ima i lezbi:
http://img272.imageshack.us/img272/1470/bblezbov3sx.jpg
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=282151
Printable View
ma to je jedna pusica..Natasa i neznam koja jos..uglavnom bez veze...Natasa je zamjena za Sanju iz prvog BB sam sto bolje izgleda od Sanje!!
da gledo sam jucer to sa bakom dok su se zvalile
hahhha baka je psovala da kaj se tu preseravaju , trose novce a ima siroasnih puno
hahahha
ja nisam....:(
A, mislim što si prppustio spektakla. Dvije se cure poljube čisto zato jer znaju da to pali mušku škvadru pred TV-ima, pa si fino skupljaju pozitivne bodove kod njih. A cure to znaju tako često napraviti ili iz zajebancije ili iz eksperimenta, ali da zbog toga odmah postaju lezbijke? I don't think so.
Uglavnom - preseravanje i glumatanje. Skoro svi su izforsirani.
To i je najveci problem nastavka svih tih show programa...u prvome se sazna sta pali a kasnije se pokusava oponasat..ma bez veze....= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
still , rade cu to gledat nego Plodove zemlje
najbolje gledat parodiju na big brother= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
http://www.iskon.hr/kultura/info/pag...7/0081006.html
http://www.stado.org/index.php?page=vijesti
ma nebih se mogla nazvat parodija...;D sve isto i ovi se ponasaju kao ovce..= Citat =:
Izvorno postao **gogi**
slazem se. al ne kao ovce nego koze.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Neki dan je nominirana Nataša rekla kako je nedavno bila na koncertu članica bivše grupe Divas i kako posvećuju pjesmu od TLC poginuloj članici. Ona je acctually mislila da je jedna od članica Divasica poginula. A i vidim da se napinje situacija između nekih žemskih članova, što je i bilo za očekivati...
A najidiotskije su mi ta zajednička "druženja". Kao, netko se lati gitare i svi su si super i svi znaju pjevat pjesme i svi to obožavaju i svi su raspoloženi za to... I sad, ako ti takva vrsta zabave ne paše i ne želiš se priključiti, automatski si svima na crnoj listi za odstrijel na idućim nominacijama. Ajme, kako me samo živciraju, a moram ih gledat kad nema ništa na toj prokletoj televiziji...
Mislim da ću tražit da me premjeste u popodnevnu smjenu.
mene nervira kaj se vec stbaraju klanovi.
iako i meni nespimpaticna , sta svi seru po toj natasi...doduse je blesava ak kaze da nezeli znati ak joj je mama ozbilno bolesna .. mislim daje pred umiranjem i to...fakat je glupa al opet
Kakvo umiranje? Kaj stvarno ili je to što je govorila mislila u slučaju da se takvo što dogodi?
u slucaju da se to dogodi,a kolko sam ja svatio mama joj je dot bolesna , pa ti zbroj 2 i 2
btw sad uvidam da je ona premda zgodna sanja takva tracerica da su to strahote :retard:
Daaaa.... definitivno. Ja ne bih mogao dvije minute izdržati s takvim ljudima oko sebe. I zbog toga bi me izbacili prvog.
kad se male ruke slože sve se može,sve se može;D
Neka,neka... neces ti Biserku...= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Ona jahacica se opasno popalila na Kristiana,a i Natasa bi da se ogrebe...
Ipak,Brankica i dalje najbolje roni...;D
p.s.najvaznije mi je da ispratim jutarnje ustajanje,jer je tu Brankica full:spin:
baš sam malo škicnula u BB kuću, a Brankica u zagrljaju s Matkom (prijateljskom);D
Upravo zbog mlake situacije u BB kući, producenti su odlučili da će uskoro u Kuću uvesti čak pet do sedam novih ljudi. Jedino se ne zna hoće li ih uvesti sve odjednom ili kroz idućih 100+ dana. :)
Ljudi,kad god vidim Brankicu meni je vruce... kakva mlaka situacija :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
p.s.nego,da vas pitam,jesu li kod vas sve zenske takve alapace tj. tuzibabe?Jebote,jedva cekaju da ostanu same sa nekim i odmah ogovaranja i... kao deca u prvom razredu osnovne skole.Jadan onaj ko takvu ozeni!!!;D
i trebali bi! samo spavaju ljudi...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
nisu............. :-/= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
ma ljudi ja sam se odvalio na "stado" koje je dovoljno pokazalo bit svega, odnosno tko su akteri BB show-a , a naravno i cijenjeni publikum.
opet stojim iza one svoje : jedini realiti je Nightmare Stage jer tamo rjetko kada ima glumatanja.
daj, pa nismo na drugom planetu, žene ko žene, a i muškarci nekad nisu bolji...u prvom BBu Filip i Zdravko su bili no.1 po tračevima. život je svima naopran, pa svoje problema zaboravljaju baveći se tuđim. to je i baza popularnosti tih "reality show-ova"= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
nazalost nemogu se totalno ukljucit u diskusiju jer je to za mene kretenizam jednako kao i Pokemoni i Teletabisi i ostala sranja po televiziji koje branim djeci da gledaju.
ganci mi je jos i smjesan kad naletim nato pa kad vidim da se muci sa hrvackim i filozofijom pa se zajebe i zapetlja, al velim zajebo se jer ne zna on kaj je 3 mjeseca se pravit da nesto znas.