a daj mi reci koje bi bile vece razlike izmedju n70 i 80?
jer n70 mogu dobiti za oko 1500 kn, jeli u vipu produzenje pretplate + 30000 bodova.. mozda i manje love hehe
i jel ce n80 biti veca cijena od ove?
Printable View
a daj mi reci koje bi bile vece razlike izmedju n70 i 80?
jer n70 mogu dobiti za oko 1500 kn, jeli u vipu produzenje pretplate + 30000 bodova.. mozda i manje love hehe
i jel ce n80 biti veca cijena od ove?
Pa daj malo se potrudi.
Evo za N80
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...view+engleskom
ili otiđi na www.gsmarena.com i nparavi usporedbu modela
A cijena N80. vjerovatno cca 5500,00. I pitanje kad će ti doć u VIP
pa potrudio sam se.. registrirao sam se na forum i pitao :D hehehe
puno hvala :)
ma mislim da cu uzeti ovog n70... **** n80 ne svidja mi se dizajnom iako ***** ima 3mpx kameru....
znaci, za te pare oko 1500 kn se isplati n70 ?
Koji će ti q 3MP kamera, kad je jednako loša kao i ove druge. Nije sve u pixelima. Po mom iskustvu 1,3 je sroz dovoljno za razvijanje slika.= Citat =:
Izvorno postao medvjed
hmmm vidis vidis ovakvo sto mi nije palo napamet za kameru.... a nista, morat cu onda piknuti n70 :D jednom symbian (doduse malo stariji) sam imao, pa sam promijenio na k700 (katajebenastrofa) i sad ocu nokiu nazad...
NOKIA JE ZIVOT OSTALO SU SITNICE :D
Nokia je Nokia , ostalo su samo telefoni :)
evo zadnji put pitam, citam recenzije, nasrali su da je n70 losiji od 6680... pa me zanima.. kazem, pare nisu u pitanju, zamislite da jednako kostaju... koji je bolji??
kazu da na n70 nevalja tipkovica....
N 70 ti je svakako bolje uzet ako ti je svejedno sa parama, noviji model bolja kamera... a sta se tiče kvalitete i sveka ostalog i nema neke posebne razlike sa 6680.
Meni je tipkovnica super na N70. Imao sam ga par dana u rukama, a i sad buduci da je to od starog mi mobitel se neki put koristim njime i nemam zamjerke!
Svi seru po tipkovnici a ja koji imam čevape bez beda tipkam i to dosta brzo :D= Citat =:
Izvorno postao medvjed
Na svaku se tipkovnicu čovjek navikne. Ova na N70 nije loša iako ima dvije zamjerke (moje). Tipka 2 je preblizu peterosmjernoj tipki pa mi se događalo da stisnem strelicu za dolje umjesto broja 2 ili obje tipke.
Zamjerka druga- mislim da su pogrešno konfigurirali onu "novu" tipku i tipku "c". Naime, idem sa svoga gledišta da će se tipka "c" koristiti češće od one nove,a postavljena je tako nisko da ako ideš brisati tekst SMSa, riskiraš da ti mob ispadne iz ruke. Ovo su moje opaske, naravno nekima ovo ne smeta.
bitno ako ti se sviđa jer ostale razlike već nabrojane tipa radio i 2 Mpx-a nije bitno ostaje tvoj prvi dojam pa škicni obje u kakvom shopu pa koja ti bolje legne
ma na svaku tipkovnicu se čovjek navikne.. mislim, ako pređeš s nokie na siemenes normalno da će ti smetat.. i obrnuto..= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
a i da, taj n70, bed je ispočetka, al kak i cyberphere, tak i ja sa svojim čevapima uspijevam tipkati :D
potpisujem ovo za c tipku. inace mob je super i nema problema s tipkovnicom a sumnjam da je losiji od 6680..to nikako.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy