Znam da je tek 16:00 al nismo se ni qurtza dogovorili...
20:00...?
Ja putujem ujutro za Korčulu,pa bi bilo dobro do 22 sata bit u krevetu... :zzz:
Printable View
Znam da je tek 16:00 al nismo se ni qurtza dogovorili...
20:00...?
Ja putujem ujutro za Korčulu,pa bi bilo dobro do 22 sata bit u krevetu... :zzz:
Gospodo,ako se netko ne izjasni do 18:30 najkasnije,ja se necu moc pojavit,jer sam neke planove ostavio da "vise" ako ovo propadne,a na dobrom smo putu,,,,,
pa de su ljudi???
Večeras u 20h? pivnica ?
ja ću doći...
a šta je sa ostalih, pojma nemam... idem nekoga kontaktirati...
Konačan odgovor je pivnica u 20:00... :beer:
Sad cu poslat SMS ravilovu i luni...
Takoder za sve forumase koji mogu vrijedi poziv na piće... :wave:
Idem do avenue mall-a pa me vise nema to do daljnjega....
rado,ali imam posla u stozeru kampanje :( drugom prilikom...
Ima li kakvih novih planova za ponovno druženje u zg-u forumovaca? Malo sam bio izvan teme i grada al sad sam stand by:) Ako primate SE fan-ove:)
Ima ko iz ivanica? xD
evo ja samo navratio da se zahvalim nekom za maloprijasnje okupljanje starih gamadi, jos vrijedi sjest i poopit s dobrom starom ekipom. prepoznat ce se ti isti, sutra afer, pa ko oce nek navrati :)
khm, khm to je bilo nešto spontano?
zero, mislim da je vrijem da ponovimo maxi... ;D
eh valjda bum mogel doci zg na okupljanje da vidim kako je i tamo .. a da se ekipa iz ri dogovori pa jednim troskom nebi bilo lose
tu sam, dogovorimo se
Dobro ljudi,kaj je ovo?
Već godinu dana nikakve aktivnosti,zar je tako recesija udarila da nema više ni vremena za malo sabiranje?
hehe
Ja nisam bio još ni na jednom meetu.
Jel ima uopće ekipe iz Zagreba voljne za okupljanje?
Bilo je jedno mini okupljanje u Zgu negdje u 5. mjesecu, s puno kilkennyja i forneta :D
zaboravio si i puno dark budova :D
ugl, toliko puta je vec ekipa odustajala i mijenjala termine i kvocala da im nikak ne pase da se nekako presutno prestalo raditi masovne mitinge. sad se "izmitinziramo" samo kad nam netko od ovih dalmatinaca naleti u zege :D i to nas rijetko bude preko 5 - 6.
nevjerojatno naprosto koliko se ljudima ne da ic cugat i zderat!
ja bi da nam bimbi dodje na miting :D i tata sljaka, koji mi duguje cevape vec tako dugo da se nit ne sjecam za sto su ti cevapi. i balkanac i te ket. di su ti ljudi?! i rospaya :laluna: i drug mile!!
Kako se bliži Božić moglo bi uredništvo Mobila napravit neku božićnu proslavu za članove foruma, urednike i odabrane goste :D
Šta je? Opet ćete mi vadit mast? :rifle:
'ćut tamo, ja ti najvjerojatnije dodjem na otok iduce ljeto :D pa cemo se zapit i vozat s meganom :D