Šta treniraš ti?
Ja odoh na spavanje, preumoran sam, a ustajem u 8h :wave:
Printable View
Šta treniraš ti?
Ja odoh na spavanje, preumoran sam, a ustajem u 8h :wave:
Hm, ne znam kako vama tako cudno radi ovo pracenje "procitanosti", meni sad po prvi put nakon puno vremena konacno radi logicno. :dunno:
došao iz gjure... :)
bilo super...
večeras se radi, stoga polako na spavanje... ;)
laku noć...
:wave:
Šmrc, sad u školu -.-
Poslje na trening, pa trcanje, pa opet 1 trening...
Ahhh zivot je ljep...
Molim vas, objasnite mi u čemu je caka?= Citat =:
Sudjeluj u ovoj nagradnoj igri i osvoji čežnju mnogih - novi HTC Desire smartphone!
Što trebam učiniti?
Jednostavno dođi u subotu 24.4. ispred Vip centra u Gajevoj u Zagrebu u odjeći Vip boja. Izaberi svoju kombinaciju među našim bojama - crvenoj, narančastoj, žutoj, bordo.
I to je sve?
Budi tamo što ranije jer ćemo prvih 80 nagraditi novim HTC Desire mobilnim telefonom. Ako zakasniš, još uvijek ima šanse. Pokaži svoju vatrenu kreativnost jer će stručni žiri odabrati i 11 najkreativnije odjevenih natjecatelja koji također osvajaju najpoželjniji mobitel na tržištu
Skupa tarifa?
ah evo ja ucim ove stvari iz vjeronauka... Jos apostolsko vjerovanje i 5 crkvenih zapovjedi... Samo se bojim da necu sve zaboravit kao i 1. Put... Hvata me trema, a tata nekak sve vec pocinje organizirati za krizmu... :/
Destroyer "nemaš" temu u HTC Android podforumu :p
Došao iz škole, počeo lemiti IC prijamnik predajnik :D
Pojeo burrito...
Mislim da ću se morati javiti sa moba jer ću biti daleko od kompa određeno vrijeme...
Pojeo burek :notooth:
OT: Sad sam tek skuzio da su do kraja sj*bali fejs, vise nema lajkanja "Become a fan" ://
Idem updejtat mob:uteg:
Otreso danas 2600 za osiguranje auta i jos imam za kavu.
Bez mlijeka... :freakout:
Sutra vjerojatno hard reset i formatiranje memorijske.
Gotovo je sve spremno :)
U subotu u Gardaland :D
Mi se isto dogovaramo za Gardaland.
Koliko dana idete, koliko plaćate?
Kako neki ljudi mogu biti "ignorant", urgh.:angry:
OnT: Uživam u naletu Lisztomanije, Desiremanije... :crazy:
hahaha mario, nadam se da ces bit u mojoj kozi :notooth:
eo ja se domogo kompa na informatici, bas krasno, ucitelj sam za mene metnul dirvere za graficku na komp :bigsmile: osjecam se posebnim... Jako ;D
II. Ekonomska, mislim da je oko 890 kn, idemo za vikend :)
OT: Došao kući, svratio usput malo do Mikronisa i kupio torbu za laptop, sad još malo pa radim hard reset i onda stavljam Garmin i par programa na mob, nešto pjesama i slika, želim da mi je mob potpuno spreman i funkcionalan :D
EDIT: jesam glup, taman kad sam htio napravit hard reset, sjetim se da sam zaboravio napravit backup poruka :cry:
Doso doma...
Frustrira me cinjenica da navecer imam 2 treninga :(
jebote...ja platio 200 kn put i ulaznicu i sve xD...hrana jelo pice.....omfg.....900 kn xD.....mogu otici skoro 5 puta xD
btw. jebeno je...nemojte zaboraviti otici u adrenalin park i na blue tornado ;)
bemti koji sam ja parazit...organiziram turnir 3 ekipe po 4+1...i zaboravim nabaviti loptu :D
Neznam šta je adrenalin park, ali blue tornado sam gledao na you tubu, predobra stvar :D
Jedva čekaaam :D
Al tek u nedjelju smo u Gardalandu :P
Pokušat ću se spojit nekom na wirelles ili ga hakirat preko TSC-a pa možda navratim na forum :)
Samo bih htio da u hotelu ima wlan i da sve funkcionira bez prekidanjaa :D
Odoh spremat stvari, trebam ih samo potrpat u torbu :P
Došo s treninga i brzo nadoknadio izgubljene kalorije... :eat:
Doso iz Arene.
Nije bilo nest spektakularno, al ajd dobio sam karte besplatno :D
Sad jos sam da nekak uspijem nabavit karte za finale :hm: