ajde dobro onda
http://img445.imageshack.us/img445/2568/tele27pb.jpg
Printable View
ajde dobro onda
http://img445.imageshack.us/img445/2568/tele27pb.jpg
Kolika je cijena start paketa?
čekaj ja sam dobio neku informaciju da će razgovori od petka 19h
pa sve do ponedjeljka 07h biti besplatni jel to istina ili?
pa imaš to u ovoj temi
pa baš mi se i nije dalo pretraživati;)
znači istina je....
poruka se naplatila 59 lipa. a manje od dvije minute razgovora 6,5 kn
Di u Splitu ima kupit STARTPAKET???
Pa to je 20-50% ali u drugom kvadrantu= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
59 lipa??Didnt they say 40 lipa?il ti ej po defoltu neka drugcije tarifa od one koju mso komentirali?
izgleda da im tarifiranje još ne radi kako spada jer službeno počinju u ponedjeljak.
Na TTTS-u ;D;D;D= Citat =:
Izvorno postao ipa
zaboravio si kutiju marlbora stavit;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
;D :thumbup: ;D= Citat =:
Izvorno postao Inovator
U Osijeku već ima na tri mjesta a plakati na prodajnim mjestima su toliki da skoro pa bole oči od njihovoga crveno žutoga logoa :retard:
jeli netko zna koje će aparate nuditi uz pretplatu, i valjda (trebalo bi biti) ona šema prvi dan neka extremna promidžba(npr. neki dobri mob za 1kn, itd...)????
Oce li se uopce prodavati mobiteli od tele 2. Prvih bi dana trebala biti mala cijena.
jel tko zna možda jel postoji koja SLUŽBENA i provjerena informacija o cijeniku za TELE 2 i koji sve prepaid tarifni modeli postoje (ovdje je naveden samo jedan)
ne postoji jos, sutra ce biti. Mozda stave tocno u ponoc?
a vidit ćemo....
Mene zanima je su li oni dobili dozvolu od grada za lijepljenje tolikih naljepnica po stupovima javne rasvjete i drugima i hoće li ih ukloniti u dogledno vrijeme...
Ma kao i sve kod nas pravna država i tu nefunkcioniše tako da će plakati ili biti preljepljeni novim ili otpasti od starosti!= Citat =:
Izvorno postao gog
Da znaju naši samo koliko u drugim zemljama zarade na kaznama za ostavljene plakate.
A što se tiče te silne tajnosti oko cijene usluga Tele2 šta s tim oni mogu dobiti - ništa. Konkurencija več iduči tjedan može izazvati neki marketinški bum i hebeš njihove kobajagi 50% manje cijene.
Nisu u pitanju plakat, nego baš male samoljepljive naljepnice...:thumbdown
e, vidiš... problem je kaj su oni dijelili naljepnice studentima... a oni su ih ljepili... tako da tele2 nije odgovoran za to...
Yeah, right, je su li platili tim studentima lijepljenje naljepnica? Sad ćeš mi još reći da je ima debila koji će besplatno trošiti svoje vrijeme i lijepiti naljepnice po gradu...
da da i studenti su drage volje isli od stupa do stupa i ljepili naljepnice...:wstupid:= Citat =:
Izvorno postao Punio4
Mislim, kaj je s onim dogovorom s vip-om oko korištenja njihovih baznih stanica? U Kutini uopće nema signala. Mogu oni krenut s besplatnim pozivima i porukama, ali ako je pokrivenost 20%, ništa od zarade.