pa cekaj, tek je danas ili jucer izasla :) Vjerovatno nema jos za nasu zonu, probat cu opet navecer
Moze se imati bilo koji pa se onda stavi najnoviji
Printable View
pa cekaj, tek je danas ili jucer izasla :) Vjerovatno nema jos za nasu zonu, probat cu opet navecer
Moze se imati bilo koji pa se onda stavi najnoviji
Da može biti,imatić.Probaj opet večeras pa nam javi kako je išlo. :) ;)
A sto je tebi "software"? Ako mislis na ServiceUpdate, samo skines taj gigantski EXE (~35MB) i to mozes staviti bilo gdje, bilo na racunalu vec prije ServiceUpdate ili ne.= Citat =:
Izvorno postao Mraz
ko kaze da nisu kompatibilni to su 2 hardwerski pozpuno identicna moba pa cak i w800
pa zasto onda nebi bili kompatibilnimoj frend ima d750i sa softwarom od k750i i sve radi savrseno
Da,mislio sam na service update.Znači on prepozna koji imam i automatski mi napravi update do posljednje verzije softwarea.Valjda je tako.Dosad nisam uopće pokušavao update-ati svoj mobitel.Skroz sam zadovoljan sa svime.Kad bi napravili neki update koji bi donio opciju zaključavanja poruka,odmah bi ga skinuo..
evo upravo nadogradio na R1BC002. sve proslo u redu
evo ovo je promijenjeno
makar se i meni cini da je nekako ekran, da su boje cisije, tj. jasnije se vide= Citat =:
- Released on SEUS for the K750 on 9/3/06.
- Free memory is now listed in MB instead of KB.
- Slight increase in speaker and headphone volume.
- Slight increase in phone responsiveness.
Zanimljivo je da w800 i D750 nemaju baš nikakve probleme sa joystickom dok k750 i općenito k serija redovito štekaju!!! :-/
da pitam jel se taj update radi s običnim ili s nekim posebnim kablom
s onim obicnim sto dobijes uz njega ;)
Jooooj, jos nije izasao za W800, aaahhhhhh, necu da se igram.:-/
Poz...
Razmišljam o kupnji D750i, pa me zanima da li netko zna da li bi mi ovi u Em-u besplatni stavili softver od k750i??
Vidim da ste se raspisali o to update-u, pa me zanima da li postoji i za d750i, i da li povećan broj fps-a u nekom novom update-u??
Ne znam, pitaj ih, mislim da bi ti stavili ako ih se lijepo zamoli ;)
Sto se tice za D750 update ja sam probao i us*ao, nesto ne valja, od updatea imam samo engleski na mobu, a nece mi ga ponovo staviti, tako da cu i ja morati nositi u ZGB
ali ima ovdje thread o D750 updateu, da se ovdje ne ide u offtopic ;)
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=18584
super i da još pitam jel taj softver briše hrvatski jezik ili
ne, meni je ostao hrvatski ;)
e sad sam se sjetio (imam pitanja ko kiša kapi ;D) kako uopće provjeriti koji imam softwere
i jel to opasno
Ljudi! Kad cete konacno pocet koristit SEARCH prije postavljanja pitanja?! :angry:
Pa skoro svaka peta tema ovdje je o flashanju, upgradeu i/ili kako provjeriti verziju firmwarea na mobu!
@Hacker, nista osobno...
Ja sam bio u EMSC-u i pitam frajera da mi ubaci softver od K750 ili W800 ( imam D750) i veli mi da to nije moguće napraviti!!! :creep: WTF??
Meni se cini da ne zele to napraviti, a ne da je nemoguce. :(
Ili to ili je covjek u servisu neupucen. ;)
evo ja bio danas u zagrebu i stavili mi novi firmaware. i to ovaj najnovij R1BC002. Ali na žalost ne mogu da vam kažem još prednosti i mane prvo zato što sam to tek obavio a drugo zato što nisam imo onaj prijašnji pa ne mogu uspredit s tim ali ćim prokužim mane i prednosti javim.
Skonto sam da je bolja kamera onak neće se zamutit ak se krećeš i slikaš ili ak se ono što slikaš kreće mislim oće nekad i to malo pod noćnim naćinom ali opet kažem ne toliko ćesto koliko sa prijašnjim firmwareom
baš sam probao updejtat W800 kupljen u T-mobilu sa firmwareom R1N035, prvo mi je javio da je instaliran najnoviji sotf i da nije potrebna nadogradnja, al ja sam stisnuo "nastaviti svejedno" i onda je pisalo "nadogradnja soft., ne dirati " i to je trajalo kakvih 7-8 minuta i upalim mob a ono isti firm. R1N035, a kolko sam vidio već su izašla dva novija....
hmm. trebao bi imati makar R1AA008. Koliko imas mjesta u telefonu, ne na memory sticku? I dali ti je pisao "nadogradnja uspjesna"?
pisalo je da je uspješna, mjesta ima više od 30Mb..i naravno opet problem sa prijenosom mp3-ica na memory stick, nema ih...
probaj napravit Master reset. Mozda uspije. Meni je nakon njega proradio hrvatski jezik. Ali pazi, izgubit ces sve podatke (poruke spremi na sim karticu i brojeve prekopiraj isto na sim). Spremi slike, zvukove, teme... sve prebaci na Memory stick i tek onda napravi master reset. Ako ni nakon toga ne uspije, probaj ponovo update
odnjet ću ga ja fino u Planinsku, nek oni meni stave čisti soft..ako imam garanciju ne košta me ništa ili...? Jel moram imat i račun, osim garancije?
Ne treba ti račun, samo garancija i neće te ništa koštati!:thumbup: