Preslušavam neke pjesme, vršim selekciju :D
Gle, Luna, našao sam neku pjesmu- možda ti se svidi :belj:
:lol:
Koja slika, ovog tipa valjda tuku kada po cesti hoda :D
http://www.totalprosports.com/wp-con...vuzela-hat.jpg
Printable View
Preslušavam neke pjesme, vršim selekciju :D
Gle, Luna, našao sam neku pjesmu- možda ti se svidi :belj:
:lol:
Koja slika, ovog tipa valjda tuku kada po cesti hoda :D
http://www.totalprosports.com/wp-con...vuzela-hat.jpg
Sinoć su konobari u coktail baru gdje inače sipm alkohol u sebe imali vuvuzele. Mene,kao što rekoh već,na prijenosima utakmica ne smetaju ni najmanje,ali brate kad sam sinoć čuo kako se to čuje uzivo i izbliza,stvarno ne znam kako ljudi mogu igrat nogomet kad ti npr. 50 000 ljudi svira s onim vuvusranjima na uho. To je glasno i iritantno da ne povjeruješ. A smijao sam se neki dan kad je tamo neki blento zavrsio na hitnoj kad mu je frend zasvirao u uho. Bože sačuvaj.... :Puke:
Vjerujte mi na riječ,onakve predstave od nekakvih nogometnih velesila nisu nimalo čudne nakon ovoga.
Došao sa relija na Branimirovoj.
Fora su, ima prebolesnih auta... :)
Radim tlocrt kuće.
Napravio si karamelu, sad fino moglu gledat ostatak utakmice ;D
@smuch
i ja sam to osjetio...zato i znam zasto je sugav nogomet tamo :S....stvarno je jaka ta vuvuzela
OT:
sutra u gardaland :D
Samo nemoj u onu kuću strave ići. Infernis 3 ili tako nešto.
Ne zato što je strašno- već suprotno (jedino ako se bojiš buke i glasne muzike :D), red je predug (bar je tada bio) a traje 3 minute i skroz je bezveze.
Sve ostalo je, više- manje, ok.
Ja danas na praksu :)
Tko bi rekao da je danas prvi dan ljeta... Vrijeme kao da jesen počinje, u najmanju ruku :(
Koje šugavo vrijeme, mi se ovdje smrzavamo. Jutros se probudio hladan ko leš :|
Ma, dobro- ai tamo je definitivno bila najveća gužva, 45 minuta sam čekao.
Ne bi išao na noć vještica tamo... :p
A i to (Infernis ili kako se već zove) je novo- barem kažu da je novo.
Kao i onaj Ramses, a samo se voziš u nekom vlakiću i gađaš neke mete...
Ne kužim koja je fora tako gađati neke gluposti i budeš prvi- pošto nema nagrade...
Dobro jutro...
Dodje mi da odem dalje spavat cim sam vidio ovo mutavo vrijeme :/
Al ajd, danas kod frizera, idem skinut cupu sa glave :notooth:
@georgy
a znam...ukazala mi se prilika i eto...otiso hehe...ma i mamut je nov također :)
ot:
doso iz teretane...uh...umoran sam :D
Mamut je ok, meni je bolji od vlaka smrti. :)
Oglas: udomljujem purgere na moru.
Šifra: galeb
:D
Doso sa sisanja, osjecam se 3 kg lakse :notooth:
Sad nes brzo pojest pa na trening po kisi, yeeey ;D
evo ti neka motivacija u kisi za terning :P ja ternutno gledan neki novi spot ljudi ..pogledajte i vi nešto čudno nesto kreativno nešto novo :))) baš je cool :))
http://www.youtube.com/watch?v=ErU_HknGNjU
Jesi navalila s tim "svojim" filmićima... :D
Danas odlično prošao prvi dan na poslu :jump:
Na žalost, samo volontiram (=radim za džabe), ali je svejedno bilo dobro.
Inače, još jedan ispit do kraja faksa (+ diplomski, naravno) :spin:
Oklen ti to? ;D
OT: Došo od doktorke. Ustanovljeno nakon pregleda (na moju inicijativu) da mi se pogoršao vid i to dobro. Vidim da loše vidim. :D
Sad dakle idu nove cvike... :mega:
Također mi rekla da ne mogu nosit meke leće,iako sam namjeravao uzest ih. Jedino polutvrde ili tvrde dolaze u obzir,a njih ne podnosim,tj. oko ih ne podnosi i onda opet ćorak. Zvekeri it is. Mozda laser jednog dana,al to kad bude para...
smucko, bejb, znas moju pricu s okama?
ja ti nosila polutvrde od '95 do prosle jeseni.
nikad nikakvih problema..
i onda odjednom ja ne mogu vise lecom prismrdit oku. navodno oko pocelo odbacvat materijal.
nosila 7 mjeseci naocale.. i sad, ohrabrila se ja (iako je i men' bilo u planu uzet meke samo za ljeto) i osla privatnici i hajtmo mi probat s polutvrdima jopet. narucila zena probne, najvise zato jer sam granicna za neki cilindar (koje mi isto nasli, nisam ih imala prije) i mogu ih opet nositi!!
e, al pazi sad fore!
ja sam inace s lecama isla u Vinogradsku kod medijski ful poznatog doktora sarica (ex od maje suput, tekuci od mirjane hrge :D) i fora je u tome sto oni mahom po bolnicama imaju zastarjelu aparaturu. kao, za prilagodjavanje lece oku trebaju se mjeriti neka 3 parametra, a bolnice mjere samo dva.
nove lece su mi malo vece nego sto su stare bile, bolje su prilagodjene mom oku (a njima kao po bolnicama su ta zakrivljenja svima ista, zato ljudi i imaju problema s nosenjem polutvrdih leca) i to je neki novi materijal koji ima vecu propusnost.
tak da cuj, probaj otic privatno po drugo misljenje. raspitaj se malo tko radi s novijom aparaturom i materijalima. ak hoces, pitat cu ja svoju jel ima koga za preporuciti na tvom podrucju.
i nisu me lece nista skuplje izasle nego one "iz bolnice" :D
eto, ja skroz zadovoljna :D
Kazem,jednom mi je (kad sam zadnji put pravio zvekere) u potvrdi o očnim i tiflotehničkim pomagalima doktorka napisala i kontaktne leće koje sam otiso u ST uzest i zajebavao se tamo dva dana oko njih. Kad sam ih prvi put stavio mislio sam se upucat. Rekose mi da ce bit ok za 10 dana max. i ja reko,moram to prozvakat.... Proso mjesec dana a mene *ebu te leće da ne povjerujes. Oci otvorene na 1/3 i ni milimetra vise i ne mogu jer me iritira... Tad sam ih bacio u smeće i napravio ove zvekere sad sta imam.
Sad sam ovim mojim vatrogascima za napravit uslugu,otiso na ljecnicki cisto da imaju nekoliko ljudi vise sa ljecnickim i kaze mi neka tamo doktorka da lose vidim i sa cvikama. Tako ti ja danas ode tamo i nade mi ne bas mali pomak na gore i napise mi novu potvrdu za nove cvike. I mene je zacudilo jer cvike ne skidam ni sekunde preko dana s glave i nosim ih neprekidno vec 5 godina... Takoder mi je rekla da meke leće zaboravim isto zbog tih nekih cilindara,Boga pitaj kojih. Sad lijepo moram po nove cvike.
Zna li netko,kako uzicat popust od HZZO-a? Imam policu dopunskog zdravstvenog osiguranja,ako to ista pomaze. Prije 4 godine kad nisam imao tu policu,HZZO mi je dalo 49kn za ugradnju stakala. :žalosno:
mislim da ti je i sad tako, ne da hzzo puno para, samo malo za stakla..
ja nisam nit isla za naocale prek hzzoa :(
brijem da samo penzionerima daju nekaj sitno na okvire, i to one plasticne, socijalne.
nama ne, nes se spasit od kesiranja za nove naocale.
al velim ti, daj ti jos malo vidi to s lecama..
jesi kapao oci s umjetnim suzama?
jesi postepeno navikavao oko na lecu (svaki dan po sat vremena vise nosenja - doduse, tako je bilo prije sto godina kad sam ja pocinjala s lecama, ne znam jel jos to preporucuju)?
jesi imao polutbrde ili tvrde lece?
iako, nije mi jasno zasto uopce ne mozes meke, jer i mekih sad ima za astigmatizam (to su cilindri, jel?), samo sto su dozlaboga skupe :(
velim, raspitaj se jos malo..
Luna, tak ti je to kad si stara ;D
Normlano je da coravis :p
OT: Igram se na iOS 4, za sada sam zadovoljna ;D
Luna- odi u prijevremenu penziju, vidiš da kažu da će biti samo 20% manja :belj: Pa dobiješ 200 kuna za leće :notooth:
Ajmo- rokeri :)