that IS a problem at your age
Printable View
that IS a problem at your age
Cione, neznam sad bas, imam ja neke naocale (radi se o onim velikim, kaj pogriju nos, i oci, i veelike su :D) i dobre su pod vodom (bio cca pod vodom 2-3 min i nis, sve bistro)... Izvadim glavu iz vode, i u roku kojih 10 sec sve bijelo... Al mislim da kad izadjes iz vode, nije bitno :notooth:. I kupio sam ih za kojih cca 50 kn :D
Igram se novim "mobitelom":
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._3102498_n.jpg
Ma trazim neke dobre, jel me nervira kada mi se zamagle i onda nist ne vidim pa dok izadjes van popasis sve ribe..
Dobar ti je to mobitel Xlr, kolko si ga platio? :D
Mjenjao iphone za njega, 1:1 :D
@xlr,
Ti si lud, ali vjerujem da to vec znas. :D
Ali dobro, lud je i taj koji je pristao na zamjenu. :P
@Cionn,
Nije bila dovoljno gay za njega. :belj:
My thoughts exactly :)
Imao bi i dalje E71 da mi se nije pružila dobra prilika za nabavkom Desirea. Kako gej-efekt ne bi izostao, kupit ću i bijelu futrolu http://cafe.mobil.hr/../images/smilies/0001.gif
Xlr, zbog ovog tvog odricanja E71 te ne zelim vidjet u Puli ^^
Daj si jos stavi na Desire onu gay mirror foliju :D
Pustio sam suzu kad sam je prodao. Evo jedna od njenih posljednjih fotki. Sad si u neukim ženskim rukama :(
Ta folija je bulšit, niš se ne vidi kroz nju :D Mislim da ću taj dodatak zaobići..
Fakof :coffee:
good one loool! :P
Za to ima posebnu rašpicu- neće je trošiti na ostale stvari :p
Izgleda da je danas dan podj...vanja xlra :notooth:
Xlr you got PWND :notooth:
OT: Pripremam se da idem malo u Shopping ;D
Šta bi dao da bude sivi :D
Rado bi se ja s vama tu natipkavao, ali hladi se piva... A ni roštilj ne može čekati, neznam što bih vam rekao. Neizmjerno mi je žao :P
Jučer u bircu mi onaj čoban od konobara uvalio 20Kn novčanicu koja je izašla iz neznam ja čega. Valjda iz upotrebe. :D
Uglavnom,novčanica je ona crvena i stara je masu vremena i neće ju nitko uzest u nijednoj trgovini jer nema na sebi onu neku điđu-biđu i neki da vincijev kod mater joj matoru.
Pokušao sam danas u tri trgovine i sve tri blagajnice koje žele ići na more su mi ju uredno vratile. Poslo sam frenda po pivu s tom novčanicom u petu trgovinu al đaba. Odjeb je lansiran i moš se *ebat.
Izašo sam van,podero ju popola i stavio na straznji brisac auta. Tako stoji cijeli fuckin dan i nitko ju nije ni s brisača uzeo.
Mora da je ukleta. :crazy:
Kad si je poderao... :p
Time si pokrenuo kletvu- sada je moraš staviti u čej od eukaliptusa da se makne kletva (ako čaj poprimi ljubičastu boju- imaš sreće, ako ne...) :belj:
Mogao si odnijeti u neku mjenjačnicu- možda je vrijedna novčanica :notooth:
Sad te fino mozemo prijavit zbog unistavanja novca :notooth:
OT: 74% od 15GB sam skinuo...Huh jos malo pa gledam cijelu noc Chucka :D
Nešto se zezam sa mobitelom...
Prebacim 500 pjesama i zbrejka se kod očitavanja u music playeru... :(
Cionn- našao si na njemačkom? :p
Ja pogledao sve sezone. Ok je serija, ali ima puno puno boljih.
Ali, ako nemaš što drugo gledati... :)
Eno vam je u brisaču pa ju šaljite gdje vas volja. ;D
Idem van. :beer: