Pozdrav
Trazim app koji omogucuje da se ekran upali kad mi stigne poruka,mail i sl.
Thx :)
Printable View
Pozdrav
Trazim app koji omogucuje da se ekran upali kad mi stigne poruka,mail i sl.
Thx :)
Notifier pro
Aha, tebe to brine. Bez brige, ako ne zatvori oči, on na serveru vidi sadržaj poruke. Vjerojatno je mislio na anonimnost prilikom slanja jer SMS provider mu ne dozvoljava ili ne želi koristiti uslugu sender ID-a. Kada ti primiš tu poruku vjerojatno ti piše neki random broj kao sender ID = anonimnost zajamčena :)
Ovo je moja zadnja dok se autor ne oglasi. Iz mene govori samo iskustvo iz gateway branše, ništa loše ne mislim...
Mene zanima app koja moz biti na displeju da sluzi kao favoriti npr da u nju smjstam sve korisne app koje koristim da ne budu raspute po displeju niti da h moram traziti na tel-I neka app za jednostavno skidanje pjesama sa youtubea u mp3 formatu
Probaj ovo , može se lijepo organizirati aplikacije po grupama , ima i još drugih dobrih stvari!
Animated Widget Pro v1.7.4.apk http://www.zaslike.com/files/dd2virrea45bi04rk.png (application/vnd.android.package-archive) - 2.5 MB
Nemogu to skinuti,Ima li ko nesto drugo da i kaze
Skinula hvala.Samo ne znam rukovati s njim moze li mala pomoc
Tražim muzički svirač (može i uređivač datoteka) koji automatski popunjava ID3 tagove, ubacuje riječi pjesama u same datoteke, kao i slike albuma. Najradije bih da takvo nešto postoji na kompjutoru, ali brate, svi su odreda očajni. Nadam se da mi možete pomoći kod Androida.
Ako ne postoji dobar program za PC tada ćeš teško pronaći takav program za Android. Nadam se da griješim, ali bojim se da sam u pravu.
Za PC postoji Foobar, to je inače vrhunski player, po defaultu dosta bogat opcijama, a dodatno podržava i hrpu pluginova. Tag&Rename je recimo odličan ID3 tag editor. Ima toga, samo treba tražiti.
Za mobitel mi to nema smisla, premali su ekrani i bez tipkovnice i miša bi to bilo presporo.
Evo skinuo sam oba. Može pomoć? Jer Tag&Rename nikako ne mogu automatski editirat tag za jednu pjesmu (a kamoli riječi), dok mi Foobar nalazi totalne gluposti, čak i z poznatije pjesme. Probao sam ručno promijeniti tag, upisao sam artist i title, i izbacuje mi totalne gluposti. Covere i riječi ne mogu naći.
Sad smo izvan teme, ali mod će prebaciti gdje treba.
Što misliš pod automatski? Da povuče s interneta ili da ti iz imena datoteke i foldera napravi tagove? Inače radim ovo drugo, ali sad sam pomoću Tag&Renamea uspješno povukao tagove za 20 godina star album Zabranjenog Pušenja.
Kaki mogu opet izabrati aplikaciju za otvaranje glazbe. Odabrao sam "otvoriti uvijek" i sada se samo tamo otvara. Android 4.3
---------- Post added at 10:42 ---------- Previous post was at 10:30 ----------
Radio se o Tom sa sam isao na izbor zvona i odabrao sam "Android" tako nesto i stisnuo otvoriti uvijek. A ranime sam imao izbor izmedju kojih aplikacija sa otvaram glazbu
To je to. Hvala
Na starom mobu sam imao aplikaciju Penatrate pro 2,10,
Nemogu nigdje naći apk koji mi hoće instalirat na novom mobu. Imate li je negdje?
Moje pjesme se u 99% slučajeva zovu Autor - Naslov.mp3, ali u tagovima trenutno ima dosta gluposti. Npr., često je autor upisan kao Strane/Adele, strane/Eminem i sl. Meni treba program koji može skontat o kojoj se pjesmi radi (mogu mu i ja pomoć, upisat koji tag ručno i sl), te popunit tagove, cover art i riječi pjesme, i sve upisat u sam file. Ne mijenjat sam naziv datoteke. Bi li bio tako dobar pa mi objasnio kako da ovo postignem? Hvala
Koji je trenutno najbolji izvor crackanih aplikacija direkt na mobitelu (nekad sam koristio BlackMart Alpha - al vidim da trenutno ima sve starije verzije ozbiljnijh programa - pokusao nekoliko skinut - neke rade neke ne)...
Unaprijed hvala
Google Play Store :coffee:
(Inace, prvi post teme pogledaj)
I dva foruma gdje mozes nac sve su i dalje aktivna i linkovi dobri ;)
Za sve ostalo, isplati se podrzati developere s tom sitnom svotom za aplikacije.
Zašto uopće koristiš TaskKiller i ovaj NetCounter?
TaskKiller samo ubija bateriju i sustav i svaki put kad ubiješ GoogleServices sasereš mob,pusti OS da to radi jer ti se netrebaš brinuti o tome a baš ako hoćeš gasiti appove onda ljepo koristi ugrađeni taskmanager(Nexus tipka dolje desno,Samsung dugo držanje srednje HW tipke,HTC dolje desno HW tipka,itd.)
A ovaj za pratit promet imaš ljepo u postavkama DataUsage.