sva sreca pa znam nes talijanski hehe :P
ma de prosli put kad sam bio (za noc vjestica) bilo oko 300k ljudi taj dan..za blue tornado i ostale atrakcije se cekalo po 2-3 sata...nadam se da opet nece biti tako :S
Printable View
sva sreca pa znam nes talijanski hehe :P
ma de prosli put kad sam bio (za noc vjestica) bilo oko 300k ljudi taj dan..za blue tornado i ostale atrakcije se cekalo po 2-3 sata...nadam se da opet nece biti tako :S
Ja nisam brojao ljude :p, ali bilo ih je dosta.
Makar, uglavnom nismo dugo čekali.
Za Blue Tornado je još najmanji red bio- valjda se svi boje :D
Uglavnom smo čekali 10- 15 minuta za sve atrakcije, ali znali smo na neke i 5 minuta samo čekati.
Jedino smo za Infernis 3 (ne znam da je uopće bilo 1 i 2, ali dobro) čekali oko 45 minuta.
Pola sata pod krovom- u hladu, a 15 minuta kao stoka u nekom kavezu gdje nas je pržilo sunce.
Mislili smo da mora da je nešto predobro kada toliko ljudi čeka.
Ali, grdno smo se prevarili :notooth:
Malo priče na talijanskom i onda ni 5 minuta hoda kroz neke "strašne" scene... :zijev:
Jedino su se dvije babe iza mene svako malo prepadale, ali stvarno je bezveze bilo.
3- 4 sobe, zveket lanaca i cijevi, 2- 3 "zastrašivača" i gotovo.
Definitivno najveće razočaranje...
Stvarno mi nije jasno zašto to toliko reklamiraju, a baš je bezveze.
Ona kuća strave u Movielandu je 10 puta strašnija- tj. ona je zapravo strašna.
Na svakom koraku gledaš gdje bi netko mogao izletiti ;D A hodaš kroz mrkli mrak.
Ali, u Movielandu... Rambo koji priča talijanski... :suicide: I Lara Croft... :flame:
Odo u školu :wave:
pa opce je poznato da talijani ne znaju engleski. a i oni sto ga, kao, znaju, ne zele ga koristiti :D
moj bivsi polutalijan (istarski talijan, jel) brijem ni dan danas ne zna na engleskom rec nit kak se zove.
oke, mogu shvatit da su ti ljudi kao narod, jel, kao neko generaliziranje, antitalenti za jezike. mogu shvatit i katastrofalan izgovor i sve. al ne mogu, brate mili, shvatit kako na turistickim lokacijama imas sve samo na svom jeziku (ovo sto je georgy pricao, ne bijah u gardalandu pa ne znam, al bijah u Veroni i znam da nit tamo nista nije bilo na engleskom)! pa nama skoro svaka selendra ima one natpise "dobrodosli" i dovidjenja" na par jezika, proseces ljeti jadranom i sa svakog ugla vriste natpisi barem na engleskom/njemackom/talijanskom - a oni tam u italiji - nist. :dunno:
jes, da, znamo da imate predivan jezik, al sorry, gle, yeb ga, ne znamo ga :D stavi engleski :D (ja imam srece da znam neke osnove osnova talijanskog pa sam natucala ponesto u trgovinama, al frendovima mi se desilo da su praznih ruku isetali van iz trgovine jer se nikako nisu mogli sporazumijeti. ne kuzim, kaj je talijanima u interesu ne prodavati turistima? :D
sa spanjolskom je pak bila druga prica, ne bajna, ali hajt, ako nista, ljudi su barem govorili engleski (barcelona, lloret). a i oni koji nisu znali engleski znali su bar njemacki ili talijanski. u spaniji nismo imali problema sa sporazumijevanjem. cak niti s nekim talijanima iz rima - svadjala sam se s njima nasred barcelone oko rome i lazia - na engleskom :lmao:
Odem na Realov stadion, u Adidasov ducan dolje gdje prodaju dresove/lopte i sve ostale stvari vezane uz nogomet i sad odem do prodavaca i pitam ga di stoje crni dresovi [normalno, na engleskom] i ovaj me bljedo gleda i tam mi nekaj blebeta na spanjolskom..
I onda sam se morao rukama i nogama sporazumjevat sa tim neandertalcima..
I onda bitno da se Svabe i Talijani bune kako mi neznamo niti jedan jezik -.-
Al najvise mi nervira to kaj kada dodje neki Talijan u Hrvatsku, onda on prica na talijanskom, a kada mi dodjemo u Italiju e onda mi moramo znat njihov jezik..
Ja sam par godina imao posla s turistima. Ima ih šta znaju engleski ali te podjebavaju s njihovim jezikom a engleski npr. ni da pisnu. Ja sam engleski naučio perfektno pričat al đaba kad me čoban gleda u oči i ne *ebe me ni 2% a znam, da zna pričat engleski. Talijanski i njemački ću pohvatat i skontat lako šta pričaju,al da ja pričam,ne znam. I onda on nabada na talijanski sa svojom ekipom a ja ga sve kontam i trudim se pomoć,al opet on... Tad mu dam doznanja da me nece zajebavat pa odustane ili popusti. :)
hehe
ja imam posla s njima cijelo ljeto... :notooth:
i vrlo brzo odustaju kad vide da im se ne isplati zajebavati, jer u protivnom, u najboljem slučaju, neće dobiti cugu...
a to im je kao da si ih ubio... ;D
sva sreća, pa većinu talijanskih psovki znam, pa ni tu nisu previše glasni... :D
Čekam palačinke te da se netko javi na oglas za mob.
:coffee:
Daj palačinku i ja cu ti se javit za mob... :)
Gotov sa skolom za danas, idem sad stavit fotke na fejs ;D
Jede mi se nešto slatko pa sam mislio i mob pogledat usput... :belj:
Odo zaklat Nutellu... :eat:
Eto, Jobs predstavio novi iPhone 4G :D
I da, isti je onaj koji se pojavio par mj prije ;D
@bbbrljo
da..uvijek tako bude hgahahah
OT:
sad u teretanu :)
I ja sam se iznenadio lošim ili nikakvim poznavanjem engleskog i u Italiji i Španiji.
Primjer, u ogromnom tržnom centru u Barceloni u Swarovski radnji, 2 radnice - ni jedna ne zna ni riječ engleskog!
A kad smo kod rolerkostera, vozio sam se na ovom http://upload.wikimedia.org/wikipedi...tura_spain.jpg
:p
I na svim glavnim atrakcijama port aventure :spin:
http://www.index.hr/sport/clanak/bah...ta/495363.aspx
Ovog jazavca se treba posteno natuc..
OT: Idem spavat ;D
ali su prošli put gosti bili puno pristojniji, tako da ćemo to pripisati partyu... :notooth:
tako da će me umag vidjeti jedino turistički, sumnjam da ću tamo opet ići raditi... ;D
tipični prikaz glupog amera...
ja sam amerikanac, ja sam najjači...
volio bi ga upoznati... :)
Jutro :)
Ma, idiot...
On mi je kao političar...
Do par dana će reć da je on mlađi brat Chucka Norrisa. Daj ga u quratz. Lajavac i mlatimudan made in U.S A. Nista nova,nista nova... Idem spavat... :zzz:
došao s jaruna...
al ga prži... :D
mucim se sa instalacija karte za balkan i evropu za garmin na nokia n95. Molim vas za pomoc. kde mogu da nadzem pravu kartu :)
@veljo021,
Ovo definitivno nije pravo mjesto za ovakva pitanja.
Ne znam jesi li primijetio, ali postoji poseban Nokia podforum. Pogledaj tamo.
OT: crkavam.
Ovo sunce mi je mozak u zvaku pretvorilo...