"Gone baby, gone"
Fora, ali ništa posebno.. 5/10
Printable View
"Gone baby, gone"
Fora, ali ništa posebno.. 5/10
"One missed call"
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOLČINA!!!!!!!
-15/10
Pjevajte nešto ljubavno
Ne, ovo nije hrvatski film, ovo je van svih kategorija hrvatskog filma, čisti cener od cenera. Prvi hrvatski film koji osim to nije ratni, osim što valja, definitivno se isplati pogledat i koji put više.
....i baš zato Hladno Pivo :)
Vidim dobra glumacka postava i neka 'normalnija' radnja, jer to u kinima sad ili?
Jucer pogledao Cloverfield: 6.5/10, ne znam nekako sam vise ocekivao, previse je vremena utroseno na upoznavanje likova, te usred samog filma dosta dugo traju neke 'dosadne' scene (tak da ti usred filma dode da odes van malo). Sto se tice scena rusenja grada i ostalog to je stvarno lijepo napravljeno i u tome sam stvarno uzivao. Sve u svemu isplati se pogledati ali nemojte ocekivati nesto pretjerano.
bilo je u kinima, nisam siguran da više igra.
http://www.blitz-cinestar.hr/search....no&what=arhivu
Hm.. cudim se kako prije nisam cuo za ovo...
Uglavnom - nabavljam (imas mozda link na backup kopiju filma) :D
"Paranoja" (Disturbia) - Ukratko, malo sam više očekivao. Ili barem poželio.
6/10
"Juhu-hu" (Ratatouille) - jedan od stvarno kvalitetnijih i boljih crtića u zadnjih par godina. Očigledno Disney treba Pixar, jer bez njih nema ni bog zna kakve zarade, a ni dobrih crtića. Zabavno, toplo, dinamično i što je najvažnije neizforsirano.
9/10
..pjevajte nesto ljubavno -10/10 bas super:)
American pie 6-jos jedan u nizu pita,i nemogu vjerovat da su mi zadnja dva nastavka americke pite najbolji u cjelom serialu...ova pita je pomeni druga najbolja..
u zadnje vrijeme gledam jako puno filmova...jučer sam pogledo broj 23 mogu rec da mi se fil svidio...ocjena:7/10
john rambo :D
otkin'o :)
ma jebe keve :D
I am legend 6.5/10
na trenutke stvarno postane dosadne radi pomanjkanja likova
will me jucer jedva odrzavo budnim
No country for old men
Priča na mjestu, gluma također a posebno Javier Bardem koji je sjajan....
Mnogi su ga popljuvali zbog dosade, neprisutnosti muzike, dosadni dijalozi....
Dajem mu ocjenu.
9/10