odoh na nogomet... ;)
Printable View
odoh na nogomet... ;)
došao s nogometa...
kvalitetno se iznojio... :)
a frenda murija zaustavila...
rekreacijski trčao, kratke hlače, gore majica dugih rukava bad blue boys, i trči po kvartu...
pored njega prolaze dva auta, polukružno okretanje, pale se rotirke i za njim...
zaustave ga uz pitanje od koga ti bježiš? :lmao:
kako su revni naši policajci... :notooth:
Haahahah kakvi jazavci xD..
OT: Idem spavat :notooth:
hahahahahahahahahahahahhahahahha
haha...ma 95% od tih idiota nisu iz umaga i okolice ;) ...ne desava se nikakva sranja i nema puno idiota inace :)
haha...ma nije ti umag toliko los kao sto mislis...gori je hahha..salim se :D
ma dođi..nemas se cega bojati :P
OT:
napisao cak 5 lektira :S
ma znam, bio sam kad je oliver bio, bio ugodno iznenađen ljubaznošću kolega i gostiju... ;)
turistički možda i navratim, ali poslovno ne vjerujem...
nova ekipa koja radi sad radi sve osim onog kaj bi trebala raditi, a tako mi se ne da raditi... ;)
a, znam da se nemam čega bojati...
iskusio je to jedan na FBS... ;)
OT:
ošišao se, čekam ručak... :)
Gledam i smijem se... Šta ću...
http://www.youtube.com/watch?v=17G5u...layer_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=Bb6K8...layer_embedded
;D
Smuc, jesi pogledo Rocky? Taj mi je najbolji
OT: prodao mob napokon. Odmaram malo.
remi je legenda... :)
remija za predsjednika... :D
Bio udaljen jedan auto od nesreće. Motorist se vozio po sredini ceste i na ulazu jedne fakat zajebane ceste u početak Vukovarske bio stojao jedan auto. I ovaj ispred mene se maknuo da propusti vozilo iz sporedne ulice i ovaj da iskoristi priliku nagazi na gas i to taman dok je motorist prelazio taj dio. Auto ga je lupio, čovjek je zbačen sa motora i lupio glavom od cestu (imao je kacigu). Nije bilo krvi, ali je bio u vidljivom šoku. Odmah je pozvana hitna. E ono totalno...
da li itko ima iskustva sa pčelama?
dakle, napravile su gnijezdo između cigli...
znači nije košnica, nego baš gnijezdo...
koga zvati i kako postupati?
EDIT: hitne intervencije dolaze samo ako je košnica, u protivnom naplaćuju 1000 kuna, kojih nemam baš... ;)
Cudi me da Remi ne igra nigdje u nekom profi klubu...
OT: Neznam kaj da radim, nemogu vise ucit gotov sam xD
Bio je čovjek na prvenstvu francuske :D
bubana
pijana
pod previse katrana, nikotina i ugljicnog monoksida
(prepisuje s kutije)
ide poradit na štruci :D
(i kune se da u slucaju struce izbacuje alkohol i ostale kemijske spojeve iz zivota!!)
LJUDI! KAK STE! Dugo me ne bješe (?). Pa kak i bi kad mi napokon komp radi, malo da se izdovoljim igrama i modanjem mobaća :notooth: sta ima novog? Dobio ko bebu? Neko NIJE dobio bebu? :D
btw. teta luna... Ne spominji, mobim ne na koljenima, nikakvu strucu! Jucer je baka spravila neku "strucu" sa rižom i "mesom" (kojeg nisam vidio...), a punjena je jajima i mrkvama, a uz prilog salata bez icega (mislim, nema ulja, octa, soli...) i neki "umak" od vrhnja i senfa... Sad si predocite sliku, il da uploadam pa se sami uvjerite? O.o
:scary:
Kaj to imaš u sigu xlr?!?
Nemrem vjerovat...
Wtf Xlr??
Zakaj to?
velika većina ljudi koji znaju takve stvari s loptom ne znaju odigrati dodavanje s nekim... ;)
ne kažem da je on jedan od njih, ali... ;)
i to je onda riješen problem?
ne vraćaju se?
i, ponavljam, nije košnica već su u zidu... ;)
kad to pada?
svoje probleme sam rješavam... ;)
ne treba mi pomoć... :notooth:
OT:
nakon odrađene noći buđenje u 9 i na posao... ;D
i, nije za pohvaliti, ali mislim da sam trenutno jedini stanovnik RH koji ima zabranu pristupa u arenu zagreb... :notooth:
Kaj se tice pcela i osa, moj deda ih se rijesio u zagorju na jednostavan nacin.
Kupio je u ducanu neki prah "Lindan" [tako nesto, nisam 100% siguran za ime] i dugacku cijev [gumenu] i na jedan kraj je stavio tah prah a na drugi je puhao.
To je otjeralo pcele i onda je samo to gnjezdo sa stapom skinuo i bacio ga.
Al ima i boljih metoda poput spreja [normalno kada pcele nisu "doma" nego se hrane].
OT: Idem u skolu..
@bbbrljo
Subota, 19. Lip 2010, 21:00
eto...
oke :D
hahahah...zabrana za posjet areni...hahahahhah....sta je bilo? xD
OT:
sad su skolu a sve ocijene zakljucene.....mozda produzim do kafica xD