bootloader 70D0. A PDS backup napravi sa Flashbackupom a ne Repstudiom.
E ovako mislim da nisi nesto napravio dobro oko Repstudia. Dali ti je napisao da je popravak uspjesan? Tek poslije te poruke mozes ubacivati monster pack.
Ja bi ti preporucio ovaj:R376_G_0E.65.25R_LP0024_DRM0001_JPJAVA_G_0E_R 376_05_00_03R_GSRV620T673NZ070_1FF.zip
Eto jos jednom:
Znaci bootloader 70D0
Repair sa repstudiom
MultiFlashFlex sa R376_G_65.25R Monsterpackom
I mob bi trebao biti otkljucan (tako je kod mene bio slucaj)
P.S. poslao sam ti bootloader na mail.:famous:
Ubacio bootloader, Backup sa FlashBackup v2.3, Repair, *# do poruke da držim i dalje i upalim mob da mogu flashat, Flasham sa MultiFlashFlex 67.02R_SE5119AXXU50C6_flexlash_MOTOX. Mob mrtav do boga pa ispočetka
= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Mislim da je problem u 67.02R_SE5119AXXU50C6_flexlash_MOTOX
mislim da to nije monsterpack nego samo flex.
Ovo ti je oznaka monsterpacka ima oko 16 MB, a koliko je velik ovaj tvoj file?
R376_G_0E.67.02R_PDS001_LP0031_DRM0001_JPJAVA_G_0E _R376_06_05_03R_SE5119AXXU50C6_1FF
Ali taj monster ima problema sa potrosnjom baterije, barem kod mene, puno bolje radi ovaj R376_G_0E.65.25R_LP0024_DRM0001_JPJAVA_G_0E_R376_0 5_00_03R_GSRV620T673NZ070_1FF.zip
Ajde probaj staviti to pa javi dali radi.
Evo ja sam pomoču Rep Studia otključao E550, svaka čast ekipi s foruma na trudu i pomoči:beer:
to je flex koji se flexa u flash modu. flasha se samo CG2 kodna grupa= Citat =:
Izvorno postao mmihanov
Pa to sam i ja rekao da je to flex a ne monsterpack i zato mu i mob ne radi nakon sto ga flasha.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Preporucio sam mu da stavi jedan od ona dva gore navedena monstera.:thumbup:
kako??= Citat =:
Izvorno postao bobikobic
ajd objasni lijepo, jer ja ne mogu
Motorola Retail V620
Screenshot File Type: Monster Pack
Flash Version: R376_G_0E.67.02R
Flex Version: SE5119AXXU50C6_1FF
Carrier: Motorola Retail
Phones: V620
Language Pack: 0031
Release Date: May 09,2005
THIS FILE WILL NOT LOCK YOUR PHONE
Date Updated: 10/30/2005 4:07:22 PM Downloads: 760 | File size: 16121 K
Puno ime ovog monstera je: R376_G_0E.65.25R_PDS001_LP0239_DRM0002_JPJAVA_G_0E _R376_06_00_01I_SE6630AXXD8070_1FF.shx
skinuo sam ga sa motomodders.net i ako ste naivac kao ja skinut čete ga i puknuti u mob odmah nakon odključavanja jer niste našli onaj koji vam ljudi preporučaju. Naravno da je brendan monster jer da nije JA ga sigurno nebi našao. A da Vam ne pričam da sam bio korak do uspjeha kaj se tiće odključavanja svog moba. Hvala na pažnji ( morao sam si malo olakšati dušu ) a sad idem staviti izmučenog moba na punjenje jer sam scedil bateriju bokcu na odključavanje i flashanje.
PozdraF
= Citat =:
Izvorno postao Doc77
To sto je monster brandan ne znaci da je i lockan (vecina monstera je brendana, barem po mojem iskustvu). Ali to sto je monster brandan rijesis sa novim flexom i ode brand kao da ga nije ni bilo.
Dali si nakon monstera probao dali je mob lockan ili ne?:angel:
Probao, i traži me subsidy key, onda sam ga preflashao sa onim motoxom koji imam i sve je ostalo isto samo kaj više nije bio crveni skin nego plavi.
Upravo idem dići mail kaj si mi poslao pa se javim tokom dana tu. Hvala
Evo ekipa da se i ja pokurčim: Moje Tele2 beči vu nove štale koj sem mu otklučal. Fala lepo gosponu Mihi i ostaloj bagri koji su me peljali vu mrke kmice i kazali mi puta do svetlosti dana kak bi teletu bilo lepše i kak bi se ja lakše pripovedal ž njim. Još jemput FALA SVIMA i idem se sad zapit.
PozdraF
Nema na cemu glavno da si napokon uspel resiti taj problem sa svojom štalom i kaj sad mali telek more mirno spati.= Citat =:
Izvorno postao Doc77
Ako netko ima kakvih pitanja o unlocku V550 samo nek pita, kao sto vidite da se unlockati bez nekih vecih problema.
Lijepi pozdrav.
Miha:beer:
problem je u tome što ljudi ne pročitaju sve kak se spada i onda ne rade dobro... no zato smo mi ovdje da pomognemo!
Istina ziva. Tu smo da pomognemo jer nitko se nije rodio pametan da sve zna.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Zato postoji ovaj i mnogi drugi forumi da covjek pita ili procita ono sto nezna.
Ali ipak bih dao savjet svima onima koji se upustaju u razno-razne avanture sa svojim mobitelom.
Uvijek najprije napravite onako kako je netko napisao i uspio napraviti odredjenu stvar i ako njemu radi i vama ce u 99% slucajeva isto raditi. Znaci ako netko preporuca odredjenu verziju software-a, monster packa ili flexa i vi stavite najprije tu verziju pa ako stvar proradi lako poslije isprobate ono sto ste si vi zamislili da bi htjeli. Eto toliko od mene sto se toga tice, mozda ce neko reci da ne lupetam bez veze, ali primjetio sam da ljudi upravo na tome najvise grijese.
Ne naprave bas sve onako kako je netko napisao ili preporucio.
:comp: Lijepi pozdrav. :thumbup:
Evo samo jedna brza zahvala svima u ovom threadu, uspio sam unlockati v550...
Par sati citanja i 15-tak minuta posla...
u najkracim crtama:
flash bootloadera 07D0->backup full i pds->edit pds->restore pds
U nadi da cu pomoci buducim generacijama radio sam screenshotove na svakom koraku, pa ako nemate nista protiv sutra kad se naspavam obradim ih i postam... (jel postoji kakav limit na broj slika ili velicinu ukupnog posta?)
Bye
Je ovo možda OT, ali mi se čini da bih ovdje mogao saznati odgovor :)
Zanima me mogu li bilo koji BootLoader natočiti u bilo koji telefon i na bilo koju verziju softvera?
Konkretno, ja imam v360v i 8d0 Bootloader. Mogu li ja staviti gore 7d0, hoće li telefon raditi (imam ga u shx obliku). Mogu li ili moram potom vratiti backup Bootloadera 8d0 da bi telefon radio?
Pitanje je nastalo zato što mi se čini, da kao na v3, ne mogu vratiti backup na v360 radi Bootloadera.
Zna li netko za disasembler i takve alate za Motorolu?
Nesalomljiva motorola
doslovno, sve sam probao osim test pointa, koji uostalom nema smisla jer se ozivi i bez tog rasklapanja. Cak sam isao na otkljucavanje sa ramldr-om i nista.
Htio sam izbjeci stavljanje 58R na mob ali na kraju sam se predao i pregazio ga, sada je V525 otkljucan, ali 58R nisam uspio skinuti. Zna li tko kako se skida. Stavio sam onaj boot loader i nista, gazio, ubijao, vracao, (p)reparirao i ne da se, nemam vise volje. Skinuo sam tone postova i neznam vise sto da probam da skinem 58R. Probat cu jos jednu foru koju sam morao upotrijebiti za ubacivanje jezika. Nikako ga 58R nije htio prihvatiti i na kraju sam mob upalio u flash modu i flashflax-om ga uspio uvaliti i radi. Mozda bi tako mogao i drugi soft, nekuzim sto mu je to znacilo ali samo je na taj nacin proradio.
Dok se opet ne uhvatim u kostac, ima li tko kakvu ideju kako se skida 58R???
znam ja skinuti 58R. Javi mi se na PM
otkljuco svoju V550@v620 pomocu repstudia
Zahvaljujem Malom davidu na savjetima
A zakaj nisi s PDs Editorom i Flash Backupom? Vrag ti jebi taj Rep Studio;D ;D= Citat =:
Izvorno postao prpic
Ja sam čak uspio i V3 na taj način, al nemojte me pitat kak, jer ni sam neznam šta sam mrdo... Al probat ću opet, možda je ovo bio puki slučaj
pa zato sto mi nije islo :(
kako si uspio v3? mislim da ona ne ide bez testpointa i clipa...
verzije bootloadera ispod 8.26 idu bez testpointa= Citat =:
Izvorno postao GoGs