Mogli su vas prebit na mrtvo ime, nemaš pojma koliko ste sreće imali. Zlatna policija :coffee:
Printable View
Mogli su vas prebit na mrtvo ime, nemaš pojma koliko ste sreće imali. Zlatna policija :coffee:
Zbog cega?
Pa nismo pili/pusili/drogirali se.
Bili smo tocno u 11.10 tamo kod "glavnog" ulaza kod Bundeka i isli smo prema Avenue Mallu da nas tam starci pokupe..
Al i da je bilo nesto, trazio bi prvo da mi pokazu znacke i njihova imena i prezimena da zapisem pa ako kaj bude da se zna ko je to bio..
Čovjek digne pendrek da te odalami- "Čekaj, daj broj značke", "Ok, imaš papirić za zapisati?" :p
I kaj mogu ako si pijan? Ne voziš...
OT: fešta u kljeti, ubili se, igrali fantu i bježali goli po vinogradu i radili neke stvari :D
Poslije je bio običan poker pa strip poker :D
Suma sumarum: repriza u petak
Kakva zenska xD
OT: Idem ucit :)
Je bio tko od vas na Lastovu za vrijeme manifestacije Otok glazbe? Zanimaju me dojmovi i malo info, eventualno na pm :)
Pogledao Sherlocka Holmesa i The Book of Eli. Cekam Cro copa i razmisljam koji jos film da pogledam...
Doso doma iz skole, napokon, samo sta nije gotova... Zub me boli... Opis? Kao da mi je KOMADIĆ žifca iz zubeka strši van (neznam jel za fkt, al imam takav osjecaj.). Kad prejdem sa zubom boli, i kad žvačem.. Tolko o tome.
BTW, posto sam dobil USB Stick od 4gb, pa bi mi trebao neki portable browser (Firefox, Chromium, kaj god) da sve sprema na stick, pluginove, history, spremljene str, teme i peezdarije :D Lijepo bih zamolio (ak ima takvog nekaj :notooth:)
Išao bezveze jedan sat u školu... :(
Kako je vruće u vlaku... Dođe mi da razbijem prozor... Zašto nekako ne naprave bolji propuh (pošto klimu sigurno neće stavljati).
fico- uzmi kliješta i vadi sve po redu.
Nemoj odgađati neizbježno. :p
Ma, vadi ti svoje! Da nebi sve vadil zbog jednog (!) zuba... Lol... Radje cu krepat od gladi :retard:. A trebal bi zubaru skoro... A neda mi se ni narucaivat, ni ic tam (a treba mi 5 mid do zubarke :notooth:)
Ima... u dvije učionice u koje mi ne ulazimo :D
Ali, lako je u školi- vlak je grozan.
U vlaku ni ti nemaš klimu :p
A nemate stolni nogomet? :belj:
Odo po bicikl.
Hahahahha, a mi imamo informaticku ucionicu (samo se time mogu pohvalit -.-'), a cak i nove skupe dolaze polako (!) i skola se prosiruje (vec kojih, od kad je moj tata iso u tu skolu, dakle, JAKO DUGO)...
OT: Pokusavam svoj novi USB Stick ubrzat nekak, prespor je, ni portable aplikacije ne šljakaju kak bi trebale...
Došao s vožnje. :)
Radi bicikl kako spada :bigjump:
najgore svjetsko prvenstvo ikad.
mrzim vuvuzele!
glava mi puca, a nisam gledala punih 90 min.
idem spavat.
a i to se, naravno, slazem. golova nema, nogomet los, nezanimljiva igra..
bas razocaranje.
a bit ce da jesam.. stravicno me nerviraju, ne samo sto me nerviraju, nego me bome i glava boli :(
EDIT: znam zakaj je prvenstvo lsoe i zakaj ima tak malo golova - pa ak mene preko tevea tak nerviraju i iritiraju, kak je tek igracima nenaviklim na toliku buku igrat tamo :(
Mislio sam da se neću skidat s tv-a zbog utakmica, al ovo je tako loše da sam počeo učiti od dosade. Čekam 16tine finala -.-