eto ja popušio....hehehe, ali sve jedno dobar film!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Printable View
eto ja popušio....hehehe, ali sve jedno dobar film!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
saw2(ili ti ga slagalica straha 2) odlican film kao i prvi 9/10
obavezno pogledati 1 dio prije 2.
BTW film postoji vec 2 mjeseca.
@**gogi** kaj si saw2 skinuo sa neta ili si ga gledao negdje drugdje. Pitam jer mislim da neće igrat u kinima
To sam i ja čuo!
Kakav je kraj, jer konačan ili se očekuje još koji nastavak.
aaaa da još mu sve ispričaj .PSTttt;D ;D
Saw 2 - malo strašniji nego 1. dio, no vidi se već lagani zamor, ostavili su naravno prostora i za 3. dio...
imam dark water, skeleton key i war of the worlds i neznam koji da idem sad gledati help
da skinio sam ga sa neta, mogo bi se ocekivat 3 dio sto se zakljucuje po kraju 2 djela.= Citat =:
Izvorno postao Skyward
E ma da nebi! Ko da neki spoiler odma ga banam!= Citat =:
Izvorno postao sstrizic
Od kud ti taj podatak da neće igrati u kinima? To bi bila nebuloza jer je film takoreći blockbuster u SAD-u.= Citat =:
Izvorno postao Skyward
Dark Water je nekako najbolje odrađen, ali nije dovoljno scary. Ako želiš pokoju travicu, pogledaj onda "Skeleton Key". Za "War Of The Worlds" si vjerojatno vešć puno toga čuo.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Trojka se već ekspresno snima. I dolazi već krajem ove godine. Štanceraj...= Citat =:
Izvorno postao sstrizic
@fish-Ki to kažem jer fil već jako dugo igra u kinima u SAD-u a naša kina ga uopće nikada nisu najavila, barem ja nisam vidio nikakve najave.
ček jel slgalica strave 1 ono kad ona dvojica budu u nekom wc-u zavezana lancima pa si otpile ruke
e da gledao sam Rat svjetova 0.05/10
vjeni deni nisam opće pogleao više od 20 min
blade 3 5/10
Kraljevstvo nebesko 9.99/10
lovci na umove 9.5/10
Fantastična 4 7/10(Ugl zbog jessice)
a Ključ tajni onaj lik je bio scenarist nisam gledao film
da, ja si bas presnimio taj film al ga nisam jos pogledao
Što je to kraljevstvo nebesko?
Upotreba ovlasti u osobnu korist;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Molim kaznu;D ;D
Film od Ridleya Scotta... Povijesni... Imam ga već par mjeseci i nikako da se natjeram da ga pogledam... Ne djeluje mi zanimljivo...
@skyward
Nema veze što već dugo igra film u američkim kinima. Neki filmovi kasne kod nas i po skoro pola godine. G. i Gđa Smith je u naša kina došao 2-3 mjeseca nakon američke premijere...
A jel znaš kada bi saw 2 trebao doći u naša kina. Imam ga doma isto kao i onaj Aeon Flux ali mi je veći gušt gledat u kinu= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Saw2 evo baš završio sa gledanjem, film je bolesno dobar, jedva čekam 3 nastavak
ocjena 9.5/10
Jack and Sarah - onak laganica 7,7/10:)
"Saw 2" pretpostavljam da će doći u roku od mjesec i pol.= Citat =:
Izvorno postao Skyward
"Stealth - Nevidljivi ratnik" (Stealth) - uglavnom su se držali akcije i to dobro snimljene i zato film prolazi. A i osigurali su od eventualnih komentara gledatelja tipa "ma, kak je to moguće!" sa upozorenjem na početku da se radi o takoreći bajci.
6.5/10
Buffalo soldiers- 7,9/10....:)
Corpse Bride 8/10 - Simpatićan film i jako zabavan. Uglavnom tko je volio A Nightmare Before Christmas biti će oduševljen i ovim filmom
"Serenity - Bitka za budućnost" (Serenity) - čitao sam još dok je film izašao u SAD-u da je prilično dobar, pa sam ga željno iščekivao. Nisam zažalio. Nepretenciozan niže budžetni znanstveno-fantastični film sa manje-više nepoznatom glumačkom postavom. Dobra gluma, pristojni efekti, dobar scenarij i nenadpadno. U moru loših filmova, ovaj se ipak izdvaja.
8/10
''Pad u raj'' srbija, 2004. ocjena: 7/10 komedija sa dodacima crnog humora i drame sve u svemu zanimljivo...
sta da kazem jos o filmu kad se nesmije pisat sadrzaj
"Noćni let" (Red Eye) - kompaktan, sabit i prilično uspio triler, sa vrlo malo rupa i nelogičnosti, što je rijetkost u današnjem Hollywoodu. U mnogim scenama se prepoznaje Cravenov rukopis, poput scena natjeravanja u kući i bežični telefoni. Pritom mislim na "Vrisak".
7/10
MEMOIRS OF A GEISHA gledao ga jučer na skrivenoj premijeri. Jako dobro koncipiran film, dobro razrađena priča te jako dobar prikaz stanja i vremena u kojem se film odvija. Super film
10/10
A home at the end of the world. 7/10
Fotball Factory 8/10
Telefonska govornica 9/10
Nepodnošljivi gnjavator (maloprije na rtl-u) 4/10
konačno da sam taj film pogledala u komadu.
Povratak u raj(return to paradise)- 9.9/10
"Život i smrt Petera Sellersa" (Life And Death Of Peter Sellers) - zapravo, ja nisam znao ama baš ništa o tom glumcu. Zapravo, ono malo što sam znao bila je samo kap u moru. Geofrey Rush ga je skinuo nevjerovatno dobro. I fizički i karakterno.
8/10
pa ali ti nisi gleda ni jedan pink panter
i danas sam 3 put pogleda mrak komade 10/10 krepava sam
Naravno da sam gledao Pink Panthera i nastavke, ali ako baciš pogled ovdje, onda ćeš vidjeti da je snimio hrpetinu filmova koji nemaju veze sa takvim tipom uloga. A i ako si pogledao gore navedeni film, onda ćeš znati o čemu pričam...
aha krivo sam te razumio i znači film je dobar i da koja je vrsta jel ima komedije
Film je dobar, naravno, ali je biografski, pa stoga baš i nema komičnih situacija... Ali, vjerovatno ćeš ostati zatečen podacima iz njegovog života. Ja barem jesam...
a dobro pogledat ću kad stignem
ea da pogledao sam Muju i Hasu 10/10
fun with dick and jane 6/10
Magla- o je moj zadnji film koji sam gldo prošli tjedan ili pretprošli u kinu....i umro sam od smijeha! ko i pol kina oko mene lol!
scena---- žena pere suđe..i sad se magla provlači kroz sudoper i pogleda si ruke a ono zapaljene izgorene ruke i počne vrištat padne dole i izgori!! i ja puknem se smijat ko luđak uz rečenicu "Obični detarđeni za suđe nagrizaju ruke..." ma loool!
sranje je film!
ocjena 3/5
Super cross-mislim da je ejdan od novijih filmova pa sam ga gledo na kompu
dosta realan film za razliku od ostalih "bikerskih filmova"
Ocjena 4/5
Green street hooligans-nenadjebivi zakon od filma! Filozofija,nasilje,alkohol..ma nenadjebivo...fakat mi se film jako jako svidio...u zadnjih mjesec dana pogledao sam ga bar 5 pta sa ženom i sa legicama i sa legama...
ocjena 6/5
Mean machine-zanimljiv film opet britanski naravno(preferiram britanske filmove) o Nogometašu nekom slavnom koji je završio u zatvoru i sad se kao probija i preživljava u zatvoru......postaje trener zatvorske momčadi protiv momčadi od čuvara bla bla bla 4/5
i to je to za sada! nemam vremena baš za filmove.... 8(
p.s. namjerno nisam davao ocjene od 1 do 10
"Sportska groznica" (Fever Pitch) - film braće Farelly, poznate po Mary za kojom su svi ludi, ali su se u ovom filmu ipak primirli sa (ne)ukusnim šalama na račun svih, što je rezultiralo čisto solidnom, čak i simpatičnom komedijom bez previše patetike i cmoljenja. Preporučljivo...
7/10
"Ken Park" (Ken Park) - ako ste gledali klince i pomalo se šokirali, isto bi se moglo dogoditi i nakon gledanja ovog filma. Zapravo, ne razumijem previše to pokušavanje pomicanje granica u kinematografiji, jer ovakvo što bi mogao skoro svatko izvesti, odnosno barem tako izgleda. Mali budžet, glumci sa ulice, scenarij iz svakodnevnog života... Ne znam, možda nešto propuštam...
4/10
ŠTO JE MUŠKARAC BEZ BRKOVA prije možda tjedan dana u Cinestaru...
Dobar film... MOžeš se dobro nasmijati... Napokon neka dobra hrv. komedija.
...Cinderella Man- 9.6/10
"Otok" (The Island) - još jedan futurističko-akcijski triler o poremećenim vrijednostima koje bi nas mogle zadesiti ako tehnologija i znanost uspiju toliko uznapredovati. Nije da je najoriginalnija tema, jer se u prvoj trećini filma uspije naslutiti o čemu se zapravo radi, ali za bacit mozak na pašu na nešto više od dva sata... poslužit će.
6.5/10
Cinderella Man-čista 8...doličan film,dosta klišeja is ve to ali ok film
island-ma dosadno,ewan bez škotskog naglaska je bezveze...
Onda nisi pogledao film do kraja, jer se koristi naglaskom u drugom dijelu filma...
istina....
Zemlja živih mrtvaca - 7.5/10
Klasičan Romerov film sa mnogo krvi, nekoliko odvratnih scena, te s prilično mnogo inteligentnih zombija (Big Daddy rulz!!!)...uglavnom, za one koji vole takav žanr filma - obavezno štivo, za ostatak - tko želi!
zora živih mrtvaca je 10 puta bolja po meni, ovo je čisto smeče, bez uvrede ikome!= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
ja volim horore ali zemlja je "živo blato" tj septička, još bolje, to mu nije trebalo! 1/10
Hm... ne bih htio ulaziti u domenu komentianja tuđeg mišljenja, ali da je Zora toliko bolja od Zemlje, a zapravo je tematika ista, samo je situacija malo drugačija... Ali, ako tako misliš...
kamionđije ponovo voze 8/10
"Junfer u četrdesetoj" (The 40 Year Old Virgin) - svakih par godina se u Americi zalomi neki manji film, obično komedija, koja out-of-the-blue pohara Box Office bez nekakvog posebnog razloga. Tako se dogodilo i sa ovim filmom prošle godine i nije mi pretjerano jasno zašto je bila toliko gledana. Nije da je loša i nije da nije smiješna, ali je ipak malo preduga. Traje preko dva sata. Da nema Stevea Carella (TV voditelj u Svemogućem Bruceu koji pošandrca u eteru) nema u glavnoj ulozi, ne znam da li bi film uopće bio gledljiv...
6.5/10
ma dobro to se tako kaže 10 puta, al da je bolja je! ista tematika, normalno, zobići tu i tam! ali efekti u zori su puno puno realniji!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
a ovo o inteligntnim zombijma ga je stvarno zakakijo, ali ko voli nek izvoli...
naj jadnije ni je kad zombi koji jedva hoda uspije strgat ruku zdravom i donekle jakom čovjeku koji je ujedno vojnik ako se nevaram, onako ko da je ruka od plastelina, ma daj.... to im nije stvarno trebalo! sve je to mašta, ok! ali kad ga pretjeraju ga pretjeraju!
to je samo moje mišljenje, nisam nikakav filmski kritičar, ali neke stvari jednostavno nemogu prožvakati...
bez da se it;D ko uvrjedi! pozdrav
"Žena za koju se umire" (To Die For) - sjećam se tog filma još dok je igrao u kinima 1995., mada ga nisam tada pogledao, već tek sada. Sjećam se pozitivnih kritika, pa me je zanimao. Nicole ipak može i odraditi negativku sa ulaštenom maskom, što me i ne čudi, a Joaquin Phoenix djeluje kao da je stvarno non-stop bio haj. Tko zna, možda i je... :)
7/10
911 Loose Change 2nd Edition with extra footage 10/10
http://video.google.com/videoplay?do...59923762628848
stelth i recimo da je dobar
Hostel- na turbo užasnom piratskom dvd izdanju, inače nije loš za one koji vole puno krvi...7/10
skeleton key, dobar 'blagi' horor ali na momente doasadan 6/10
"Vertikalna granica" (Vertical Limit) - skroz solidne scene pentranja po planinama i ledenjacima. Napeto, ako ništa drugo.
7/10
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
...da složila bi se, to sam gledala bar 2 put!
The Rumor Has It - 6/10 - OK filmić za opuštanje, izazove tu-i-tamo napad smijanja... :D
House of wax nije loš horor 8/10
Tko je smjestio Crvenkapici 9/10 super je smiješan i sve ali nekad samo pričaju,inače mi je super
Evo upravo pogledao otok! Malo subjektivna ocjena s obzirom da je bas to tip filma koji najvise volim al dajem mu cistu 10ku!!
the island (otok) - sve vec receno. ok za 2h potrosit. 6/10
domino efekt - ocjena 8/10,predobar :D
Jeste li gledali Crvenkapicu ovu novu???
Ja samo to očekujem
ja morao gledat-ponos i predrasude-orginal je bolji,ak ste zaljubljeni odite pogledat,ak ne,zaspat ćete
Matchistick men-Šibicari film je odličan 9/10
bumerang - bolesno 9/10
Joj super! To idem u petak gledat!= Citat =:
Izvorno postao Darian
A zadnji filmcek kojeg sam gledala je SJEĆANJE JEDNE GEJŠE... supet film, ali malo je predugo trajao!
Radio - 8/10 touching true story hehe... svidja mi se ono na kraju kada prikazu covjeka o kojemu je film napravljen....
"Pink Floyd - The Wall" - znao sam što me odprilike čeka u "filmu", ali opet nije lako ostati sabran dok se ovakvo što gleda. Nešto kao kompilacija spotova i pjesama sa istoimenog albuma... Nije za svačiji ukus...
6/10
"Vjerni Danny" (Danny The Dog) - ideja zanimljiva, ali konačna realizacija malo upitna i nedorečena...
6/10
ja sam gledao prvih 20 min i do onda mi se nije svidio pa sam prekino - jel se isplati pogledat do kraja (danny the dog
E pa sad. Kak da ja znam da li će se tebi isplatiti? Nije smeće od filma, sigurno...
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
eeeee to jeee taj film kaj mi je naš dragi zajednički prijatelj preporučio ;D on kaže da je film super... baš sam te htjela za taj film pitat kaj misliš :)
jesi ga zapr.. ovaj da :p ;D
Pst, bokte! Sam mi trebaju Ljudi u crnom na vratima. ;D A kad smo kod Ljudi u crnom...= Citat =:
Izvorno postao fly_nan
8/10
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
eeee... nemoj me tjerat da ti kažem onu poznatu rečenicu ;D
nije da je zadnji al je najjači.....
isječak iz filma, problem kad vam se netko nađe obješen na žici kojom teće struja....
OBAVEZNO POSLUŠAT ako niste
http://rapidshare.de/files/14212000/...ladan.mp3.html
...da dobro je to,imaš to u mojim čarolijama već odavno! Insert iz filma!:spin:= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
e pa ovo je čarolija nad čarolijama.
nisam skuzila kak se taj link otvara... idem na free... jel?!... ok nije da sam si bas i dala truda, ali...= Citat =:
Izvorno postao zerobravo
da ides na free i onda ti se odbrojava vrjeme sacekas dok ne istekne zatim upises ona slova i brojeve sa slike i onda stisnes download= Citat =:
Izvorno postao girra
Što je muškarac bez brkova - 9,7/10
USPJELA thx
....evo ak si očete pogledat insert!= Citat =:
Izvorno postao girra
evo novi onaj je ishlapio (3,59mb)
http://rapidshare.de/files/14360515/..._IPAQ.wmv.html
Revolver me baš razočarao. Očekivao sam daleko više od Guy Ritchie-a, ali je zagrizo u neke spike od kojih sam jedva čekao da film završi. Ima dobrih scena, naravno, ali u globalu... 2/10
Čitao sam da je fulao i sa tim filmom, a kad se uzme i njegov predhodni "Cast Away" sa ženicom mu Madonnom, ispada da je čovjek ishlapio sa kretivnošću... Šteta... Ali ipak, ponavljanje filmova poput "Lock, Stock..." i "Snatch" bilo bi ipak previše...
Meni je taj s Madonnom relativno OK bio. U nekim sekvencama iznenađujuće dobar, a i Madonna me iznenadila solidnom glumom.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
No istina je da je taj film bio 'početak kraja' kak bi rekli. Lock i Snatch su stvarno bili predobri. Eh šta žena radi ljudima... ;D
Ajd, kad ti priznaješ onda ću i ja. ;D "Cast Away" mi nije toliko loš koliko su ga kritičari srezali... I to što veliš za Madonnu isto stoji... Čak mi ju i žao u onim scenama na otoku kad ju Peppi tlači i ponižava...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
5.5/10
"Hostel" (Hostel) - nisam imao nekog izbora ići gledati nešto drugo, pa sam završio na projekciji razvikanog "Hostela". Kao prvo da se razjasne neke stvari: ovakvo što napravi skoro svatko. Imati nekakvu blesavu pričicu koja je samo uvod i povod onome čime redatelj samo želi izšokirati i sablazniti gledatelje hektolitrima krvi, dijelima tijeka, close-up mučenjima i sličnim. Za to ti samo treba jako dobra šminka i podosta umjetnih dijelova tijela i evo ti filma! Doslovce sam se izživcirao gledajući ovaj film.
3/10
Brokeback mountain.
Ocijena -5
Naime, priča je nadasve zanimljiva i potresna, ekipa je super odglumila, scenarij savršen, jedino onaj -5 je zbog možda režije. Ne znam, nekako mi fali umjetnički dojam. Fali mi neki pečat koji je prisutan u nekim vrhunskim filmovima koji se događaju kroz duže vremensko razdoblje, a u tu kategoriju spada i ovaj, ali možda sam subjektivan. U svakom slučaju pogledati.
Aeon Flux
ocjena: 6/10
ovako visoka ocjena je samo zbog specijalnih efekata. bez toga bi bilo 2/10.
film ima dosta akcije začinjene specijalnim efektima, ali likovi su jako površni pa se nikako ne mogu uživjeti u taj lik. uglavnom likovi djeluju dosta hladno tako da me u konačnici skoro nije bilo briga što će biti s njima.
no to nije najgore. najgora je bila središnja ideja oko koje se cijeli zaplet filma i dešava, ali to sad ne bih pisala da ne pokvarim jedinu misteriju u tom filmu ljudima koji ga planiraju gledati.
preporučujem samo onima koji su zagriženi ljubitelji Charlize Theron!
"Red letenja" (Flightplan) - čisto solidan, relativno zanimljiv i napet triler. Radnju otkrivati neću, jer bih onda otkrio skoro cijeli film. Jedan od onih filmova koji pokušava navesti gledatelja na krivi put sa pretpostavkama što bi moglo biti u pitanju.
6.5/10
sjecanje jedne gejse 8/10
suska se suska 7/10
The Weatherman - 6/10 - malo dosadan
Jarheads ( Gusteri) - 9/10 - realno prikazan rat i us drustvo
Doom - 7/10 - samo jer je po igri
King Kong - 6/10 - stvarno je mogao biti kraci
Junfer u 40. - 10/10 - odlicna komedija
SAW 2 - 8.974/10 - izvrstan film, dosljedan 1. dijelu!
Forgotten - 8/10 - počne ko neka ok triler drama, al se brzo prebaci u moj omiljeni žanr...hehe
Junfer u 40. - ok komedija, fino sam se nasmijo, najbolji mi je dio u stilu mjuzikla Kose (parodija), stvarno sam se nasmijao (ovime ništa ne otkrivam). 7/10
Green street hooligans 9/10 ok film bolji od ff jer ima više frke tamo sa samo spremaju za milwall a ovdje se više tuku i sa drugima...
"Voliš li pse" (Must Love Dogs) - romantična komedijica sa okej dijalozima, ali ne i bez mana. Diane Lane ispada kao da jedino može dobiti ovakve i slične uloge, što nije loše, ali ne joj bilo na odmet da proširi spektar likova koje glumi. Najsimpatičniji u filmu su, naravno, psi...
6.5/10
ja sam gledo coach carter jeben film, drama sa samuel l. jaksonom. POgledajte ak tiste film je legendaran.