Ni meni nije jasno cemu sluzi sve ovo nabrojano!
Nece raditi. Drugim rijecima, radice, ali samo CENT mapa a AdriaRoute se nece vidjeti uopste ni u mapi (vizuelno) niti u pretrazi adrese i sl. Pokusao sam ovo kod sebe pa znam. Jedini nacin da vidis istovremeno i jednu i drugu je da se spoje putem mapsource-a, ali to nisam radio... (nisam ni pokusavao pa ne znam trenutno ni kako)
Pozdrav svima
Imam problem sa GarminXT 5.00.60 na E72. Sve je instalirano i odkljucano po uputstvima, medjutim KAD UKUCAM RUTU I KRENE DA NAVIGIRA POSLIJE PAR MIN TEL SE ZALEDI I IZADJE IZ GARMINA. Ovo se ne desava prije nego sto ukucam adresu i pocne da me navodi.
Zamolio bih za pomoc, ako se neko susretao sa ovim ili ima negdje obajsnjeno.
Hvala unaprijed!
@ sreda, potrazi malo na netu, vidjeces da je to standardni problem svih novih symbian telefona (6710, e72, e52...).
Ne preostaje ti nista drugo nego da cekas novi firmware i/ili novu verziju garmina.
kod garminovog uređaja koji sam vidio pod postavke=>upravljanje mojim podacima=>skupovi karata ima odvojenu adrija rut, adrija topo i bluechart koje se mogu zasebno aktivirati i deaktivirati. Ja kad preko mapsorcea prenesem Ar, A Topo, bluechart i eu 2009 dobijem jedan fail pod nazivom detaljne karte u kojima su nabrojene karte koje sam prenio ali ih ne mogu zasebno aktivirati/deaktivirati. Dali je i kod ostalih tako ili ja grešim u nečemu?
Trebao bi da imas dole Map source izbornik u kojem mozes staviti on/off na pojedine karte.
pogledajte mi u potpis zahtjeve šaljite još dva dana
Negdje sam citao na forumu o ovome ali sad ne mogu da nadjem, sorry ...
Dakle nasao sam img kartu Rusije 2010 koja uz to nije otkljcana. Kako istu konvertirati u mapsource verziju?
Da li se moze otkljucati img karta uz pomoc key gena?
Cao, tek sam instalirao garmin i adria ruts i sve radi super ali sam novi oko navigacije a posto sam cesto u pula-trst (skoro svaki put druga ulica) pa mr zanimaju mape za sloveniju i italiu hvala unaprjed...
Zna li netko kako označiti karte bluechart za prebacivanje u mob jer neminovno je da se karte preklapaju. Želio bi samo jadran.
Dakle,prebacim karte Europe i Hrvatske pomocu mapsource-a, naravno iz karte europe maknem hrv, posto je u adria rute-u bolje pokrivena.i sve prodje ok,ali ne mogu trazit gradove,daje mi samo par gradova,a drugi kao ne postoje,u cemu je caka?
- DIM ROADS - kad prikazuje rutu onda se vide samo ulice kroz koje ruta prolazi, a ostale se vide slabije
- PRIKAŽI LOKACIJU - gps ima svoju tocnost i preciznost, kak imaju chipovi u nasim mobovima, tak imaju i chipovi koji su snimali sve te ceste pa nekad zna doci do vecih ili manjih gresaka... ako je postavljena opcija "Na cestama" onda bude garmin postavil strelicu kretanja na cestu makar je tocna lokacija 50m pokraj... to je dobro kad se vozite autom po cesti, ali nije bas dobro kad idete pjeske izvan ceste jer cim se priblizite cesti on bude mislil da ste na cesti, a niste...
- RUBOVI DETALJNIH KARATA - ocito jace oznaci rub izmedu detaljne karta koju smo stavili na mob i base map, neda mi se isprobavati...
- DATUM - tipovi triangulacije, nalazenja lokacije gps prijemnika... WGS 84 je u najsiroj primjeni i nek tak i ostane... :D
Da li se na GarminMobile može videti usmerenost prilikom navigacije (kao što može samo ako je uključen prikaz karte, u donjem desnom uglu prikaže slovnu skraćenicu za smer kretanja).
P.S.
Video sam na pravoj Garmin navigaciji da u levom kraju ekrana negde na sredini ima iscrtanu kompas strelicu i oznaku N za sever (prikazuje uvek smer kretanja prilikom navigacije).
pozdrav ljudi.
pokušavam instalirati garmin, ali zapeo sam već kod prvog koraka. Naime, nakon što sam spojio uređaj sa kompom, a na uređaju stavio PC suite za način rada, prepoznao mi je mob, no, ne prepoznaje memorijsku karticu kao particiju u my computer. Međutim, mogu joj pristupiti putem Nokia phone browser. U čemu je problem?
jel ima ko drugi link za ovo
http://www8.garmin.com/software/MapSource_6157.exe
meni izbacuje stranicu za kupit
EDIT: naso :)
izašla je novija verzija od te zato se ta nemože skinut
http://www8.garmin.com/support/downl...ils.jsp?id=209