Došao doma, drugi put idem odmah na početak radnog vremena i ostajem do kraja :notooth:
Printable View
Došao doma, drugi put idem odmah na početak radnog vremena i ostajem do kraja :notooth:
Dosao kuci nakon 2 dana provedena kod majke... Bio kod kume, i ocemo updateat ajfon 3Gs, mah... 100 problema.. Zapravo, 2, al nea veze :notooth:
Nemremo syncat sa kompom, jel joj je laptop... Paaa, nije kod nje :D a na komp, afaik, ak synca gubi se SVE, paaaa malo bili skepticni :D probali onaj google sync, nece se pokrenut (ili barem mi neznamo :-/), tak da do updatea nije doslo :D
OT: sjedim za kompom i sve si nekak mislim da ce mi se kuma registrirat na ovaj forum :)
Preselio sam se u novi stan (iznajmljujem, of kors, nisam ga kupio :notooth:) No još uvijek sam u starom, nostalgično mi je. Nadam se da će tamo biti nezaštićenih mreža jer sutra otkazujem ovaj net...
Nemojte mi kumu dirat ak se pojavi :P nadajmo se da ne spama ko ja ;)
EDIT: http://www.vectir.com/ ovaj link, ja mislim da je MRAK! Mislim, pogledajte, tko zna za kaj se moze koristiti :devil:
Vozio se malo u drugom smjeru, novom rutom.
Fora je, lijepo puhalo, nije bilo puno prometa i lijepo sam se spuštao :)
Uskoro ću još "okolnije", nadam se.
Buraz poceo igrat sims 3... Malo odštopava WC, pa se lik popiški kad dojde auto po njega za posao :wtf:
Sutra moram odnijeti kompjuter na servis :cry:
RunKeeper.
Za Symbian je Sports Tracker.
Ostavio kompjuter, sva sreca da mi DVD player cita USB :)
Nadam se da cu dobit vise novaca za rojs nego sto se nadam :notooth:
...choham se po nozi i kuckam po tipkovnici...
od 2007 do danas si vjerovatno došao do kosti
@georgy - thx
odvozio se od pjescane do medulina i sad visim u kaficu i neda mi se vracat..tj nemogu jel sam uspio zbusit gumu :/...
Jos malo pa u zagreb pa po Iphone 4! :)
...fak a to bjelo je kost - jbt ja se vec splasio da je nesto ozbiljnije... :P
Bio jučer kod frendice koja radi s bio energijom. Dosta toga je postigla s tim na dosta ljudi tako da vjerujem da nije zajebancija. Moju majku je "spasila" tako da joj je pomogla odustat od pušenja. Stara je nakon "tretmana" došla doma i pokušala zapalit ali joj je došlo za povraćat i počelo joj se vrtit u glavi i cigarete su joj od tog trenutka najodvratnija stvar u zivotu i više ne puši a ima od toga 7 godina.
Tako sam i ja jucer poso kod nje,al pusim i dalje danas,doduse dosta manje jer sam prehladen ko pas i ne osjecam nista pa radilo se o piću,hrani ili cigarama. Rekla je da dodem opet ako ne uspije al to cu kad mi se vrate osjetila... :dunno:
...da tako je i moj tast isao kod bioenergeticarke na tretmane noznih prstiju jer su mu se pojavile neke rane na njima i tako je isao 4 mjeseca - na kraju sam ga odvukao kod doktora mada je njegova bioenergeticarka bila protiv jer se "stanje normalizira", danas moj tast nema noge jer ga je sredila gangrena zbog diabetesa...
lol
i ja sam se naslusala prica o ljudima koji su isli na neke tretmane kod bioenergeticara za prestanak pusenja.
uglavnom, sve se price svode na to da dok je osoba prisebna ne pusi i cigarete joj se gade, ali cim se, recimo, napije, pusi k'o turcin :D
osobno ne vjerujem u takve stvari. svi ljudi oko mene koji su prestali pusiti, prestali su snagom volje, bez pomoci ikakvih preparata (eventualno s nicoretama).
i dan danas ne puse.
eno, mom caci tece 12 godina da ne pusi. teti i tetku osma. frendici treca. kumi jos malo godina dana.
jest, vecina njih je imala veliki kick in the ass tipa trudnoce, bolesti i sl, al ima i onih koji su jednostavno rekli - e necu vise.
ja nisam bila tak kul. mene je prvi malo veci stres vratio cigaretama, nakon 6 mj. apstinencije. i mislim da cu dimit do trudnoce, sad se nikak nemrem motivirati ponovno na prestanak. a za trudnocu znam da bi si radije ruke otpilila nego uzela cigaretu. vec se i muz pomirio s tim da nece dimit u kuci kad cu bit trudna pa ce mi automatski bit lakse kad nemam pusaca direkt pored sebe.
@dmi: Te mlatimudane koji prodaju muda za bubrege niti ne bih posjetio jer su takvi kakvi jesu. Ova mamina frendica to radi godinama i ne naplaćuje niti meni niti nikome jer je to neka šema da se ne smije naplaćivat,jer u tom slučaju ne uspjeva njezina pomoć pa o kome god se radilo. Dakle,to je gratis-besplatno-đaba-mukte,a još se međusobno dobro poznajem s gospođom pa znam s kim imam posla. Na staroj je uspjelo a na starome nije i to ne uspjeva kod svakoga. Ništa ne gubim ako pokušam pa sam baš zato i pokušao i otić ću opet. Žena ima 19 operacija iza sebe,teški je šećeraš i spava na "struju" jer ima poremećaj disanja i kad spava ne diše pa ima aparat s kisikom koji ju drzi noću na životu,i da nije imala te sposobnosti danas ne bi bila živa jer je uz pomoć doktora sama sebi puno puta pomogla. Ima svakakvih budala i mlatimudana koji su svakakvi ali za ovu ženu vjerujem da nešto ima u sebi. Inače u Nizozemskoj ima humanitarnu zakladu s kojom je tjekom rata slala na desetke šlepera hrane,ljekova,odjeće i igračaka po cijeloj Hrvatskoj kao što i dan danas radi,ali zbog bolesti radi manjim intenzitetom. Ta žena jednostavno živi od osjećaja zadovoljstva da je nekome pomogla i to besplatno. To nevjerojatno poštujem jer sam i sam takav a prema tim govnarima koji su tvome tastu napravili štetu na isti način samo suprotno osjećam gađenje i mržnju. Eto. ;)
@ luna: Ni ja nisam vjerovao,ali kad sam svoju majku koja je pušila 35 godina vidio kako je reagirala na cigaretu nakon tretmana,povjerovao sam. ;)
Sjednite pola sata pored trafostanice i proci ce vam reuma. :P
...hm, mozda tebi to utice na libido recimo...
Nikad ne znas gdje ce grom udariti... :D
Ono iskreno ja vjerujem da u svim pricama ima istine ali svemu prilazim sa dubokom skepsom - jbga ipak zivim u 'rvackoj koja je prava zemlja za ucit' se povjerenju u ljude... :)
Vratio mi se kompjuter :)
Baš sam pročitao jednu knjigu koja govori protiv tih alternativnih metoda- i onda drugu u kojoj se iste knjige (koje u prvoj pljuju) uzimaju za uzor :notooth:
Ali, ako je besplatno- a ne gura igle u tebe (ili te dira ili radi nešto čime bi se moglo pogoršati stanje) ili te odgovara od konvencionalnih metoda- zašto ne.
odem u dezelu ostavit koji euric i namocit dupe u catez :laluna: